InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle

Altın Konu Roller Drama İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

headere84a219c00f4db08.jpg

Roller derbi, video oyunlarında mutlaka daha fazla yer alması gereken bir spordur. Bunu düşün. Profesyonel güreşin gösterişliliğiyle harmanlanmış, tekerlekli patenlerde etkili bir ragbi oyunu. Bu nasıl bu kadar keşfedilmemiş bir pazar? Bana oyuncular arasında tam iletişim sağlayan Jet Set Radyo gibi bir şey verin, ben de oradayım.

İtalyan stüdyosu Open Lab Games'in sunduğu Roller Drama, görsel roman hikaye anlatımı ile spor oynanışını birleştiren, sporu denemeye yönelik birkaç oyundan biridir. Peki gerçekten işe yarıyor mu?

Roller Drama'nın önermesinin sağlam olduğunu söyleyerek başlamalıyım. Bir paten derbi takımının yeni menajeri olarak amacınız, takımınızın zirveye çıkmasını sağlamaktır. Bu, görsel bir roman gibi oynanan takım yönetimi ve diyalog ile bir aksiyon strateji oyunu gibi oynanan gerçek derbi maçı koçluğunun bir kombinasyonu yoluyla yapılır.

ss_0c545c185940efcecc4e30aba3304e424d298770.1920x1080.jpg

Yönetim tarafı, Roller Drama'nın en büyük gücüdür. Ekibinizdeki kızların farklı ve ilginç kişilikleri var ve hikayede onların her türlü duygusal iniş ve çıkışlardan geçtikleri görülüyor. Cinsiyet kimliği, kalp kırıklığı ve yoksulluk gibi temalar derinlemesine ve genellikle çok etkili bir şekilde araştırılıyor. Kilidini açabileceğiniz birden fazla son bile var, bu da size oyunu tekrar oynamaya ve farklı kararlar vermeye teşvik ediyor.

Oyunun sanat yönetmenliği de buna büyük ölçüde yardımcı oluyor. Bir paten derbi oyununun şık olması gerekir ve Roller Drama bunu anlıyor. Oyunun çizimleri ve görsel tasarımı muhteşem ve oyuna farklı bir görsel kimlik kazandırıyor.

Şu ana kadar çok iyi, değil mi? Oyunun bahsettiğim diğer yönünü hatırlıyor musun? Gerçek paten derbisi birbirine uyuyor mu? Ne yazık ki deneyimi aşağı çekiyorlar.

ss_dc488fca9810cf9701a208ea18baf8801e69f5e7.1920x1080.jpg

Maçlar teoride nispeten basittir. Bir oyuncu, oyuncu tarafından kontrol edilirken topla ileri doğru hızlanırken, takımın geri kalanı farklı dizilişlerle topu diğer takıma karşı savunur. Takımınıza komuta etmek için birden fazla düğmeyi kullanırken, paten oyuncusu sol çubukla kontrol edilir.

Ne yazık ki bu bölümlerdeki oyun açıkçası çalışmıyor. Ekibinize komuta etmenin ekranda neredeyse hiç fark edilir bir tepkisi olmaz, çünkü genellikle büyük bir yığılmayla sonuçlanırlar. Düşman yapay zekası da inanılmaz derecede kararlıdır, bu da neredeyse hiçbir zaman sizi kandırmaya çalışmaktan başka bir şey yapmayacakları anlamına gelir. Sonuç, bir deneyimin zorluğudur.

Oyunun temel bir parçası olmasaydı derbi bölümlerini görmezden gelmek kolay olurdu ama durum böyle değil. Oyunun açılış sahnesi sizi aynı anda hem abartılı hem de anlamsız hissettiren devasa bir eğitim bilgi dökümünün yanında bırakıyor. Bu berbat bir ilk izlenim ve hiçbir zaman gerçekten düzelmiyor.
Gerçekten Roller Drama'yı benden daha çok sevmeyi istedim. Hikaye ilgi çekici ve kendimi karakterlere önem verirken buldum, ancak ne zaman yatırım yapmaya başlasam, katlanmam gereken daha fazla oyun vardı. Neredeyse Open Lab Games'in oyunun güçlü yönlerine odaklanacak hikaye anlatma yeteneklerine yeterince güvenmediği anlaşılıyor. Umarım bir sonraki projelerinde bu güveni bulurlar.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri