- Konular
- 59,190
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,301
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,457
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Urban Lockdown, Avustralyalı geliştirici Thatcher Studios tarafından geliştirilip yayınlanan ve resmi olarak 15 Ağustos 2018'de Steam'de yayınlanan, yandan kaydırmalı bir beat-em-up oyunudur. Yerli Avustralyalı yetenekleri seviyoruz! Oyun ilk olarak 2015 yılında Thatcher Studios'un o yıl yayınlanan aynı adlı kendi filmine dayanarak üretildi. Oyunun geliştirilmesi, Open Beats of Rage adı verilen açık kaynaklı bir video oyun motoru kullanılarak yıllar içinde devam etti ve oyun ücretsizdi ancak artık tamamen ticari bir oyun. Thatcher Studios, incelememiz için Steam Küratörü sayfamız aracılığıyla bize oyunun yayın öncesi bir versiyonunu gönderme nezaketini gösterdi. Eğer bir Steam kullanıcısıysanız, herkese açık Game on Aus grubumuza katıldığınızdan emin olun.
Urban Lockdown'da, Sanchez adında bir suç baronu ve onun serseri mahkumları yerel hapishaneyi istila etti ve şehri ele geçirmeye çalışıyor. Sanchez, Rick'in kız kardeşi Janet'i kaçırmıştır; bu yüzden Rick, Şerif ve eski mahkumlardan biri olan ve kefaretini arayan Shane, Janet'i kurtarmak ve kötü Sanchez'i alt etmek için hapishanenin kalbine giden serseri dalgaları arasında savaşmak zorundadır. Orijinal filmin tamamını Youtube'dan izleyebilirsiniz. Hikaye ve diyaloglar sevimsiz ama hapishaneye yaklaştıkça hikayenin ilerleyişinin net bir resmini vermeye yetiyor.
Ses oyunculuğu iyi ancak bazı nedenlerden dolayı tüm sesler yalnızca doğru ses kanalından çıkıyor ve net müzik ve ses efektleriyle karşılaştırıldığında biraz boğuk çıkıyor. Bu biraz itici ama oyunun aksiyonu sizi ele geçirdikçe buna alışıyorsunuz.
Üç ana kahraman Rick, Shane ve Şerif'in biraz farklı saldırı hareketleri var ve bu karakterlerin yanı sıra serseriler ve diğer destek karakterleri de dijital sprite ve gerçekten harika görünüyor. Mortal Kombat'ı düşünün, bunu ağır metal aksiyon müziğiyle birleştirin ve eski tarz yandan kaydırmalı beat-em-up oyunları dönemine geri dönün. Yumruklama ve atlama tekmelerinin yanı sıra, düşmanları ve bazı nesneleri yakalayıp fırlatabilirsiniz. Hangisinin en çok hoşunuza gittiğini görmek için üç karakteri de denemeye değer.
Klavyeyi kullanarak karakterleri kontrol ediyorsunuz. İlk oyunumda saldırı için varsayılan 'A' tuşlarını, atlama için 'D', blok için 'F' ve hareket etmek için ok tuşlarını kullandım. Bu tuşlar ilk başta iyiydi, ancak sol elime sert bir şeyin kramp girmesi ve bir süre dinlenmeye ihtiyaç duyması nedeniyle tek seferde yalnızca 30-40 dakika oynayabildiğimi öğrendim. Son boss'a karşı 6. kez ölene ve elime şiddetli bir kramp girene kadar anahtarları yeniden bağlayabileceğinizi keşfettim. Böyle bir oyuna başlamadan önce seçenekler menüsünden geçmek faydalıdır. Elimi sıkmayacak bir kombinasyon bulmak için bazı farklı kombinasyonlar denemem gerekecek.
Her sahne, oyun seviyesinin belirlenmiş bir alanıdır ve tüm düşmanlar yenilene kadar ileri veya geri hareket edemezsiniz. Basit yumruk atanlardan balyozlulara, bıçaklı ve molotof kokteyli atıcılara, av tüfeği ve otomatik tüfek kullanan serserilere kadar çeşitli türdeki düşmanlarla savaşırken oyun nispeten kolay başlıyor. Menzilli silah kullanan bir salağı öldürürseniz, cephaneleri sınırlı olmasına rağmen onu yerden alıp kendiniz kullanabilirsiniz. Ayrıca çevrede, düşmanları yakmak için itilebilen yanan bir varil veya yakındaki herkese elektrik çarpmasına neden olan bir jeneratörü havaya uçurmak gibi avantajınız için kullanabileceğiniz öğeler de vardır. Düşman karakterlerin dövüş stilleri çok çeşitlidir ancak onları birbirlerinden daha da ayırmak için farklı renkli hapishane kıyafetleri veya başka bir şey kullanabilirler.
Bazen, silah artı işaretlerini ok tuşlarıyla kontrol ettiğiniz ve 'A' ile ateş ettiğiniz birinci şahıs atış seviyesinde de savaşacaksınız. Ayrıca 'F'yi kullanarak bir kalkanı da tutabilirsiniz. Oyunun ilerleyen safhalarında bu seviyelerle mücadele ettim, özellikle de arabada birkaç darbe alan bir serseri varsa veya patron Sanchez ile dövüşüyorsa. Vuruldukça, tekrar ateş etmeden önce hafif bir gecikme oluyor, ancak düşmanın gecikmesi bizimkinden daha hızlı görünüyor, bu yüzden ben atış yapamadan beni öldürmeye devam ettiler. Belki de sadece benimdir.
Sıradan yumruk dövüşü seviyelerinde, ekranın her iki tarafında da düşmanla savaşabilirseniz, daha ardışık yumruklar atabileceğiniz ve onları ölene kadar neredeyse bu şekilde yerde veya havada tutabileceğiniz bir tür istismar buldum. ya da seni geri savurmak için şanslı bir yumruk atarlar. Bu tekniği kullanarak neredeyse son patron Sanchez'i yeniyordum ve o ölmek üzereyken hile yaptığımı hissettim, sadece o beni geri savurdu ve son hayatımda olduğu gibi beni vurarak öldürdü, o sonuva orospu!
Genel olarak oyuna 5/10 verdim. Urban Lockdown'daki aksiyon dolu oynanış ve metal müzik, dijitalleştirilmiş karakter spritelarıyla birleşerek beni doğrudan eski tarz yandan kaydırmalı beat-em-up oyunları dönemine götürdü. Bir süre sonra kontrollerde el krampları yaşamaya başladım ve sesler sadece sağ hoparlörden çıkıyor gibi görünüyor, bu da biraz rahatsız ediciydi. Düşman karakterlerin dövüş stilleri çok çeşitlidir ancak onları birbirlerinden daha da ayırmak için farklı renkli hapishane kıyafetleri veya başka bir şey kullanabilirler. Avustralyalı geliştirici, piyasaya sürülmesinden önce ve bu yana birçok yama yayınladı; 3 yıldan fazla süren sağlam bir çalışma ortaya koyması ve Steam gibi bir platformda ticari bir oyun yayınlayabilmesi onun için çok iyi.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Paylaşım için Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)