HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bende dolandırıcıyım ya yönetime almıyolargerçi bu forum dolandırıcıları sever bak shinesun denen emrahta dolandırıcıydı adama yeniden yetki vermeye başladılarsanada gelir eski yetkin dert etme
Kanka dolandırıcılıktan kastın ne mesela. Parayı alıp malı vermemek mi veya yapılacak işlemi yapmamak mı? Metin2 camiasında bu işler dönüyor. Ha öyle ise bunlardan hiçbirini yapmadım. Paramı aldım ve işimi yaptım. Sana hikayeyi anlatsam sayfaları alır. O nedenle gerekte yok bilmek isteyen dilediği gibi bilsin.dolandırmaduysan niye banlandın diye sorarlar adama![]()
sen kalbimi çaldın ondandırbende dolandırıcıyım ya yönetime almıyolar
senin banlanma sebebin ne mesela onu anlat senKanka dolandırıcılıktan kastın ne mesela. Parayı alıp malı vermemek mi veya yapılacak işlemi yapmamak mı? Metin2 camiasında bu işler dönüyor. Ha öyle ise bunlardan hiçbirini yapmadım. Paramı aldım ve işimi yaptım. Sana hikayeyi anlatsam sayfaları alır. O nedenle gerekte yok bilmek isteyen dilediği gibi bilsin.
Uzun hikaye buradan anlatmam sağlıkla ilgili.sen kalbimi çaldın ondandır
senin banlanma sebebin ne mesela onu anlat sen
sağlık olsun ozamanUzun hikaye buradan anlatmam sağlıkla ilgili.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)