ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Altın Konu The Block İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

the-block-logo.jpg

Şehir inşaatçıları, izleyicilerinin son derece farklı arzuları nedeniyle sıklıkla erişilebilirlik ile derinlik arasındaki çizgide yürümek zorunda kalıyor. Bazı hayranlar bunları rahatlamak için oynuyor, bazıları ise mikro ve yönetim için oynuyor. The Block, tamamen ilk gruba odaklanan rahat oyun türüne yeni bir giriştir. Soru şu ki, zorlukla kazandığınız dolara değer mi?

Blok neredeyse bir hataya kadar basittir. Üzerine inşa etmek istediğiniz ızgaranın boyutunu seçtikten sonra, üzerine inşa etmeye başlamanız için size boş bir tuval verilir. İnşa etmek için inşa etmekten başka hiçbir amaç yoktur. Cidden, hiçbiri. Tatmin edilecek bir halk yok, evcilleştirilecek bir toprak yok, önlenecek bir felaket yok.

The-Block-red-castle.jpg

İnşa ettiğiniz yapı iki seçenek arasından rastgele seçilir: kilise ya da şehir merkezi. Oradan, rastgele seçilmiş bir dizi döşeme arasında geçiş yapabilir ve bunları istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Hedeflerin olmayışı nedeniyle yapımı tamamen sizin kişisel zevkinize kalmıştır. Fayansları da kaldırabilir, ardından istediğiniz zaman tek tuşla yeni bir alan oluşturabilirsiniz.

Bunu açıklarken alaycı davranıyormuşum gibi görünüyorsa, öyle olmaya çalışmıyorum. Blok aslında bu kadar basit. Pratik olarak "kendi eğlencenizi yaratın" tanımıdır ve büyüleyici grafikleri ve rahatlatıcı müziği onu sıkıcı olmaktan kurtarır. Yeni yapınızın her seferinde bir blok halinde ortaya çıkmasında oldukça tatmin edici bir şey var.

The-Block-small-church.jpg

Bunun zorlayıcı olup olmadığı tamamen oyuncunun zevkine bağlı olacaktır. Kişisel olarak bu deneyimden keyif aldım ama kendimi yapılarda daha fazla çeşitlilik olmasını dilerken buldum. Neyse ki bu oyunun tam olarak bir dolar gibi düşük, düşük bir fiyata mal olması yardımcı oluyor. Evet, yukarıdaki "zor kazanılan dolar" yorumu bir yazım hatası değildi; aslında The Block'un sizi geride bırakacağı şey budur.

The Block'un Steam sayfasında geliştirici Paul Schnepf, oyundan "aslında daha çok küçük bir oyuncak" olarak söz ediyor ve belki de onu tedavi etmenin en iyi yolu budur. Bunu aklımda tutarak, The Block'tan çok daha az ilgi çekici oyuncaklara çok daha fazla para harcadım.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri