bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Conglomerate 451 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,285
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,252
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

conglomerate-451-offer-1fe4s.jpg

1C Entertainment ve geliştirici RuneHeads'ten Conglomerate 451'in ilk sürümünü ilk kez oynadığımda çok kaba ve boş görünüyordu. Bir incelemede kaldırmak yerine, geliştirmesi için birkaç ay daha süre vermeye karar verdim.

Bunu yaptığıma sevindim, ama aynı zamanda geliştiricilerin 1.0 ticari sürümüne geçmeden önce yaptıkları devasa güncellemeye ve bir sonraki güncellemeden önce ara vermeleri gerektiğini söylemelerine rağmen, daha ileri gitmediği için biraz da hayal kırıklığına uğradım.

Elbette aileleriyle birlikte vakit geçirmeye ihtiyaçları olduğunu anlıyorum. Daha çok oyun, ilerledikçe ne olduğunu anlayan etkileşimli bir mod gibi hissettiriyor, bu nedenle tüm iyi kısımlara rağmen diğerlerinde çok dengesiz.

Basın açıklamalarına göre Erken Erişim'den bu yana dört yeni alan, hikaye modu, 25 yeni düşman, 10 yeni NPC, şirket patronları ve yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü eklediler. Sonsuz bir mod var (orijinal ve tek mod olduğundan şüpheleniyorum), ancak bu incelemede açıklayacağım nedenlerden dolayı bundan pek keyif alacağımı hayal edemiyorum.

4.jpg

Oyun, oyuncu topluluğunun ilgisini çekti ve oyunun gelişmesine kesinlikle yardımcı olan pek çok ileri geri hareket var.

Oynadığım yeni güncelleme sürümü 1.0.3'de bazı eğitimler ve ara sahneler eklenerek biraz detaylandırılmış ve düzeltilmiş gibi görünüyor ve genel olarak oynaması daha iyi hissettiriyor.

Bunu Nvidia GTX 2070'de oynuyorum ve elbette güzel, özellikle de maksimum grafik ayarlarında, ancak tam olarak bir Belçika çikolata kutusu değil.

Birçoğu biraz kullanıma hazır gibi geliyor ve karakterler çok sık tekrarlanıyor, varlık deposunun rastgele kapılmış bir çantası gibi hissediyor ve sürükleyiciliği bozuyor. Ancak sonuçta bunun için onu suçlamayacağım. Bağımsız oyunların, sahip oldukları şeyle ilginç bir şey yapmaları durumunda ev yapımı olmasına, modlanmasına, başka amaçlara yönelik olarak kullanılmasına veya kitlere dönüştürülmesine izin verilir.

3d2054569ac7676b1.png

Conglomerate 451'de karakterlerinizi genişletmenin ve geliştirmenin birçok yolu vardır. Askerlerinizi sürekli olarak geliştirebileceğiniz ve istediğiniz zaman emekliye ayırabileceğiniz klonlarını yaratacaksınız; Blade Runner tarzında, onları boş zamanlarınızda tekrar ziyaret edebileceğiniz bir mezarlık galerisine yerleştireceksiniz. Çeşitli yükseltme yollarına sahip devasa bir yetenek ağacı, kapsamı itibariyle neredeyse bunaltıcıdır.

Ayrıca askerler çeşitli şekillerde yaralanabilmektedir ve yaraların etkileri uzun süreli ve kalıcıdır. Kaynakları yönetmeli ve yaralı bir klonu, bir hafta veya daha uzun bir süre boyunca tamir etmek için kıt medi-bay'lardan birine mi koyacağınıza yoksa sadece onları feda edip yeni bir klon için yer mi açacağınıza karar vermelisiniz.

Bu tür bir ahlaki yönetim ikilemi kesinlikle bazı gergin kararlara yol açtı, çünkü batık maliyetlerimi belirli bir askere ve bunları onarırken kaybedilen zamana karşı değerlendirdim. Kemerlerinin altında pek çok deneyime (artı modlar, yükseltmeler ve benzeri) sahip olabilirler, bu nedenle kritik bir bacak yarası nedeniyle onları fırlatmayı haklı çıkarmak daha zor hale gelir.

Sorun şu ki, dünya genel hissetme eğiliminde. Dünya inşasının bazılarında bir ilham parıltısı var, ancak yine de çoğu zaman sonradan akla gelen bir düşünce gibi geliyor. Ayrıca etkileşime girilebilen nesneler, ayarlar ve duvar kağıdı arasında da bir dengesizlik var. Tırmanamıyorsan merdivenin ne faydası var?

2cec93c7b5109eb9f.png

Oyunun dilinde bazen kötü çeviri sorunu yaşanıyor; benzer şekilde ses performansları da Conglomerate 451'deki çoğu şey gibi gayet iyi.

Üstelik saygı gösterdiği herkese yeni estetik veya kültürel fikirler getirme konusunda başarısız oluyor.

Bunun gibi Shadowrun türevleri, CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 kartını oynadığında tamamen kaldırılacak. Half-Life: Alyx'in VR'deki diğer her şey için yaptığı gibi, dalga gelip her şeyi silip süpürmeden önceki orta halli siberpunk oyunlarının sonuncusu.

Bununla birlikte, ızgara tabanlı zindan tarayıcılarını kesinlikle seviyorum ve bu temada çok az sayıda set var. Conglomerate 451'in burada olmasından mutluyum, ancak daha zengin bir toplum hikayesi ve içine sinecek karakterler sunmasını da diliyorum.

Şu haliyle, zevk alma eğiliminde olduğum pek çok şeyden oluşan sade bir atari oyunu gibi geliyor.

Conglomerate 451'in kirli Shadowrun-Yargıç Dredd hissinden hoşlanıyorum ve eğer türün hayranıysanız, bir gece geç saatlere kadar uyanık kalmanıza, tuhaf anti-romanı yinelemek için sadece bir takım daha klonlamanıza yeterli olabilir.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri