- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,281
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,225
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Pangeon, retro esintili kumaşına Rogue benzeri unsurların dokunduğu, zindanları araştıran bir macera oyunudur.
Birçok oyuncu sınıfını, çeşitli silahları ve bir avuç bölüm sonu canavarının noktaladığı kısa bir harekatı bir araya getiren Pangeon, klasik zindan tarayıcılarına uzanan nostaljik bir atmosfere sahip küçük bir macera sunuyor.
Pangeon'un amacı yeterince basit: Bir zindanda ilerleyin ve onu kötülükten arındırın.
Bu görev için dört sınıf mevcuttur: arketipik savaşçı, okçu, büyücü ve hırsız. Bu sınıfların aslında önemli oynanış farklılıkları açısından çok az şey sağladığını keşfettim; birkaç başlangıç istatistik varyasyonundan biraz daha fazlası.
Oyun tarzı esas olarak silah seçimine göre şekillenir ve Pangeon aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç silah sunar.
İşleri basit tutmak istediğime hemen karar verdim ve bu yüzden savaşçıyı seçtim ve tüm istatistik puanlarımı güce harcadım.
Bunun uzun vadeli geçerli bir yöntem olmasını beklemiyordum, bu yüzden hiçbir zaman gerçekten azalmadığını görünce oldukça şaşırdım; Oyundaki çoğu düşman, amansız yakın dövüş saldırılarıyla alt edilebilir ve sağlık istatistiklerine yatırım yapma zahmetine girmediğim için, çıtayı yenilemek için yalnızca en ucuz sağlık iksirlerine ihtiyacım olduğunu fark ettim.
Göreceli olarak tek boyutlu yaklaşımımın başarılı olması, Pangeon'da çeşitli zorlukların bulunmadığını gösteriyor. Bazı zorlu menzilli düşmanların (yayla ya da büyüyle yok edilmesi kesinlikle daha kolay olurdu) ötesinde, iyi bir iksir stoğuyla birlikte agresif bir stratejiyle üstesinden gelinemeyecek pek bir şey yok ve bu çok yazık.
Yukarıda bahsedilen menzilli düşmanlar, saldırıları daha kısa mesafelerde gerçekten önlenemediğinden, iksirleri neredeyse vazgeçilmez hale getiriyor.
Bununla birlikte, Pangeon zindanı, sevimli küçük goblinlerden aranıza herhangi bir siper koyarsanız geri adım atan sorunlu menzilli büyücülere kadar iyi bir düşman yelpazesi sunuyor. Ayrıca minyonlar üreterek ve odalarının etrafına baş döndürücü bir dizi mermi fırlatarak işleri biraz sarsan az sayıda patron da var.
Zindanın her bölümünde zırh, silah ve iksir satan bir esnaf da bulunmaktadır. Ne yazık ki seçim oldukça basit; Üç ana savaş disiplininde küçük bir silah setinin yanı sıra iki set zırh da sağlanmaktadır. Yükseltmeler oldukça açık ve her oyun tarzını değiştirecek önemli alternatifler yok.
Bu olumsuzluklara rağmen Pangeon oldukça çekici, nostaljik bir deneyim sunuyor. Atmosferik koridorlar, retro zindan tarayıcılarına olan sevgiyle doludur ve basit olmalarına rağmen düşmanlarla savaşmak nispeten eğlencelidir.
Estetik inkar edilemez derecede basittir, ancak eğlencelidirler ve oyuna yalnızca bir parça eşlik etse de oldukça göze çarpmaz.
Pangeon, Rogue benzeri bir macera vaadini tam olarak yerine getirmeyen, biraz formalite icabı da olsa sağlam bir zindan tarayıcısıdır. Oyun biraz fazla katı ve Rogue benzeri bir oyunun rastgele doğasından yoksun. Oyunun kısa uzunluğu da buna ek olarak sunabileceği her türlü zorluğun kısa ömürlü olmasını sağlıyor.
Bu dezavantajlara rağmen, Pangeon kesinlikle eğlenceli ve eski moda bir macera arıyorsanız, Pangeon'un size sunabileceği bir şeyler var.