romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Wolfenstein: The New Order İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,285
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,252
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1f922ffbe4e0e3368.jpg

Wolfenstein: The New Order, Machine Games tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından 2014 yılında PC, Xbox 360 & One ve Playstation 3 & 4 için yayınlanan bir aksiyon-macera FPS'sidir. Wolfenstein serisinin tamamının dokuzuncu yinelemesidir. İlk iki oyun, Castle Wolfenstein (1981) ve Beyond Castle Wolfenstein (1984), Muse Software tarafından Apple II ve Commodore 64 için geliştirildi ve her sürümden kısa bir süre sonra MS-DOS'a taşındı. Bu oyunlar 2 boyutlu yukarıdan aşağıya bir perspektifle oynanıyordu ve daha çok gizliliğe dayalıydı.

Muse Software daha sonra kapandı ve 1992'de Wolfenstein 3D'nin piyasaya sürülmesi ve birinci şahıs bakış açısıyla genişletilen Spear of Destiny ile id Software ve yayıncı Apogee Software'in kapısını açtı. Kahramanımız William “BJ” Blazkowicz'e girin. Eğlenceli gerçek – 30 Ocak 2018'de John Romero ve Tom Hall (id Software'in kurucu ortakları), Twitter'da Doomguy'un Komutan Keen kahramanı Billy Blaze'in oğlu ve Wolfenstein kahramanı William "BJ" Blazkowicz'in torunu olduğunu doğruladılar. .

Tarihimizi ilginç bir şekilde ele alan oyuna büyük bir ilgi vardı. Mihver güçleri İkinci Dünya Savaşı'nı kazansaydı dünyanın nasıl olacağını hiç merak ettiniz mi? Wolfenstein: The New Order size BJ Blazkowicz'le, onun vızıltısı, şakacı tavrı ve tabii ki büyük fütüristik silahlarıyla oynayabileceğiniz bu alternatif gerçekliği sunuyor! Nazi savaş makinesini çökertme görevindeki direnişi arayan Avrupa çapında savaşan BJ olarak oynayın.

25023604eafc01395.jpg

1992'de Wolfenstein 3D'nin başlangıcından bu yana seride alışılageldiği gibi, zorluk seçim ekranı size çeşitli seçenekler sunuyor ve çok şakacı bir şekilde, hemen orta ila yüksek seviye arasında oynama isteği uyandırıyor. İlk oyunum 'normal'e eşdeğer olan "Onları Getir" zorluğundaydı ve oyun içi istatistiklere göre tüm oyun boyunca 46 kez öldüm.

1946 İkinci Dünya Savaşı'nda geçen ilk heyecanlı bölümü tamamladıktan sonra siz ve iki yoldaşınız Fergus Reid ve Probst Wyatt, General Wilhelm "Deathshead" Strasse tarafından esir alınıyorsunuz. Kimin yaşayacağı ve Deathshead'in deneyleri için kimi korkunç bir şekilde öldüreceği konusunda kazanamayacağınız bir karar vermek zorunda kalıyorsunuz. Eğer bekleyip seçim yapmayı reddederseniz? Pekala, bunu bozmayacağım ama tek kelimeyle acımasız.

İki yoldaşınız arasındaki seçim, belirli görevlerde kiminle oynayacağınız ve hangi oyun mekaniğini tercih edebileceğiniz dışında oyun hikayesini çok fazla değiştirmez. Fergus sana kalıcı olarak +10 maksimum sağlık kazandıracak. Onunla daha önce erişemediğiniz alanlara bağlantı kurabileceksiniz. Wyatt, aldığınız zırh parçası başına size daha fazla zırh bonusu verecek. Yükseltmeler ve diğer toplanabilir ganimetler için kapıları ve dolapları kilitleyebilirsiniz.

3.jpg

Kaçışınız sırasında başınıza şarapnel parçası isabet eder ve 16 yıl komada kalırsınız. 1960 yılında Mihver güçlerinin savaşı kazandığını ve demir yumrukla dünyayı ele geçirdiğini görüyorsunuz. Nazi askerleri tarafından acımasızca denetlenmelerine rağmen, Anya adında bir kadın ve ailesi tarafından bir tıp kliniğinde bakılıyorsunuz. Spoiler vermeden, bir gardiyanı öldürecek kadar aklınız karışıyor ve ardından Anya'yı ve Direniş'i bulmanız gerekiyor.

İlk oyunla aynı harika grafiklere ve oynanışa sahip, ancak bu sefer ilk oyundaki gibi daha az fütüristik silah/tema içeriyor ve ilki kadar acımasız ve korkunç olan hikayeyi geliştirmek için daha fazla karakter ekliyor. Oyun boyunca eski Wolfenstein 3D seviyelerinin duvarlarında resimler bulunan harika paskalya yumurtaları var. Ayrıca her bölümde uyuyacak bir yer bulduğunuzda, sizi büyük bir nostaljik eğlence olan Wolfenstein 3D'nin tamamen oynanabilir bir seviyesine sokan bir rüya durumuna giriyorsunuz.

Neyse ki hikaye boyunca bu karanlık temayı dengeleyecek pek çok mizah ve komik karakter var ve bu kötü piçleri birer birer alt ettiğinizde büyük bir 'yaşasın!' diye tezahürat yapıyorsunuz. Kullanılabilecek çeşitli yeni fütüristik silahlar, cephane,zırh, sağlık bonusları, toplanabilir öğeler var ve oyun içinde eylemler gerçekleştirerek BJ için bonus avantajların kilidini açabilirsiniz.

4.jpg

Genel olarak Wolfenstein: The New Order'a 7/10 verdim. Hikaye gerçekten harika ve ben de gerçekten bağımlıydım. Hız baş döndürücü bir hızdı ve Nazileri öldürmeye devam etmek istiyordunuz, ancak birkaç önemli karakteri öldürdükten sonra aniden sona ermiş gibi geldi. Bu benim tek hayal kırıklığım, oyunun genel uzunluğunun biraz fazla kısa hissetmesi. İlk oyunuma 17 saatlik oyun süresi koydum ve çok sevdim, daha fazlasını istememi sağladı.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri