shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Altın Konu Lucky Joe İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Lucky-Joe-game-screenshot-Logo129a4e3aaf00d585.jpg

Fransız bağımsız mikro stüdyo Mandragone Games'in Lucky Joe'sunda, kız arkadaşı Lucy ile mutlu bir şekilde hayattan zevk alan bir adam olan Lucky olarak oynuyorsunuz. Bir gün gizemli bir kişi kız arkadaşını kaçırır ve onu kurtarmak Joe'ya düşer. Yani Joe, kız arkadaşını bulmak için yoluna çıkan herkesi öldürmeye gidiyor.

Anlatı kurgusu açıkça geçmişteki oyunlardan ilham alıyor ve daha fazla detaylandırılmadan oluşturulmuş. Bana eski tarz aksiyon atari makinelerinde bulunan basit tanıtım slayt gösterilerini hatırlattı. Yaklaşan katliamı haklı çıkarmaya yetecek kadar bilgi.

Oyun da aynı derecede basittir: İlerlemek için her seviyede çıkışa giden yolu bulun. Yol boyunca çok sayıda platform, ateş eden düşman ve fethedilecek tuzaklar olacak.

Tekrarlama erkenden oluşmaya başlar. Seviyeler tanıdık gelmeye başlayacak. Elbette oyun, çeşitli yapay zeka kullanan farklı düşmanlarla işleri karıştıracak.

Lucky-Joe-game-screenshot-Spike-Trap-768x434.png

Neyse ki oyunun mekanikleri iyi hissettiriyor. Zıplama biraz sert olsa bile hassastır. Ateş etmek iyi hissettirir ancak düşmanların anında ateş etmesi nedeniyle cezalandırıcı olabilir. Mekanik olarak Spelunky ve Broforce'un karışımı gibi. Mekanik olarak sağlam, yenilik açısından sınırlı ama yine de zorlu.

Oyun hassaslık ve hızlı tepkiler gerektirdiğinden, bu da oyunun zaman zaman zorlaşabileceği anlamına geliyor. Seviye tasarımı konusunda nadiren hayal kırıklığına uğradım çünkü seviyelerin küçük olduğunu ve onları geçmeme yardımcı olacak çok sayıda kontrol noktası olacağını biliyordum.

Açıkçası Lucky Joe, masaüstünde bir mobil oyun gibi hissetti. Küçük hamlelerle oynayacak kadar kısa ama duracak kadar sinir bozucu değil. Ve altmış seviyeyle oyun, biraz öngörülebilir de olsa, yeterince cömert bir yemek sunuyor. Zorlu ama adil 2D aksiyon oyunlarını sevenler büyük olasılıkla bundan keyif alacaklardır.

Deneyimimi daha az eğlenceli hale getiren bazı sorunlar buldum. Hareketi engelleyebilecek ve engel olabilecek küçük nesneler var. İster küçük bir kova, ister bir kafatası, ister büyük bir şişe olsun, bunlar savaşa ve platforma gereksiz hayal kırıklığı katıyor.

Lucky-Joe-game-screenshot-Spiky-Room-768x434.png

Düşmanlar da oldukça acımasızdır. Eğer karşılarında bir merdiven varsa, tırmanırım, beni anında öldürürler. Tespit edilmekle vurulma arasındaki süre çok küçüktür.

Oynamak için daha fazla silah bulmayı umuyordum. Tüfek ve el bombalarından başka pek bir şey yok. Buna ek olarak, farklı yerel ayarlar palet değişimi gibi hissettiriyor. Her açıdan daha fazla çeşitlilik istemeye devam ettim.

Oyun, iyi pikselli görsellerle daha retro bir sanat tarzına sahiptir. Küçük ve büyük öğeler güzel dokuludur. Bir kez olsun küçük bir nesnenin ne olduğunu görmek için gözlerimi kısmadım. Asılı iskeletler ve antik duvar gravürleri gibi küçük detaylar, hoş bir çevresel ortam eklemek için çok şey yaptı.

Oyunun müziği ve ses efektleri iyi yapılmış, SFX'in de güzel bir ağırlığı var; Gürleyen patlama sesleri ve şiddetli silah sesleri sayesinde savaş iyi hissettiriyor. Tavandan sarkan bir zincirin çıngırağı gibi küçük şeyler bile bir miktar tuhaflık içeriyor. Film müziği, denemelerde gücü artırmak için enstrümantal hard rock koleksiyonudur.

6e04bb4cb27a8659a058d89ad4d0bcf663ff_1920xt1080_S1000.jpg

Genel olarak Lucky Joe ile biraz eğlendim. Oynanışında çok fazla tekrar oynanabilirlik veya çeşitlilik sunmayacak. Ancak birkaç saat geçirebileceğiniz sağlam, zorlu bir 2D aksiyon platform oyunudur.

Paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri