berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Hikaye Ekle

Altın Konu Goosey Guess İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

cats72f6b94c464ba192.jpg

Kendinizi hiç toplum içinde daha küçük nesnelerle dolu bir cam kaba rastgele bakarken buldunuz mu? Nane şekeriyle dolu cam kavanozlardan birinin olduğu bir restoranda olduğu gibi mi? Orada kaç tane nefes nane şekeri olduğunu merak mı ediyorsunuz?

Goosey Guess'te bu tahmin oyununu birçok farklı nesne ve kapla simüle edebilirsiniz.

Her nesne ve kapsayıcı rastgele seçilerek her senaryonun her seferinde farklı olması sağlanır. Mesela bir tencerenin içinde kaç misket olduğunu tahmin etmem gerekiyordu. Başka bir sefer, bir su sürahisinin içinde kaç tane raptiye olduğunu tahmin etmem gerekiyordu.

19 nesne ve 21 konteyner var, hepsi rastgele seçilmiş, dolayısıyla burada çok fazla çeşitlilik var.

Kaç nesne olduğunu saymak ve tahmin etmek için kamerayı hareket ettirerek elinizden gelenin en iyisini yaptığınızda, sayısal bir tahmin yazın ve doğruluğunuza ilişkin yüzdelik bir not alın.

1.png

Ve eğer şüpheciyseniz, Goosey Guess'in her nesneyi tek tek çıkaracak bir özelliği de var, böylece aldatıldığınızı hissederseniz sayabilirsiniz.

Oyun aynı zamanda ortaya çıkacak minimum ve maksimum nesne sayısını seçmenize de olanak tanır; bu, esasen daha spesifik bir zorluk ayarlayıcıdır. Bu, daha fazla zorluk arayanlar (veya daha az beyin yoran bir deneyim arayanlar) için güzel bir eklentidir.

Yukarıda belirtilen kamerayı hareket ettirme yeteneğinin yanı sıra oyun, içerideki nesneleri daha iyi görebilmek için kabın kendisini gizlemenize de olanak tanır. Bu, doğru tahminlerde bulunmada çok faydalıdır.

Kaç nesne olduğunu tahmin etmenin ana temel mekaniğinin yanı sıra, Goosey Guess'in başka pek bir şeyi yok.

2a43692d7eaa91af0.png

Oyunun, daha fazla tekrar oynanabilirlik sağlayacak lider tabloları ve Twitch entegrasyonu var, ancak Goosey Guess, işleri daha ilgi çekici şekillerde karıştırmak için diğer bazı oyun modlarını kullanabilir.

Beni yanlış anlamayın, oyunun rahat doğası yine de biraz eğlence sunabilir. Ancak daha ilginç oyun modları olmadığında bazı oyuncuların oldukça çabuk sıkıldığını görebiliyorum.

Üstelik çok fazla arka plan konumu da yok. Oynadığım yapıda yalnızca mutfak ve oturma odası alanı vardı.

Biraz daha çevresel çeşitlilik görmek isterdim. Ancak geliştiriciler gelecekteki yamalarla oyuna daha fazlasını ekleyeceklerini doğruladılar.

3262041dbe4737c30.png

Sunum açısından diğer her şey sağlam. Nesne fiziği hatalı değildir ve birbiri üzerine uygun şekilde yığılır. Dokular ve nesneler açıkça tanımlanmış olup sayılmaları kolaydır. Oyun görsel olarak iyi yapılmış ve hiçbir sorun yaşamadım.

Goosey Guess, nesneler söz konusu olduğunda bol çeşitliliğe sahip, rahat bir simülasyon oyunudur. Daha ilginç ek oyun modlarından faydalanabileceğini hissettim, ancak bu, iyi yürütülmüş bir tahmin oyunu isteyenler için eğlenceli, küçük bir oyalanma.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri