- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dürüst olmak gerekirse boks ve kart dövüşü fikri bir oyun için akla gelen ilk kombinasyon değil. Ama Güverte 'Onları! benzersiz bir deneyim yaratmak için bu iki kavramı bir araya getiriyor.
Konsept basit: Zafere giden yolda yumruk atarak 12 turda hayatta kalın. Her turun başında dört rastgele kart alacaksınız. Her biri kendi numaralı istatistikleriyle birlikte gelir.
Şampiyon kartları, belirli miktarda hasar veren rakip dövüşçülerdir. Delikli kartlar yukarıda belirtilen rakiplere zarar verir. Blok kartları rakiplerin saldırılarını engeller. Ve sağlık kartları sağlığınıza kavuşur.
Bir sonraki tura geçmek için tahtayı bu dört karttan temizlemeniz gerekecek.
Deck 'Em'in temel mekaniği! engelleme kartlarını içerir. Bunlar gelen saldırıları engellemek ve hasarı azaltmak için gereklidir. Örneğin sol üst köşesinde 7 olan bir blok kartım varsa, gelen saldırıları eşit veya daha düşük değerde engelleyebilirim. Saldırı bu sayıyı aşarsa tüm hasarı boksörüm üstlenir.
Blok kartların sağ alt kısmında da daha küçük bir sayı bulunur. Bu, sol üstteki sayıyla aynı şekilde çalışır ancak son şampiyon kartının saldırı hasarına göre değişir.
Kağıt üzerinde kafa karıştırıcı gibi görünüyor. Ama inanın bana, alıştığınızda oldukça eğlenceli olan basit bir tamirci. Ve kartlar rastgele olduğundan her oyun biraz farklıdır.
Bununla birlikte Deck 'Em!'in sadeliği bazıları için itici olacaktır. Bahsettiğim kartların yanı sıra, oyunda çeşitlilik katacak çok farklı kartlar yok, bu da oyunu tekrarlı hissettiriyor. Ancak basitliği, çok fazla stratejik düşünme gerektirmeden hızlı bir şekilde alıp oynamayı kolaylaştırır, bu nedenle kısa süreli oyunlar için mükemmel bir oyundur.
Biraz strateji kullandım. Mesela blok kartımın numarasını yüksek tutmak için düşük rakamlı hasarları engellemezdim. Oyun ayrıca size bir sonraki tur için iki kart saklama seçeneği de verdi.
Ancak her şey çok rastgele olduğundan, stratejik oyun daha az etkili hissettiriyor. Taktikleri tutarlı bir şekilde etkili bir şekilde kullanamadım. Bazı oyunlarda düşük numaralı blok kartlara takılıp kalıyordum, bu da deneyimi daha zorlu hale getiriyordu.
Daha çeşitli kart türleri olmadığında oyunu ilginç şekillerde değiştirmenin çok az seçeneği vardır. Görünüşe göre bir mekanik daha oyunun genel olarak daha ilgi çekici ve ödüllendirici olmasını sağlayabilirdi. Belirli kartları iyileştirmek için kart feda etme veya kombinasyon mekaniği gibi bir şey. Bu utanç verici çünkü harika bir kart savaşı oyunu için güzel bir temele sahip.
Deck ‘Em!’in görselleri harika ve çizgi film tarzı yayıyor. Boksörlerin portreleri olağanüstü derecede ayrıntılıdır.
Ses efektleri, delikli kartlara eşlik ediyor ve caz müziğiyle karıştırılan harika görsel efektler, çekicilik yayan hoş bir hava yaratıyor. Hepsi harika bir şekilde cilalanmış.
Güverte 'Onları! güzel bir küçük kart oyunudur. Kısa aralıklarla mükemmel olan, mekanik olarak basit bir deneyim. Derin, stratejik bir deneyim yaratacak mekanizmalardan yoksundur ancak sadeliği, daha fazla alıp oyna deneyimi arayanlar için mükemmeldir.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)