ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu Mango İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

header.jpg

Sanat oyunları da diğer sanat eserleri gibi zorlu bir inceleme olanağıdır. Onları kimin yaptığı kadar, kendileriyle etkileşime giren kişi hakkında da çok şey ortaya koyuyorlar. Tabii eğer herhangi bir şeyi açığa çıkarırlarsa.

Söylemeye çalıştığım şey, az önce ne oynadığımı bile anlatmakta zorlanırken Mango'yu inceleyeceğim.

Kendi deyimiyle "sanata ve derealizasyona dayalı sürrealist indie birinci şahıs macera oyunu" Mango tuhaftır. Çok garip. Yüzeysel düzeyde, oyunun baş kahramanının şöhreti artmaya başlayan bir grubun parçası olduğuyla ilgili bir hikaye var, ancak oyunun şöhretin tehlikelerinden daha fazlası olduğu izlenimini ediniyorum. Ya da belki de değildir ve sadece öyle olduğunu düşünmemi istiyor. Bir oyunla gaz yakmak mümkün mü?

Gerçek oynanış döngüsü açısından Mango, daha çok "etrafta dolaş ve çevreyle etkileşime geç" türünde bir oyundur. Bu vakadaki ortamlar, genellikle mango yemeyle sonuçlanan sürrealist kabuslardır. Nedenini bilmiyorum.

Mango-Ant-1024x576.jpg

Stilin öz olarak öne sürülmesi gereken bir tartışma var ve bu kesinlikle Mango için de geçerli. Bu renkli cehennem manzaralarında dolaşmak şaşırtıcı derecede büyüleyici ve bir sonraki adımın ne olduğunu görmek istemenizi sağlıyor. En azından bir süreliğine öyle yapıyorlar.

Mango'nun gerçek tarafı, sanatsal tuhaflığının yanı sıra, kendisini diğer benzer oyunlardan ayıran çok az şey yapmasıdır. Etkileşimli hikayeleri seven ve "yürüme simülatörü" terimi hakkında güçlü hislere sahip biriyseniz, muhtemelen benzer bir şeyi zaten oynamışsınızdır. Gerçeküstü görseller, kendi kendine anlatılan hikaye, bir diyalog hattını ateşleyen sınırlı etkileşimli nesneler vb. Bunların hepsi daha önce yapıldı.

Bu kendi başına bir sorun değil. Ancak Mango, sırf uzunluğu sayesinde onu tek parça haline getiriyor. Oyun, Steam sayfasında yaklaşık 10 saatlik bir çalışma süresine sahip ve gerçek şu ki, bundan çok daha önce hoş karşılanmıyor. Oyunun soyut tuhaflığının beni etkilemeye başlaması çok uzun sürmedi ve kendimi monotonluğu kıracak bir şeyler umarken buldum.

Mango-Children-1024x576.jpg

Çözülmesi gereken bulmacalar ve kilidini açacak başarılar var, ancak deneyimi daha ilgi çekici hale getirecek şekilde temelden değiştirecek hiçbir şey yok.

Mango'ya karşı sert davranıyorsam bunun nedeni, onun tuhaflığından kesinlikle bir süreliğine ilgimi çekmesidir. LSD: Dream Simulator gibi tuhaf merakları anımsatıyor ve ben daha tuhaf video oyunlarından yanayım. Ne yazık ki gerçek şu ki Steam'de buna benzer binlerce deneyim zaten mevcut ve bu da onlardan sadece bir tanesi.

Belki de asıl noktayı kaçırıyorum ve Mango gizlice şimdiye kadar yapılmış en muhteşem oyundur. Açıkçası sana söyleyemedim. Ancak günün sonunda bu bir oyun incelemesi ve bence piyasada daha ilginç oyunlar var.

Paylaşım için teşekkürler

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri