emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Altın Konu The Dark Eye: Memoria İnceleme

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

capsule_616x353.jpg

Bununla birlikte, muhtemelen burada bir Lone Ranger'ım çünkü bu tür oyunları seven pek çok insan tanıyorum, bu yüzden bana The Dark Eye: Memoria'nın kodu verildiğinde, bunu vermek zorunda kaldım. bir oyun ve inceleme çünkü bilirsiniz, kahrolası bir oyun.

Bahsedildiği gibi, bu bir işaretle ve tıkla ve bir değil iki karakterin rolünü üstleniyorsun. Bir savaş kahramanı olmak isteyen güneyli prenses Sadja ve kız arkadaşının lanetini kaldırmak isteyen kuş avcısı Geron.

443bde5d94a580f98.jpg

Oyunda ilerledikçe, Geron'un en son gelişmesiyle Sadja'nın bir sonraki mücadelesi arasında kusursuz bir şekilde kaynaşıyorsunuz. Bu tür oyunlardan beklediğiniz gibi, bulmacalar bol miktarda bulunur ve çoğunlukla, birçok durumda kafanızı kaşımanıza neden olur. Oyundaki İLK BULMACA'da 10 dakika kadar takılıp kalmam, hiç şüphesiz, oyunun onu bir bağlama oturtma zorluğundan çok benim yeteneğimin bir yansımasıdır.

İtiraf etmeliyim ki konsoldaki deneyim biraz hantaldı. Bunun bir PC'de çok daha keyifli olacağını düşünüyorum, ancak bu o kadar açık bir ifade ki, artık düşünmeye dayanmıyor. Oyun benim için birkaç kez çöktü ve itiraf etmeliyim ki, sesli konuşmanın biraz kaba olduğunu hissettim.

123661c1f19a39856.jpg

Ancak grafiksel olarak belli bir çekiciliği vardı. Basit ama çok etkili, atmosferik 2D arka planlara çizilen sevimli 3D karakterler. Ruh hali ilk sahneden itibaren belirlenir.

Ve bu oyunda ruh hali çok fazla. Oyunu biri geçmişten, diğeri günümüzden iki karakter olarak oynadığınızda, sonunda hikayelerinin kesiştiğini görürsünüz, bu çok derin bir şeydir!

ss_330470b11cbe28d4e37efb9ec0905a82d065a3d5.1920x1080.jpg

Sonuçta, itiraf etmeliyim ki, bir süreliğine dikkatimi çekti. Benim reçelimden bu kadar uzak bir oyun için fena değil, komik değil. Efsanevi işaretle ve tıkla RPG'lerin hayranları hiç şüphesiz bu oyuna hemen girecekler. Umarım bir veya iki güncelleme karşılaştığım hataları düzeltebilir, ancak genel olarak çok keyifli bir oyun, eğer bu tür bir şey sizin tarzınızsa.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri