- Konular
- 59,203
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,317
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,948
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Uproot, duyarlı mandrake'lerin yaşadığı bir köyde başlıyor. Ana karakter, köyün dışındaki tehlikeli dünyayı keşfetmek isteyen bir adamotu çocuğudur, bu yüzden köylü arkadaşlarına ayrılma izni almaları için iyilik yapar. Bunu yaptığında, kafasında büyüyen mor bir çiçeği çalan hain Fare Kral'ı öğrenir.
Buradaki anlatım oldukça basittir. Her şeyin çok fazla derinliği yok. Her şey çok basit geldi; bulmacadan bulmacaya geçmek için çekilmesi gereken bir ip. Bu utanç verici çünkü tuhaf bir fantastik dünyada bir adamotunu kontrol etme fikri daha yaratıcı olabilirdi.
Oyun, diğer NPC'lerle etkileşime geçmek veya bulmacaları çözmek için öğelerin toplanmasından oluşur. Bu tür için hepsi tanıdık bir alan, ancak burada asıl çekiciliğin bulmacalar olduğu açık. Çok zor ya da çok karmaşık değiller. Çoğu zaman doğru dizilere güvenirler.
Her birinin diğerlerinden farklı hissettirdiğini söyleyeceğim: örneğin tohumları doğru sırayla yetiştirmek için bir makine kullanmak veya benzersiz şekilli dökme demir kalıplar oluşturmak için farklı bir makine kullanmak. Burada üç saat kadar süren Uproot'u ilginç kılacak pek çok benzersiz senaryo var.
Bir bulmacanın içinde sıkışıp kalmayı başarırsanız, oyunda size doğrudan sorunun çözümünü söyleyecek son derece yararlı bir ipucu sistemi de vardır. Bu, sıkışıp kalanlar için her zaman hoş bir özelliktir.
Oyun pek çok açıdan rakamlara göre hissediliyor. Konusu bile yetersiz geldi. Başlangıçta çocuğun annesi, babasının bir gün dışarı çıkma cesaretini gösterdiğinde nasıl ortadan kaybolduğunu anlatır. Bildiğim kadarıyla bu anlatı dizisinin tatmin edici bir sonucu yok. Ve ana kötü adam pek fazla gelişme olmadan tanıtılıyor. Her şey biraz aceleye getirilmiş gibi görünüyor. NPC'ler ayrıca benzersiz bir çekiciliğe sahip değildir.
Cazibe eksikliği oyunun ses oyunculuğuna kadar uzanıyor. Görünüşe göre tüm karakterler yapay zeka tarafından seslendiriliyor. Bu doğası gereği bir sorun değil, ancak bu nedenle herkesin replikleri fazla robot gibi geliyor. Bazı kelimeler tuhaf bir şekilde telaffuz ediliyor ve heceler garip bir şekilde uzatılıyor veya kısa kesiliyor. Beni biraz oyundan uzaklaştırdı ama tamamen anlaşmayı bozan bir şey değildi. Anlatım daha çok odak noktası olsaydı bu benim için daha büyük bir sorun olurdu.
Oyun her şeyde yarı kağıttan kesilmiş bir görünüm kullanıyor. Bir çocuk masal kitabı havası veriyor. Burada ve orada bazı güzel detaylı dokular var. Büyücünün evindeki iksirlerin içindeki sıvıyı ve diğer küçük detayları orada burada görebilirsiniz. Tüm konumlar ayrıntılı değildir, ancak olanlar her zaman hoş karşılanan bir manzaraydı.
Oyunun gücünün bulmacalarında yattığını söyleyebilirim. Diğer her şey arka planda kalmış gibi görünüyor. Bu utanç verici çünkü bulmacaların kendisi beni eğlendirecek kadar ilgi çekici olsa da tutunacak pek bir şey yoktu. Bununla birlikte, Uproot hala çözülmesi gereken yaklaşılabilir bulmacalarla güzel, küçük bir işaretle ve tıkla macerası sunuyor. Eğer atmosferi seviyorsanız ve daha sıradan bir macera oyunu istiyorsanız, bunu bir deneyin.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374