- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,316
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,942
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Stolen Realm, altıgen ızgaralı savaş, usule uygun olarak oluşturulmuş seviyeler, çeşitli oynanabilir sınıflar ve toplanacak büyük miktarda ganimet çeşitliliği içeren taktiksel, sıra tabanlı bir RPG'dir. Zengin bir taktik deneyimi ve çok çeşitli karakter oluşturma potansiyeli sunan Stolen Realm, şaşırtıcı derecede hızlı adım adım dövüşleri uzun bir macera boyunca özel karakterler geliştirme şansıyla birleştiriyor.
Birçok taktiksel mücadeleye başlamadan önce Stolen Realm için karakterler tasarlarken bir fuar geçirdim. Özelleştirme sistemi, sınıflar arası beceri seçimlerine açık olması sayesinde oldukça zengindir.
Nihayet bir maceraya başladığımda, Stolen Realm beni bir dizi kısa çatışma karşılaşmasıyla doğrudan aksiyonun içine attı. Bunlar anlatıda bir tehdit oluşturmanın yanı sıra temel bir öğreticilik de sağlıyor. Çalınan Diyar'ı kavramak kolaydır ancak taktiksel seçenekleriyle yüksek beceri tavanı sağlar.
Bahsedilen beceri sistemi belki de Stolen Realm'in çeşitliliğinin ve derinliğinin özüdür. Her karakter, büyülü unsurlardan (bu durumda ateş, şimşek ve soğuk) yakın dövüş, menzilli, çağırma, iyileştirme ve daha fazlasına kadar geniş bir arketip yelpazesi arasından temel becerileri özgürce seçebilir. Yeni seviyelerin kilidini açmak için her ağaçta belirli sayıda puanın harcanması gerekir, ancak aksi takdirde bu oldukça açık bir sistemdir. "Korucu" ve "Gölge" ağaçlarından çizim yaparak, işi onlar adına yapmak üzere geniş bir yelpazedeki güçlendirilmiş minyonları sahaya çıkarabilecek güçlü sihirdar karakterleri oluşturmayı tatmin edici buldum.
Maceralar, her biri tamamlandıkça yavaş yavaş kullanıma sunulan çeşitli konumlarla bir haritadan başlatılır. Bir macera, her karşılaşmadan sonra seçilecek bir yol olan, rastgele oluşturulmuş altıgen dünyalardan oluşur. Bazı yollar savaşlara, bazıları ise mağazalara veya etkinliklere çıkar. Her maceranın sonunda zorlu bir boss karşılaşması sizi bekliyor.
Savaşın kendisi tatmin edici ve çeşitlidir. Her harita, çeşitli güçlendirmeler veya zayıflatmalar sağlayan patlayan variller ve tapınaklar gibi tehlikelerle doludur.
Düşmanlar da çeşitlidir ve birçoğu oyuncu karakterleriyle aynı sınıf beceri seçiminden yararlanır. Sınıf yapılarını geliştirmek ve uygulamak çok faydalıdır ve iyi yapılandırılmış bir ekip etkili bir şekilde sinerji oluşturabilir. Keşke "aşırı izleme" veya diğer tepkisel yetenekler gibi sıra dışı eylemleri ayarlayan daha fazla becerinin olmasını isterdim, çoğunlukla yakın dövüş sınıfları için, ki bunları genellikle savaşın ilk aşamalarında güçlendirmeleri ayarlarken hareketsiz bırakırım ve sahanın bir tarafını tutmak için bir dizi çağrı.
Tüm bunlar, güçlü bir ganimet seçimi ve öğeler üzerinde yükseltmeler oluşturmak için iyi bir sistem tarafından desteklenmektedir. Her macera, alışverişin yapılabileceği ve partinin iksirler, biblolar ve diğer ekipmanlarla zenginleştirildiği bir merkez alanına dönüşle sona eriyor. Beceri puanlarına saygı gösterme seçeneği de mevcuttur (elbette bir ücret karşılığında).
Stolen Realm, keşfedilecek eğlenceli becerilere ve üstlenilecek birçok maceraya sahip, sağlam bir taktiksel RPG'dir. Basit bir estetik ve bazı dikkat çekici parkurlar, ormanlar, dağlar, karlı biyomlar ve daha fazlasını içeren çeşitli bir dünyayı desteklemeye yardımcı olur. Savaş, biraz daha çeşitli aksiyon ekonomisi seçeneklerinden faydalanabilir, ancak genel olarak Stolen Realm, taktiksel RPG'lerin hayranları için mükemmel bir oyundur.
- Konular
- 936
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 3mo 29d
- Reaksiyon Skoru
- 2,664
- Altın Konu
- 295
- Başarım Puanı
- 327
- MmoLira
- 731
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 2,420
- Çözüm
- 89
- Online süresi
- 4mo 8h
- Reaksiyon Skoru
- 4,207
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- 7,171
- DevLira
- 15
Paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)