onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Wavey The Rocket İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,439
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

capsule_616x35397652fc47ceb2f52.jpg

Wavey the Rocket kendisini hassas bir yan kaydırma çubuğu olarak adlandırıyor ve bu uygun bir tanımdır; Bu, yeni gelenlere zorlu bir kontrol sistemini öğrenme görevi veren ve daha sonra daha zor seviyelerde yolculuk etmek için onlardan bu konuda ustalaşmalarını talep eden bir oyundur.

Bu, 90'ların Cumartesi sabahı çizgi filmlerini anımsatan estetikle birleştiğinde, Wavey the Rocket'a potansiyel oyuncuları büyüleyecek ya da itecek benzersiz bir kişilik kazandırıyor.

Wavey the Rocket'ı ilk kez piyasaya sürdüğümde beni etkileyen ilk şey, açılış sahnesindeki oldukça cesur tasarım seçimleriydi. Wavey ile ilgili bir şeyler, 1990'lara ve o zamanın bazı oyun ve çizgi film serilerinin neredeyse acı verici "havalı" estetiğine bir geri dönüş gibi geliyor. Açılış sahnesi geçtikten ve ilk seviye hareketlenmeye başladıktan sonra ilk izlenimim şu şekilde değişti: "Aman Tanrım, bunu oynamak tuhaf hissettiriyor!"

4c2c9ed3c8265af52.jpg

Wavey the Rocket, geleneksel uçuş tabanlı yan kaydırma çubuğuna çok benziyor. Ancak düşmanları vurmak ve gelen ateşten kaçmak yerine Wavey, sizi roketin takip edeceği dalga formunu kontrol etmekle görevlendiriyor.

Bu dalga hem yatay hem de dikey olarak manipüle edilebilir, böylece Wavey'nin hareket hızı değiştirilirken aynı zamanda uçuş yolu da ayarlanır. Bunun ilk başta ne kadar tuhaf hissettirdiğini abartamam; Bu alışılmadık kontrol sistemini ve onun birçok tuhaflığını kavramam biraz zaman aldı. Nasıl çalıştığını görmek nispeten kolay olsa da bunu içselleştirmek ve içgüdüsel hale getirmek tamamen başka bir konudur.

Sayısız kazadan sonra nihayet kontrolleri sezgisel olarak anlamaya başladım. Ancak Wavey hiç de beceriksiz değil ve oyun benim çok ilerimdeydi. Seviyelerin zorluğu hızla artıyor ve akıllara durgunluk veren kontrol şeması üzerinde biraz ustalık kazandıktan kısa bir süre sonra, oyun önüme daha acımasız seviyeler atmaya başladı.

39d7fb4f7a4ca8611.jpg

Çoğunlukla bunun iyi bir şey olduğunu düşünüyorum; İlk başta bunun, zorluğu nedeniyle garip kontrol yöntemine dayanan bir oyun olacağından endişelendim (oyuncularınıza meydan okumanın nadiren ideal bir yolu). Başarısızlıkların tamamen benim hatam olduğunu ve kontroller arasında yolumu öğrendikten sonra seviye tasarımının giderek daha acımasız ama her zaman adil bir mücadele sunduğunu görmek beni rahatlattı.

Çoğunlukla eylem oldukça basittir: engellerden kaçının ve koleksiyon parçalarını toplayın. Bu, neredeyse yalnızca dalga formunun manipüle edilmesiyle yapılır, ancak anlık yatay hareket için sonlu bir güçlendirme yeteneği kullanılabilir.

Her seviye toplanabilir güzelliklerle doludur ve skorun ötesinde pek bir işleve hizmet etmiyor gibi görünse de, bu sağlam bir tekrar değeri katıyor.

28cc97ae1767f43d3.jpg

Her birkaç seviyede bir, benzersiz bir tamirciye sahip bir patron veya bonus aşaması vardır ve bunlar, işleri sarsma konusunda iyi bir iş çıkarır. Arka plan ortamında da ara sıra değişiklikler oluyor ve bu da her şeyin taze kalmasına yardımcı oluyor.

Estetikten bahsetmişken, Wavey the Rocket bir şekilde 90'ların agresif ve aynı zamanda biraz yumuşak olmayı başarıyor. Adı geçen roketin birlikte çalıştırılacak en ilgi çekici karakter olduğundan emin değilim ve oyunun çoğu biraz çocukça geliyor (hedef kitleye bağlı olarak mutlaka kötü bir şey değil, ancak biraz sinir bozucu olabilir).

Ancak müzikler yerinde ve oyun renkli görselleri ve biraz da yüz stilinizle idare ediyor.

Wavey the Rocket, neredeyse zarif ve basit bir şekilde yeni bir oyun biçimi sağlamanın bir yolunu buldu; Dalga tabanlı kontroller ilk başta büyük bir engel gibi görünebilir, ancak sonunda bu geçer ve yerini biraz rahatlatıcı, oldukça zorlayıcı ritim tabanlı bir oyun alır.

ss_d3237cde61f36a6b3c072719a8ca4a49e8466fd6.1920x1080.jpg

Burada "sadece bir deneme daha" döngüsüne düşmek kolaydır ve bu, Wavey the Rocket'ın yüksek puan avcıları ve koleksiyon avcıları için makul miktarda tekrar oynatma değeri sağlayabileceğinin bir işaretidir. Sonuç olarak, Wavey, ara sıra büyüleyici estetiğine rağmen ilgi uyandırmayı başaran tuhaf ama değerli bir zaman alıcıdır.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri