noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu TRESPASSER 2 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Traspasser2_game_HeaderImage.jpg

Trespasser 2, bizi bir eve girip, görünüşe göre kötü olan sakinini öldürmeye çalışan bir kahramanın rolüne sokan birinci şahıs bir korku oyunudur. Eğer bu, oyuncuyu güçlü bir pozisyona getiren gizli bir oyun gibi geliyorsa, tekrar düşünün; Trespasser 2 daha çok doğaüstü düşmanın ilgisini kaybetmesi için dua ederken kaçmak veya saklanmak üzerine inşa edilmiştir; öyle görünüyor ki, davetsiz misafirlere pek nazik davranmıyor. Mistik bir parşömeni çevreleyen gizem ve kullanıcının kendisini kopyalama yeteneği ile birleşen Trespasser 2, eşi benzeri olmayan bir izinsiz girişe zemin hazırlıyor.

Trespasser 2'nin reklamını oldukça ilginç bulduğumu itiraf etmeliyim: "İki pencereden birinden girin, ön ya da garaj kapısını kilitleyin... seçim sizin!"

Oyunun kapsamı aslında oldukça sınırlıdır. Gün içerisinde evin çevresini keşfetme şansı ile açılıyor. Aslında bu ön (ve güvenli) sekansı biraz kaygı verici buldum; Yalnız evi çevreleyen uçsuz bucaksız boş alanlar ona kötü bir hava veriyor. Oyunun, siz onlara yaklaştıkça ağaçların tamamen farklı bir dal konfigürasyonuna kayacağı garip bir grafik sorunu var; Kasıtlı olsun ya da olmasın, bu, oyunun bu bölümünün yaydığı "güvenli ama bir şeyler ters gidiyor" havasını artırıyor.

Trespasser-2-1.jpg

Eğitim tamamlandıktan sonra oyun geceye geçer ve gerçek aksiyon başlar. İtiraf etmeliyim ki bazı nedenlerden dolayı gündüz kısmını daha rahatsız edici buldum; belki de karanlık ortam sadece daha tahmin edilebilir bir korku filmidir. Ancak bu, bazı korkuları beraberinde getirmediği anlamına gelmiyor! Eve girmek için ilk çabam beni çatıya götürdü ve burada üst kat penceresinden hedefle bir tür bakışma yarışına girdim. Çatıya erişemez - oyun size bunu söylüyor - ancak bu, tehdidi oluşturmak için yeterliydi. Çatıdan çıkar çıkmaz merdivenlerden koşarak beni kovalamaya geldi. Oyunun büyük bir kısmı, gözleri ölü olan adamın ilgisini kaybedene kadar tarlalarda kaçmasını içeriyor. Seni yakalarsa keser.

Her ölümde, adamın en az bir kez kendisini kopyaladığını ve tarlalarda devriye gezmesi için kendisinin gölgeli bir versiyonunu dışarıya gönderdiğini gördüm. Trespasser 2, bu figürlerden kaçınarak ipuçlarını, anahtarları ve eşyaları bulma ve içindeki kişiyi öldürmenin bir yolunu ortaya çıkarma üzerine inşa edilmiştir.

Biraz da olsa silahlar bulunabiliyor; hedefi kısa süreliğine sersemletmek ve sağlığını tüketmek için kullanılabilirler. Bununla birlikte, bir kez daha saldırabileceği (ve sizi anında öldürebileceği) kısa süreli hasar görmezlik dönemine girdiğinden, yine de kaçmaya hazır olmanız gerekir. Bu savaşı biraz yorucu buldum ama düşman tehditkar gücünü asla kaybetmediği için yeterince ürkütücü olmaya devam ediyor.

Trespasser-2-4.jpg

Trespasser'ın müziği basittir; düşmanın (veya onun klonlarından birinin) sizi tespit ettiğini belirtmek için ortam arka planı teması ile korku şarkısı arasında geçiş yapar. Bu eski bir yöntem ama hala işe yarıyor. Görsellere ancak kusurlu diyebiliriz; Yukarıda belirtilen aksaklıklardan oyun dünyasının oldukça basit tasarımına kadar her şey yeterince sunuldu ve daha fazlası değil.

Bununla birlikte tasarım seçenekleri oldukça iyi işliyor; sakinin ve klonlarının tehditkar figürleri sizi yakaladıklarında her zaman sarsıcı oluyor ve evi çevreleyen ıssız ağaç tarlaları ürpertici bir ortam oluşturmaya yardımcı oluyor.

Trespasser 2, perde arkasında iş başında olan doğaüstü bir güç hakkında bilgi ve ipuçları almak için küçük bir alanı keşfetmenizi sağlayan kısa ama etkili bir korku oyunudur. Koleksiyon parçaları ilave tekrar değeri katıyor ve bu zorluk, defalarca vahşice bıçaklandıktan sonra sizi bir kez daha geri çekmeye yetiyor. Eğer küçük bir korku sizi cezbediyorsa, bir sonraki adrenalin patlaması için Trespasser 2'ye göz atmaya değer.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri