Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
İstasyondan İstasyona'nın amacı, istasyonları demiryolları ve bağlantı tren istasyonları aracılığıyla verimli bir şekilde birbirine bağlamaktır. Her seviyede bir hedef listesi vardı. Her seviyeyi tamamlamak için yapıları tren istasyonları aracılığıyla birbirine bağlamak zorunda kaldım. Bu yapılar arasında buğday tarlaları, süt çiftlikleri, değirmenler, kasabalar gibi yerler vardı.
Örnek olarak, ekmek yapmak için değirmeni buğday çiftliğine bağlamam, ardından onu fırına bağlamam gerekiyordu. Ayrıca peynir üretmek için bir mandıra çiftliğini bir peynir imalathanesine bağlamak zorunda kaldım. Daha sonra buraları kasabalara bağlamak zorunda kaldım.
Demiryollarını düşürme mekaniği kusursuzdur. Fareyi bir istasyondan sürüklemek demiryollarını otomatik olarak yerleştirir. Ayrıca uçurumların üzerinden geçerken veya diğer demiryollarının üzerinden geçerken otomatik olarak köprüler oluşturur.
Burada oldukça fazla oyuncu özgürlüğü var; biraz düşünmeyi gerektiren bir oyun. İstasyondan İstasyona oyununun asıl amacı basit görünüyor, ancak oyun bunu biraz daha zorlu hale getirmek için para yönetimi ve zorlu araziyi bir araya getiriyor.
İstasyonları birbirine bağlamak için rayları indirmek para gerektirir ve bu da her başarılı kaynak bağlantısıyla kazanılır. Birden fazla kaynağın aynı anda bağlanması bonus nakit üretir.
Üstelik İstasyondan İstasyona bonuslar sunan kartlar dağıtılıyor. Örneğin kartlar, düşürdüğünüz bir sonraki ray setinin maliyetini yarı yarıya düşürebilir veya pahalı köprü masraflarını azaltabilir. Başka bir kart, bağlantılar kurulduğunda kazanılan kaynaklara bonus teklif ediyordu.
Bu kartlar oyuna strateji ekleme konusunda harika bir iş çıkarıyor. Geçmem gereken özellikle zor bir arazi veya kat etmem gereken büyük bir mesafe olduğunda kullanmak için genellikle kartları elimde tutardım.
Geliştiricilerin ek ekstra bonuslar veya meydan okuma için daha fazla kart ekleyip eklemeyeceğini merak ediyorum çünkü bunlar oyunun temel mekaniğine ödüllendirici bir katkıdır.
Bir diğer önemli mekanik de oyunun zorlu arazi düzenleridir. Her seviyede köprüler gerektirerek ray oluşturmayı daha maliyetli hale getiren uçurumlar bulunur. Bazı istasyonlar uzun mesafeler gerektirir, bu da istasyonların bağlanmasını biraz daha karmaşık hale getirir.
Uçurumlar ve rayların uygun şekilde yerleştirilmesi gibi şeyler biraz düşünmeyi gerektirir. Büyük miktarda strateji ekler; Para bakiyemi daha iyi yönetmek için önizlemenin son seviyesini yeniden başlatmak zorunda kaldım.
Bu yeniden başlatmalar, bazıları için sorun olabilecek bir duruma neden oluyor. Bu üç önizleme seviyesi o kadar uzun değildi, ancak tamamlanmasının ortalama 10 veya 15 dakika sürebileceği konusunda yeterince düşünmeyi gerektiriyorlar.
Bu önizleme yapısında paramın bittiği bir örnek vardı. Hiçbir şey satamadım ve geri alma düğmesi de yok, bu yüzden seviyeyi yeniden başlatmak zorunda kaldım. Bu muhtemelen oyuncuların demiryolu yerleşimleri hakkında eleştirel düşünmelerini sağlamak için tasarlanmış bir tasarımdır, ancak bazı oyuncuların, özellikle de seviyeler giderek daha karmaşık hale geldiğinde oyunun bu yönünden rahatsız olduklarını görebiliyorum.
Seviyelerin genel olarak kısa olması nedeniyle yeniden başlama seviyelerinde bir sorun yaşamadım ve önceki hatalarımdan ders aldığım için zamanımı boşa harcadığımı da hissetmedim. Ayrıca anlık oynanışın eğlenceli olmasına da yardımcı oldu.
Görsel olarak oyun bana kalın kaplamalı manzara resimlerini hatırlatan renkli bir voksel stili içeriyor. Neredeyse minyatür bir tren diorama tarzı satan harika bir görünüm.
Bu tuhaf tarza, büyüleyici müziği de büyük ölçüde destek oluyor. Arpların, flütlerin ve melodik kemanların karışımı daha soğuk bir deneyim sağlar. Harika bir şekilde uygulanmış bir atmosfer ve sanat tarzı.
İstasyondan İstasyona, zaman ayırmaya değer, eğlenceli, küçük bir simülasyon oyunu olacak şekilde şekilleniyor. Mekanikler eğlencelidir ve her şeyi ilginç hale getirmeye yetecek kadar zorluk sunar; hepsi hoş, rahat bir atmosferde toplanmıştır.
Çıktığında harika bir oyun olacak gibi görünüyor, bu yüzden eğer bu sizin için uygunsa, bir göz atın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)