- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,314
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,936
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tourney, Rollercoaster Tycoon veya Theme Hospital gibi klasik yönetim oyunları tarzında büyüleyici bir simülasyon oyunudur. Ortam olarak geleneksel ortaçağ turnuvalarını seçen Tourney, yalnızca etkinlikleri organize etmekle kalmayıp aynı zamanda kendi şövalyelerinizin başarısını da görevlendiren, yönetime daha çeşitli bir yaklaşım sunuyor.
Tourney kısa bir kampanya, tek bir senaryo ve bir sandbox moduyla birlikte gelir. Kampanya, çeşitli temel özelliklere genel bakış sağlayan bir tür genişletilmiş eğitim işlevi görerek temel bilgileri tanıtma konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Bunların hepsi, özellikle ilgi çekici olmasa da, turnuva kurma maskaralıkları için hoş bir arka plan görevi gören bir komedi anlatısıyla çerçeveleniyor.
Başarılı bir turnuva oluşturmak, birkaç temel yapıyı ve önceliklendirmede belirli miktarda sağduyuyu gerektirir. Şövalyeler davet edilmeli ve ziyaretçilere eğlence sağlayacak etkinlikler düzenlenmelidir. Bu etkinlikler, mızrak dövüşlerinden yakın dövüşlere ve okçuluğa kadar uzanır; her biri kendi nüanslarına ve kuşkusuz oldukça basit olan mini oyunlara sahiptir. Bunlar bir kez kurulduktan sonra köylülerden para çekmenin yollarını bulmak gerekli hale geliyor; bu, turnuva boyunca domuz kızartmaları, bira fıçıları ve hediyelik eşya üreten demirciler gibi tezgahlar kurmayı içerir. Hepsi çok sağlıklı ve atmosferik; Oldukça sürükleyici buldum.
Her şey ayarlandıktan sonra etkinlikleri başlatabilir ve şövalyelerin işe koyulmasını izleyebilirsiniz. Kendi evinizden şövalyeler katılabilir ve katıldıkça seviye atlayarak hangi becerilerin yükseltileceğini seçmenize olanak tanır. Bunu Tourney'deki zorluklara başka bir bakış açısı katan oldukça eğlenceli bir eklenti olarak buldum. Etkinlikler düzenlemenin ve evdeki şövalyelerinizi becerilerine göre en uygun konumlara yerleştirmenin son derece küstah bir yanı var.
Her şey yerine oturduğunda turnuvalar güzel bir şekilde ilerleyecek. Seyircileri mutlu etmek, hava koşulları ve çöplerin düşüşe neden olması gibi çeşitli faktörler nedeniyle süregelen bir zorluktur. Bunlar sırasıyla uygun binalarla veya temizlikçi kiralanarak hafifletilebilir. Etkinliklerdeki çeşitli tezgahlardan çalan hırsızlar gibi oyunun işlerin içine atmayı sevdiği birkaç eğlenceli küçük anahtar var; Turnuvanın düzenlenmesine küçük bir strateji ekleyen bu sorunlara yerleşik çözümler var.
Tourney, bazı çekici görsellere ve orta çağ ortamını güzel bir şekilde aktaran genel olarak oldukça yumuşak bir estetiğe sahiptir. Ayarlanabilir kamera açısının, uzunlamasına bakıldığında çeşitli yapılarda bazı garip çarpıklıkları gösterebileceğini buldum, ancak bu oldukça küçük bir sorun. Müzik uygun şekilde neşeli ve oyunun kendi ortamına oturtulmasına yardımcı oluyor.
Tourney, orta çağ ortamından hoşlanan ve neşeli bir tonla hafif bir eğlence isteyen herkes için eğlenceli küçük bir simülasyon oyunudur. Oyunun içeriğinin çoğunu oldukça hızlı bir şekilde tükettiğimi fark ettim ve çeşitli binaların giriş ve çıkışlarını öğrendikten sonra. Turnuvaların yönetimi oldukça basit hale geldi.
A Knight's Tale veya The Princess Bride hayranları için bazı tatlı küçük popüler kültür referansları var ve Tourney'de bu silahsızlandırıcı, esprili ton hakim. Kısalığına rağmen Tourney'i, klasikleri hatırlatan sağlam bir yönetim oyununa sahip olmak isteyen simülasyon türünün hayranlarına tavsiye etmek kolaydır.
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 731
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)