- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 532
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle cevap veren konuya açıp bakan aa şu adam ne yazmış dur bir okuyum belki faydam dokunur diyen herkeze teşekkürler ederim.
Benim öğrenmek istediğim mob poınter x,y,z buluyorum player yürütme x,y,z buluyorum ama oynadıgım svde space engelli oldugundan dolayı metinleri kesemıyorum,
Forumda bir arkadas send battle attack packet errordan mob poınter aderesleri yaz 0-3 degeri 3 sabitler o otamatik keser diyor ama bunu nasıl yapıcagımı bılmıyorum eskıden berı metin2 oynarım ozaman dreamfanccy diye bir kral vardı ona çok teşekkür ediyorum hile konusunda bizi uzun yıllar besledı benım amacım hile yapıp satmak değil sadece oynadım svde otamatik metine giden kesen bir bot lazım teşekkürler
Benim öğrenmek istediğim mob poınter x,y,z buluyorum player yürütme x,y,z buluyorum ama oynadıgım svde space engelli oldugundan dolayı metinleri kesemıyorum,
Forumda bir arkadas send battle attack packet errordan mob poınter aderesleri yaz 0-3 degeri 3 sabitler o otamatik keser diyor ama bunu nasıl yapıcagımı bılmıyorum eskıden berı metin2 oynarım ozaman dreamfanccy diye bir kral vardı ona çok teşekkür ediyorum hile konusunda bizi uzun yıllar besledı benım amacım hile yapıp satmak değil sadece oynadım svde otamatik metine giden kesen bir bot lazım teşekkürler
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
CPythonPlayer pointerının içerisinde vid verip saldırmanı sağlayan bir offset var, bir metine tıkladığında 3 olan değerin -0x4 veya +0x4'ünde olması lazım.Öncelikle cevap veren konuya açıp bakan aa şu adam ne yazmış dur bir okuyum belki faydam dokunur diyen herkeze teşekkürler ederim.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öncelikle sana lazım olan şey mob pointer, programlamaya dökebilmen için. Bunu bulduktan sonra hangi offsetin VID bilgisini tuttuğunu öğrenmen lazım. Örneğin 0x500 olsun şöyle bir şey olacak.
"metin2client.bin" + xxxxx
0 (1. offset her entity için 0x4 artacak şekilde)
0x500 (2. offset)
Bundan sonra @RELIEF 'in bahsettiği gibi bir değişken var. Bunu bulmak için bir metine otomatik saldırı açık bir şekilde sol tıkla metine saldırırken veya yürürken buna uygun arama yap 4 byte hex olarak. (Eğer mob pointerı bulduysan oradaki vidi aratman daha kolay olur)
Sportmt2 için gerekli adresi veriyorum:
"metin2client.bin" + 002D1394, 0x4C
Yine de yapamazsan discorddan destek isteyebilirsin.
İyi forumlar
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Merhaba,
Space basarken 1, sabit duruyorken 0 arat. Sona kalan değerin pointerını bul. O değeri 1 yaptığında saldırmaya başlaması gerek.
Space basarken 1, sabit duruyorken 0 arat. Sona kalan değerin pointerını bul. O değeri 1 yaptığında saldırmaya başlaması gerek.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 5 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 532
- DevLira
- 0
hocam space engelli metin mapında 0 ile 1 degerı buluyorum lakın çalısmıyorMerhaba,
metin mapında degılken aktıf oluyor metın mapına gecınce olmuyor
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Hangi server?hocam space engelli metin mapında 0 ile 1 degerı buluyorum lakın çalısmıyor
metin mapında degılken aktıf oluyor metın mapına gecınce olmuyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)