bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

WordPress Spam Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 170

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

WordPress, açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Temel olarak PHP ve MySql tabanlıdır ve dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılır. WordPress, 2003 yılında Matt Mullenweg tarafından PHP dilinde yazılmıştır. Şu anda, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve yönetmesine olanak tanıyan en popüler arayüzlerden biridir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını web siteleriniz için en uygun şekilde düzenlemek için WordPress daha iyi bir seçenek olacaktır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisi için kullanılan bir araçtı, günümüzde değiştirildi.

Bu yazıda, WordPress Yazılarında veya Sayfalarında Spam Yorumları nasıl yapabileceğimizi tartışacağız.

WordPress Yazılarındaki veya Sayfalarındaki Spam Yorumları: WordPress, kullanıcıların ve ziyaretçilerin web sitesi gönderilerine ve sayfalarına yorum eklemelerine olanak tanır. Yorumlar aracılığıyla ziyaretçiler sizinle tartışabilir veya diğer ziyaretçiler ve yazarlarla tartışabilir. Kullanıcılar ayrıca yorumları spam olarak gönderebilir

WordPress Yazılarında veya Sayfalarında Spam Yorumları Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Görelim:

1 Adım: Öncelikle WordPress giriş paneline gitmeli ve kullanıcı adı ve şifreyi girerek WordPress Dashboard'a giriş yapmayı denemelisiniz. Giriş paneline erişmek için web sitenizin URL'sinin sonuna '/wp-login.php' ekleyebilirsiniz.

1701536653715.png

WordPress Giriş Paneli

Kendi WordPress web sitenize giriş yaptıktan sonra, benzer bir gösterge tablosunu şu şekilde görebileceksiniz:

1701536702223.png

WordPress Kontrol Paneli

2 Adım: Yorumlar bölümünü arayıp açmalıyız. Bunun için,

WordPress sayfasının sol tarafındaki menü seçeneğinden. Yorumlara gidin ve açmak için tıklayın.

1701536766283.png

Menü seçeneğinden Yorumlar Bölümü'nü seçip tıkladıktan sonra, ekran görüntüsünde gösterildiği gibi benzer bir Sayfa görebileceksiniz:

1701536784105.png

3 Adım: Şimdi spam olarak işaretlemek istediğiniz yorumu seçmeniz ve ardından aynı yorumdaki Spam düğmesini tıklamanız gerekiyor. Yorumu spam yapmak için penceredeki Spam düğmesine tıkladıktan sonra. 'Yorum Spam olarak işaretlendi.' mesajını alacaksınız ve Spam girişini işaretlerseniz artırılacaktır.

1701536823572.png

İşte bu, artık WordPress gönderilerinde veya WordPress web sitenizdeki sayfalarda Spam Yorumları nasıl yapacağınızı başarıyla öğrendiniz.​

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri