- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,284
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,249
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Marfusha, robotların insanlara saldırdığı distopik bir dünyayı tasvir ediyor. İnsan yerleşiminin dış duvarlarını saldıran robotlardan korumaya yardım etmek Marfusha'ya kalmış. Asker arkadaşlarının ve çok sayıda silahın yardımıyla bu oldukça kolay bir iş.
Oyun nispeten basittir. Sola, sağa hareket edin ve hareket eden her şeyi vurun. Oyunun asıl amacı duvarı ihlal edilmekten korumaktır. 2 boyutlu bir düzlemde hareket etmek için küçük bir alandır ve nesneleri olabildiğince hızlı öldürmek için herhangi bir yöne ateş edebilirsiniz.
Mini patronlardan uçan düşmanlara kadar pek çok düşman var. Yok edilecek çok çeşitli robotlar var ve her biri kendi yaklaşımını gerektiriyor… yani, biraz farklı bir yaklaşım çünkü anlık oyun içinde çok fazla strateji olmuyor.
Oyun, her dalgadan sonra satın alınabilir yükseltmeler, bir dizi farklı silah ve barikatlar ve mayınlar gibi savunma öğeleri sunarak işleri karıştırıyor. Bunların hepsi rastgele seçilmiş, bu da oyuna bir miktar öngörülemezlik katıyor, ancak bunların hepsi oldukça basit şeyler, çok karmaşık değil. Oyunun bu yönü hoşuma gitti. Bu Marfusha'ya daha soğuk bir hava katıyor ki bu da hoşuma gitti. Çok fazla strateji beklemeyin; Bu oyun daha çok akılsız aksiyona yöneliyor.
Oyun basit, ancak yükseltmeleriyle olayların fazla tekrarlı hissetmesini önlemek için yeterince şey sunduğunu düşünüyorum. Marfusha'yla geçirdiğim süre boyunca, bir şeyleri vurmama ve ekstra hasar ve yeniden yükleme hızını artırmak için istatistiklerimi yükseltmeme yardımcı olacak yapay zeka kontrollü bir yoldaşa sahip olabildim. Ayrıca hızlı ateş eden hafif makineli tüfeklerin de hayranıydım. Oyunu nasıl oynayacağınızı kişiselleştirmek için çok sayıda yükseltme var ve bu benim durumumda genellikle ateş hızına çok fazla odaklanmayı gerektiriyor.
Şans eseri oyun, istatistiklerimin çoğunu maksimuma çıkarmak üzereyken sona erdi. Bu bakımdan Marfusha'nın temposunun gerçekten iyi olduğunu ve hoş karşılanmayı abartmadığını düşünüyorum, ancak aynı zamanda daha yorucu bir şey arayanlar için biraz daha cezalandırıcı bir Mücadele Modu da sunuyor.
Ancak genel olarak oyunun biraz fazla kolay olduğunu düşünüyorum. Challenge modu daha zor ama oyunun Ana Modu hiç de zor değildi. Sanırım bir aşamayı yalnızca dört kez yeniden denemek zorunda kaldım ve hepsi bu. Ama bence oyunun asıl amacı bu değil; Daha zorlu bir şey arıyorsanız doğrudan yukarıda belirtilen Mücadele Moduna geçin. Yeniden deneme yok ve daha çok "ne kadar hayatta kalabilirsin" meselesini sunuyor.
Oyun, silah kullanan minik kadın karakterlerin yer aldığı sevimli bir anime tarzını tercih ediyor. Tarzını çok iyi yansıtıyor ve iyi çizilmiş ve animasyonlu karakterler sayesinde daha çok animeye dayalı bir oyun gibi hissettiriyor. Oyun içinde yalnızca bir avuç alan olduğundan ortamlar nispeten seyrektir. Bu bakımdan Marfusha'nın görsel olarak işleri daha ilgi çekici hale getirmek için ortamları biraz daha karıştırabileceğini düşünüyorum.
Müzik ve ses efektleri iyi uygulanmış. Silahların hoş, yüksek ve vurucu bir sesi vardır. Patlamalar, an be an oynanışı tatmin edici kılmak için doğru miktarda çekiciliğe sahiptir. Müzik, her şeyin daha rahat hissettirilmesi için hoş, yumuşak synth melodilerinden oluşuyor. Burada ses efektlerinin daha yumuşak müzikle karıştırılmasıyla ilgili tuhaf bir ikilem var, ancak oyuna şaşırtıcı derecede iyi uyuyor.
Marfusha, birkaç saat geçirmek için eğlenceli bir oyun ve sunduğu akıl almaz aksiyon deneyimini beğendim. Zaman geçirmek için daha rahatlatıcı ama bir o kadar da ilgi çekici bir oyun arayanlara önerdiğim bir oyun.
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 694
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)