PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Altın Konu Perfect Tides İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

maxresdefault.jpg

2000 yılında on yedi yaşına girdim ve bu da beni Perfect Tides'ın kahramanı Mara Whitefish'ten biraz daha yaşlı yaptı. Kızlara veya spora karşı güveni olmayan, insan düşmanı, somurtkan, popüler olmayan bir çocuk olarak, yabancılaşma, yalnızlık, kafa karışıklığı ve arkadaşlık için erken dönem (çevirmeli!) internete güvenme duygularımı çok iyi hatırlıyorum. ilişkinin ne kadar geçici veya fantastik olduğu kanıtlanırsa kanıtlansın.

Mara'nın iki yıl önce, hikaye okul yılının bitiminden yaklaşık bir ay önce başladığında olduğu gibi, büyürken babamı kaybetmedim. Uyuşmuş annesi ve aşırı derecede mutsuz ağabeyi ile birlikte yaşayan, yazar olma heveslisi (benim gibi!) Mara, bir turist tuzağı adasında yaşıyor; bir noktada "eşcinsel Disneyland" olarak anılıyor çünkü orası yaz aylarında varlıklı insanlar için büyük bir çekim noktası. Arabası olmayan ve yalnızca feribotla ulaşılabilen eşcinsel erkekler ve kadınlar var.

Three Bees'in düşünceli oyunu, samimi bir geri dönüş işaretle ve tıkla oyunu olarak tasarlanmış ve yürütülmüştür. Kesinlikle öyle olsa da, genç Mara'nın çok bağdaştırılabilir ergenlik zorluklarını ve kişisel koşulları otantik mizah ve çok dürüst yazıyla denemede değişim özlemini giderirken, bulmacalardan çok karaktere daha çok dayanıyor.

PerfectTides_game_FeaturedImage.jpg

Gerçekten de Perfect Tides, en keskin ve ilgi çekici haliyle, daha doğru bir şekilde, dikkat dağıtıcı unsurlar içeren görsel bir roman olarak tanımlanır. Ve gerçekte, Mara'nın sık sık küçük adada sık sık sıkılmış ve amaçsızca dolaşması (o, sezon dışında ayrılmayan birkaç "yıl boyu oyuncudan" biridir) oyun sırasında kendi duygularımı yansıtırken, karmaşık bulmacalar beni yavaşlattı.

Yıllar boyunca işaretle ve tıkla oyunlarında ve kesinlikle yüzyılın başında ve öncesindeki bu tür maceralarda olduğu gibi, tuhaf bulmacalar günün gündemidir. Çekmecedeki en keskin bıçak değilim ya da bu tür dolguların büyük bir hayranı değilim, bu yüzden bazılarınız bunu, bir odadaki kelimenin tam anlamıyla her şeye tekrar tekrar tıklamak zorunda kaldığım kadar sinir bozucu bulmayabilir.

Oyun, esprili anlatımı ve o yaşta hepimizin anlayabileceği derin kırılganlık duygusu sayesinde Mara'nın mücadelelerinde öne çıkıyor. Bir gün boyunca duyguların an be an iniş çıkışları onun için harika ve takdire şayan bir şekilde ortaya çıkıyor. Perfect Tides, bana, bu kritik gelişim yıllarında, görünüşte küçük olayların çoğunun nasıl orantısız hale getirilebileceğini, böylece zararsız hafiflemelerin yıkıcı olabileceğini ve nazik bir sözün, çoğu zaman hayatta olduğunuz için sizi mutlu ettiğini hatırlatarak olağanüstü bir iş çıkarıyor.

Screenshot-2022-04-10-204724-2-768x566.png

Nazik ve uygun 8 bitlik bir film müziği ile Perfect Tides, durgun bir atmosfer ve çok incelikli bir şekilde aşamalı dünya inşası hakkındadır. Mara'nın yaşadığı dünya elbette onun için anlamsız ve kısıtlayıcıdır, ancak biraz yaşlı, bilge ve bakış açısıyla bakan bir yabancı için bu yer ve sakinleri, küçük kasaba miyopluğu ve rüya gibi potansiyelin büyüleyici bir karmaşasıdır. Aslında oyunun orijinal mizanseni öyleydi ki, jeneriklerin sonuna kadar bir tür Netflix Orijinali olarak devam etmesini ve büyümesini diledim.

Sonuç olarak Perfect Tides, farklı zamanlardaki bir hikaye için farklı zamanlardan niş bir oyundur; sürekli tekrarlanır ve bu nedenle zamansızdır ve eğer hantal bulmacaları çözmeye istekliyseniz (ve bunu yapmaktan korkmayın). Perfect Tides, az sayıda insanı büyük bir özgüvenle tatmin edecek, büyük yürekli küçük bir oyundur. Bir kült klasiği olabilir.

Paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri