romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Back To Ashes İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

capsule_616x353.jpg

Back to Ashes, küçük bir ekibin Dark Souls'tan ilham alan, üçüncü şahıs aksiyon RPG'si girişimidir. Aslında ekip o kadar küçük ki, Michal Samociuk'un kullanıcı arayüzü, diyalog ve müzik notaları konusunda yardım için birkaç ek gönüllünün çabalarını güvence altına alamadan önce tek kişilik bir stüdyo olarak başladı.

Bu kadar küçük bir ekibin FromSoftware'in korkunç başyapıtlarına rakip olacak bir şey üretmesi uzaktan da olsa mümkün mü?

Kolay ve açık cevap hayır, elbette değil. Ama Samociuk ve arkadaşları çok yaklaştılar.

3.jpg

Diğer bariz kısmı aradan çıkarmak için Back to Ashes'ın kendi sorunları var. Duvar kesme hataları, düşman hedeflemedeki beceriksizlik ve yazım ve dilbilgisi hataları özellikle erkenden kendilerini hissettiriyor.

Dokularla ilgili bazı grafik tutarsızlıklar da var. Özellikle ağlar arasındaki etkileşimler, ana karakterinizin kask takarken özellikle çirkin görünmesine neden oluyor. (Kuşkusuz, kask olmadan erkek topuzunu görebilirsiniz, bu daha da kötü olabilir.)

Daha ciddisi, kullanıcı arayüzü pek sezgisel olmayabilir.

2bc0b6a29b953c7fa.jpg

Ancak olay şu: Bunların hepsi oldukça küçük sorunlar, genel anlamda konuşursak ve kolayca düzeltilebilirler. Ayrıca Back to Ashes Erken Erişim aşamasındadır ve küçük aksaklıklar ve sorunlar beklenebilir.

Bu küçük sorunlar bir yana, Back to Ash muhteşem bir film. Artık standart olan bloklar, kaçmalar ve saldırılar karışımına güvenirken aynı zamanda sağlık ve dayanıklılık için ikili çubukları da izleyerek hareket etmek güzel hissettiriyor ve dövüşmek daha da iyi hissettiriyor.

Dövüşler de zordur: Bir asker ya da iskelet idare edilebilir, ancak aynı anda iki asker size doğru geliyorsa, yalnızca saldırı düğmesine basmakla idare edemezsiniz ve eğer ikisinden birinin sırık kolu varsa ya da Allah korusun bir tür ateş çağırma büyüsü falan, unut gitsin.

Zamanla da önemli ölçüde kolaylaşmıyorlar. Neredeyse oyunun başlangıç noktasına döndüğümde, oyunun başlarından itibaren yeniden ortaya çıkan birkaç gardiyanla karşılaştım. Artık onları tek bir darbeyle alt edecek kadar güçlü olduğumu varsayarsak dikkatsiz davrandım, saldırılarımı doğru zamanlama zahmetine girmedim ve anında vuruldum.

1.jpg

Daha da önemlisi, farklı silah türlerinin hepsi birbirinden hoş bir şekilde farklı hissettiriyor; baltanın savruluşu kılıçtan daha yavaştır ve bir şekilde daha ağırdır ve her iki elindeki bıçaklarla dönmek her ikisinden de çok daha hafiftir ve çeliğin çeliğe karşı çıkardığı tıngırtılar ve gümbürtüler, dövüşlerin içgüdüsel ve canlı hissettirmesini sağlar.

Buna çeşitli öğe türleri ve büyüler, çeşitli seviye ilerlemesi ve ekipman özelleştirme sistemleri ve hatta sinir bozucu olmamayı başaran kilit açma mini oyunu da eklenince Back to Ashes, uzaktan bile etkileyici olabilecek kapsam ve derinliği gösteriyor.

Beklendiği gibi Back to Ashes'ın dünyası kasvetli ve kasvetli. Dünyayı küllerin musallat olduğu bir kabusa dönüştüren sihirli lanetiniz var; para birimi olarak sihirli külle tamamlanan, Kül Güvertesi gibi ve eğer bu yeterince kötü değilse, aynı zamanda hayaletimsi alternatif bir boyuta doğru bir çatlağınız var.

indir.jpg

Yine de o kadar etkili bir şekilde sunuldu ki neredeyse taze hissettiriyor. InDID, Lovecraft'tan ilham alan gerçeküstü korkuya yaslanmak yerine daha acımasız ve gerçekçi bir yöne gitti. Ateş topları ve iskeletler bir yana bırakılırsa, oyunun ilk birkaç saati, her ne kadar iç karartıcı da olsa, neredeyse tarihi bir Orta Çağ oyunu sayılabilirdi.

Ancak Pompeii'de ortaya çıkarılan ölüleri anımsatan yeraltı dünyasının ufalanan, kurumuş cesetlerinden, Sam Oz'un ara sıra epik fantazi tumturaklı anları olan ama büyük ölçüde, akıllıca arka planda uğursuz bir şekilde dolaşan müziğine kadar, Back to Ashes her zaman tüyler ürperticidir. Sürekli ölümün hatırlatılması ve savaşın zorluğu nedeniyle ölümün gerçek olasılığı arasında, bu, onunla geçirdiğim süre boyunca beni lezzetli bir şekilde gergin tuttu.

Back to Ashes'i o kadar ilgi çekici buldum ki, mevcut haliyle gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Küçük ama yetenekli bir ekipten gerçekten etkileyici bir çıkış.

paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri