shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Timberborn İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

704287156c795938631e12db6aaf955062d8c8c2d3839564cd9f08c4c8ccc8eb.jpg

Burada IGR'de görev yapan Kanadalılardan biri olarak, ulusal hayvanımız kunduz hakkında Steam'in Erken Erişim hiti olan Timberborn hakkında en azından BAZI bir bakış açısı sunmam gerektiğini hissettim.

Aynı zamanda şehir inşaatçıları hiçbir zaman kavrayamadığım birkaç oyun türünden biri. Yani soru şu ki, benim gibi basit bir Canuck yine de Timberborn'dan bir şeyler çıkarabilir mi?

Kendine özgü bir "woodpunk" şehir kurucusu olan Timberborn, küçükten başlayıp büyümeye yöneliktir.

3ef723c47cfaa9a3b.jpg

Kunduz klanınız küçükten başlar ve basit ihtiyaçlar inşa eder. Yiyeceğe, suya, uyuyacak yerlere, kuraklık karşısında güvenliğe ve tüm temel ihtiyaçlara ihtiyaçları var. Ancak istikrarlı bir odun, su ve yiyecek mahsulüne sahip olduğunuzda kunduz imparatorluğunuzu genişletmeye başlayabilirsiniz.

Yakında odun toplayan otomatlar ve elektrikle çalışan fabrikalar gibi üretkenliğinizi artıran, şehirlerinizin ormanlık bir kapristen çok sevimli bir Londra Sanayi Devrimi'ne benzeyeceği noktaya geleceksiniz.

Genişleme şeklinizi özellikle değiştiren şey, oyunun Erken Erişim sürümünde oynayacağınız iki farklı kunduz grubudur: basit ve rahat Folktails veya endüstri ağırlıklı ve amansız Iron Teeth. Gerçekten etkileyici olan benzer mekaniklerle bile oldukça farklı hissetmeyi başarıyorlar.

24046a9cbb503b96f.jpg

Eğer tüm bunlar kulağa korkutucu geliyorsa, güvenin bana, bu benim için de geçerliydi.

Neyse ki Timberborn, özelleştirme seçenekleri ve size temel bilgileri veren bir eğitim sayesinde yeni oyuncuları işe alma konusunda harika bir iş çıkarıyor. Buradaki oyunun adı küçükten başlamaktır ve oyun genellikle ilerlemeye başladıktan sonra nereye gideceğiniz konusunda size rehberlik etme konusunda iyi bir iş çıkarır.

Bununla birlikte, öğreticinin, her aşamada ne yaptığınızın NEDEN şu anda olduğundan biraz daha önemli olduğunu açıklamakla yapabileceğini söyleyeceğim.

15b6cda574c856945.jpg

Timberborn'un parlamasına gerçekten yardımcı olan şey de tüm paketin ne kadar büyüleyici olduğudur. Bir kunduz klanını kontrol etmenin yeniliği hiçbir zaman geçerliliğini yitirmez ve ben sık sık kendimi, sırf onların aptalca anlamsız seslerini duymak için küçük adamların üzerine tıklarken buldum.

Oyunun basit ama çekici sanat tasarımı ve rahatlatıcı arka plan müziğiyle birleştiğinde, kuraklık için yeterli yiyecek depolamaya çalışırken bile bu, aşağı yukarı "sakin" bir oyunun tanımıdır. Mevcut çeşitli zorluk ayarları aynı zamanda oyun deneyimini zevkinize göre uyarlamanıza da olanak tanır.

Etkileyici derecede sağlam bir harita düzenleyiciyi de eklediğinizde Timberborn şimdiden etkileyici bir şehir kurma paketi olmaya hazırlanıyor.

Oyun, Erken Erişim döneminde zaten birçok büyük güncelleme aldı ve her biri genel deneyime önemli katkılar sağladı. Umarım, Mechanistry'deki arkadaşlar, oynadıktan sonra benim gibi şüphecilerin bile "Lanet olsun" dediği son bir sürüm çıkana kadar bunu devam ettirebilirler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri