Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Altın Konu Howdy, Jacob! İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

capsule_616x3538aaf1011febb0b71.jpg

Howdy, Jacob! SeedBolt Studios'un hazırladığı oyun, daha ilk andan itibaren gerçekten ilgi çekici başlıyor. Kurgusal Laughsail televizyon programında Jacob rolünü üstlenecek biri olarak oynuyorsunuz.

Bunu yapabilmek için işe alınmak üzere bir gizli nesne eğitim kursuna girmeniz gerekir. Gösterinin kukla oyuncularının yardımıyla gizli nesneleri bulmak sizin işiniz.

Her seviye tuhaf oyuncu kadrosunun bir tanıtımıyla tamamlanıyor ve her alan bir şekilde gösteriyle bağlantılı. Mesela Jacob'ın önceki dolabının bulunduğu yerde nesneler bulmam gerekiyordu. Diğer seviyeler beni bir brokoli çiftliğine ya da bir kuklanın büyü yapma odasına götürdü.

Seviyeler birbirinden çılgınca farklı, bu da nesne avını daha ilginç hale getirmeye yardımcı oldu. Ve bu seviyelerin harika yanı, ince ama seyrek bir dünya inşası gerçekleştirmeleridir.

208aa82583e038561.png

Oyunun içinde bulunduğu distopik dünya oldukça ilgi çekici. Keşke dünya ve Laughsail gösterisinin kendisi hakkında daha fazla şey öğrenebilseydim. Oyuna ilk başladığınızda, gösterinin gerçekleştiği dünyayı gösteren bir metin taramasıyla karşılaşacaksınız. Güçlü bir yapay zeka, geçmiş oyuncuların talihsiz ölümü ve dizinin propaganda olarak kullanılması gibi bazı çılgın şeylerden bahsediyor.

Keşke oyun, kurguyu genişletmek için oyun boyunca bu dünya inşasından daha fazlasını yapsaydı. Öğe açıklamalarını okuduğunuzda bunlardan bazıları var, ancak ana anlatı odağından çok rastgele gerçekler gibi geliyor. Howdy, Jacob! Evrenini genişletmeye daha fazla odaklansaydı daha merak uyandırıcı, ilginç bir deneyim yaratabilirdi.

Bunun yerine, daha çok kukla oyuncularla olan kısa etkileşimlere odaklanıyor, bu iyi, ancak hiçbirini dünyanın kendisi kadar ilginç bulmadım.

Oyun çok sayıda klip kullanıyor ve oyunun kendine has bir mizah anlayışı var. Şahsen benim için mizahın çoğu işe yaramadı. Eski kuklalardan biri sürekli kaybolup kafası karıştığında ve sağlıklı beslenme konusunda eğitim veren ama tuğla yiyen bir kuklanın komik bonus klibini görünce gülümsedim.

161fc20834e89c866.png

Bu örneklerin dışında maalesef FMV kliplerinin çoğu oyundan aldığım genel zevke pek bir şey katmadı. Özellikle herhangi bir şeyin parodisini yapıyor gibi görünmüyordu ve klipler doğaçlama hissi veriyordu.

Anlatısal şeyler dışında, Selam Jacob! sizin tanıdık gizli nesne deneyiminizdir. Her seviyede bulmanız gereken nesnelerin bir listesi var: kaşıklardan kupalara kadar çeşitli şeyler. Yardıma ihtiyacınız olursa bir ipucu veya faydası olmayan bir ipucu isteyebilirsiniz. İlki, bir öğenin nerede olduğunu vurgulayarak gösterirken, ikincisi, kuklaların rastgele, bilgilendirici olmayan şeyler söylediği klipleri gösterir.

Oyunun 10 seviyesini tamamlamak dışında geri dönüp oynamak için pek bir neden yok. Daha fazla kukla saçmalığı için can atıyorsanız, birkaç seviye boyunca bazı FMV bonus kliplerinin kilidini açabilirsiniz.

Seviyeleri de tekrar oynatabilirsiniz, ancak başka pek bir şey yapamazsınız. Ve oyun yaklaşık bir saatte tamamlanabildiği için genel olarak kısa bir deneyim.

161fc20834e89c866.png

Oyundaki elle çizilmiş arka planları gerçekten çok seviyorum. Oyuna bu hoş, hikaye kitabı hissini veriyor. Renkler ortaya çıkıyor ve nesneler net bir şekilde çiziliyor ve çok fazla çaba harcamadan seçilebiliyor.

Ayrıca her sanat eserinin ne kadar ayrıntılı olduğunu da gerçekten beğendim. Oyunun dünyası hakkında bir şeyler çıkarmama bile yardımcı olan pek çok küçük şey vardı. Örneğin, bir patates kepçesi bulduktan sonra, açıklamada eski bir Jacob aktörünün çözülmemiş bir araba hırsızlığının kurbanı olduğu belirtiliyor. Bunun gibi küçük ayrıntılar oyuna daha fazla kişilik kazandırır.

Merhaba Jacob tuhaf bir oyun kesinlikle oynadığım en tuhaf gizli nesne oyunlarından biri; ama eksantrik dünyasını biraz daha geliştirseydi daha iyi olabileceğini düşünüyorum çünkü küçük bilgiler gerçekten ilgi çekici.

Dikkatinizi çekecek çok şey olmadığı için, bu oyunu gerçekten öne çıkaracak pek bir şey yok. Ancak FMV kuklaları sizinle konuşurken nesneler bularak serinlemek isteyenler için buradakiler yeterli.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri