Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Spiritfarer ölüm, anılar, ilişkiler ve nazik keşif hakkında yürek ısıtan bir macera oyunudur. Hafif platform oluşturmayı, kaynak yönetimini, çeşitli mini oyunları ve sevimli karakterlerle dolu gerçekten dokunaklı bir hikayeyi birleştiren Spiritfarer, tamamen benzersiz bir tona sahip rahatlatıcı ve acı tatlı bir hikaye sunmaya çalışıyor.
Spiritfarer'da hantal bir eğitim yok. Bunun yerine sizi doğrudan hikayenin içine bırakıyor; Kayıkçı Charon, yükünü başkahraman Stella'ya devrediyor. Merhumun ruhlarını gemisiyle sonraki dünyaya yönlendirmek Charon'un göreviydi ve şimdi bu rolü Stella üstlenmeli.
Bunun, ölenlerin ruhlarını kargo gibi taşımak kadar basit olmadığı çok geçmeden anlaşılıyor. Bunun yerine ruhların istekleri, ihtiyaçları ve bitmemiş işleri vardır. Devam etmek için acele etmiyorlar.
Herhangi bir eğitim olmamasına rağmen Spiritfarer yumuşak bir tempo belirliyor ve yavaş yavaş dünyasının yeni yönlerini tanıtıyor. Her yeni mekanik veya zorluk, yolcularınızdan biri tarafından sunulur.
Bunu özellikle büyüleyici buldum ve çeşitli karakterler oyunun hemen hemen her bölümüne coşku aşılamayı başarıyor. Her biri önemsediği şeyler konusunda tutkulu ve bu nedenle her yeni görevi önemli göstermeyi başarıyorlar.
Stella'nın günlük görevleri üç ana hedefe bölünmüş durumda: denizlerde gezinmek, gemisini geliştirmek ve yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak.
Bu görevlerin her biri diğerlerini besler; Gemi yükseltmeleri için kaynakların toplanması gerekiyor ve morali mutlu etmek için farklı yiyecekler bulunmalı veya yetiştirilmeli.
Benim için kalıcı bir mutluluk, hayranlık verici bir şekilde animasyonlu sarılmalar, yolcuları iyi bir ruh halinde tutmanın önemli bir parçası.
Teknenin kendisi, farklı binaları barındıracak daha fazla gayrimenkul sağlayacak şekilde yükseltilebilir. Bunlar konukların dinlenebileceği yerlerden atölyelere, tezgahlara, bahçelere ve daha fazlasına kadar çeşitlilik gösterir. Her odanın bir rolü vardır ve her biri teknenin geneline farklı bir yapı sağlayacak şekilde hareket ettirilebilir.
Spiritfarer'ın yönetim ve keşif bileşenlerine ek olarak çok sayıda muhteşem mini oyun var. Belki de bunlardan en sık kullanılanı, yapacak başka bir şey olmadığında yolculuklarda zamanı doldurmanın keyifli bir yolunu sunabilecek basit bir balık tutma oyunudur.
Ancak zaman geçtikçe yolculuklarım sırasında balık tutmaya daha az zaman ayırdığımı fark ettim; bunun yerine takılıp kalabileceğiniz pek çok başka aktivite vardı. Tezgahta kumaş dokumaktan kütük kesmeye veya bitkileri sulamaya kadar Spiritfarer, üstlenilmesi gereken rahatlatıcı görevlerle doludur ve bu, konukların bir iyilik istemediği veya bir atıştırmaya ihtiyaç duymadığı zamandır.
Spiritfarer'ın görselleri kesinlikle dudak uçuklatıyor. Animasyonlar ayrıntılı, büyüleyici ve sevimli; İster olta atmak ister Stella'nın kedisi Nergis'e sarılmak olsun, her küçük eylem sevgiyle hazırlanmış.
Bu arada manzara da pek güzel değil. Bunların hepsi, bunu her zaman bir gülümseme yaratmayı başaran sağlıklı bir başlık haline getirmeye yardımcı olan rahatlatıcı bir müzikle destekleniyor.
Spiritfarer gevşemek için harika bir oyundur; saatlerce süren keşif ve sıcak karakter etkileşimleri sağlar. Aynı zamanda zaman zaman dokunaklı, acı-tatlı ve melankoliktir ve tüm bunlar onun çekiciliğine katkıda bulunur.
Bir cümleyle anlatacak olsam Açık Denizlerde Ruhların Kaçışı derdim ve bu da tavsiye etmek için yeterli değilse ne olur bilemiyorum.
Spiritfarer, 2020'nin ihtiyaç duyduğunu bilmediği bir oyundur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)