Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba viyana2 rascal koruma kullanıyor özellikle metin kesmek için hile arıyorum
Merhaba, bu konu hakkında bir bilgim yok fakat bana biraz bilgi verebilirseniz otomatik farm botu yazabilirim. Biraz uğraştırır yinede test için kullanmak isterseniz 1-2 hafta içerisinde hazırlarım. Kodlama öğreniyorum ve hem benim içinde farklılık olur 

yeni başlayan biri için rascal sana iddalı gelebilirMerhaba, bu konu hakkında bir bilgim yok fakat bana biraz bilgi verebilirseniz otomatik farm botu yazabilirim. Biraz uğraştırır yinede test için kullanmak isterseniz 1-2 hafta içerisinde hazırlarım. Kodlama öğreniyorum ve hem benim içinde farklılık olur![]()

Doğru olabilir fakat fazla büyütülecek bir oyun değil ve sadece farm kasmak için kolay bir tane yazılabilir. Çok detayaylı bir şey olmasa dahi iş görür.yeni başlayan biri için rascal sana iddalı gelebilir![]()
Haftasonu uğraşıp deneyeyim bakalım.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)