- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bulmaca oyunları yanıltıcı olabilir. Genellikle yavaş ilerleyen, katı bilgi ve sabır sınavlarıdır. Peki ya amaç daha çok bir şeyleri havaya uçurmaksa?
ABRISS'te amaç, yalnızca yok etme amacıyla mekanizmalar yaratmaktır.
Her seviye kendi mini bulmaca mücadelesidir. Oyuncunun, yapıların içinde bulunan kırmızı küreleri yok etmek için sınırlı sayıda parça kullanarak bir mekanizma inşa etmesini ve ardından bu yıkımın etkinliğini derecelendirmesini gerektirir. Oldukça basittir ancak daha sonra giderek daha karmaşık hale gelir.
Bu yıkım mekanizmaları konusunda yaratıcı olmanızı gerektirdiğinden, deneyebileceğiniz bir alan var. ABRISS size tatmin edici bir şekilde denemeler yapmanız için yeterli araç ve parça sağlar. Her aşama için sınırlı sayıda parça bazı zorluklar eklese de, bu sınırlar çok kısıtlayıcı gelmiyor.
Zorluk ve bulmaca yönleri ödüllendirici. Bir şey yaratırdım, başarısızlığını izlerdim, sonra daha etkili bir şey yaratmayı öğrenirdim.
Bir seviyede bomba takılı küçük bir uçak yaratmam gerekiyordu. Yaratılışımın başarısızlığını izledim - uçağım çok ağırdı - ama öğrenmek, geri dönüp tasarımlarınızı düzenlemek ve mükemmel yıkıcı cihazı yaratmak çok tatmin edici bir duyguydu.
Daha önce de belirtildiği gibi, bazılarının doğru zamanlamayı veya hareketli yapıları içermesiyle seviyeler daha karmaşık hale gelir. Birçoğu, mıknatıslar ve füzeler gibi daha karmaşık, özel parçalara ihtiyaç duyar.
ABRISS esasen fizik tabanlı bir bulmaca oyunu olduğu için genellikle ağırlığı, mesafeyi ve hızı hesaba katarak yer çekimini aklınızda tutmanızı gerektirir.
Neyse ki ABRISS'teki fizik mantıklı. Yıkılan yapılar gerçekçi bir şekilde yıkılıyor. Uzun bir yapının bütünlüğü tehlikeye girdiğinde, doğal görünen bir şekilde düşer ve ufalanır. Teknik açıdan bakıldığında hepsi çok etkileyici ve bu bulmacaları çözmeyi daha tatmin edici hale getiriyor.
Oyunun Kampanya modu, dişlerinizi batırabileceğiniz birçok zorlu bulmaca sunuyor. Ayrıca Sonsuz mod ve Steam Atölyesi desteği de mevcut. Yaşanacak o kadar çok kargaşa ve yıkım var ki!
Bahsetmem gereken birkaç hassas konu var. Esas olarak, kamerası zaman zaman çok ağır gelebilir; Keşke daha çabuk hissettirseydi. Ayrıca, yarattığınız mekanizmaların altına bakmak istediğinizde kamera biraz hantal geliyor.
Ayrıca bulmacaları anında sıfırlama yeteneğini de isterdim. Ancak bu sorunlar gerçekten küçüktür ve oyunu o kadar fazla engellemez.
ABRISS'in genel estetiği soğuk ve fütüristik bir his uyandırıyor. Yumuşak renklerle işlenmiş sahneleri, ıssız, boşluk benzeri mekanları sinir bozucu ve kısır hissettiriyor.
Bas dolu sentezler müziğe tekno-noir hissi veriyor. Kasvetli, biraz başka bir dünyaya ait siberpunk atmosferi yaratmak için mükemmel bir ortam müziği.
ABRISS, bol miktarda eğlenceli yıkım içeren tatmin edici bir bulmaca oyunudur. Bulmacaları yaratıcılığa yeterli alan sağlarken aynı zamanda zorludur. Gönülden tavsiye ederim.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)