- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
GRIP: Combat Racing, Caged Element Inc tarafından geliştirilen ve Wired Productions tarafından yayınlanan fütüristik bir savaş yarışçısıdır. Grip, Şubat 2016'da Steam'de erken erişime açıldı ve şimdi 6 Kasım 2018'de Steam, Xbox, Playstation ve Nintendo Switch'te tamamen yayınlandı. Tek kelimeyle GRIP çılgınlık. Bana 2000'lerin başındaki iki eski tarz oyunu hatırlatıyor: 1NSANE (Insane) ve Star Wars Pod Racer. 1NSANE'in hatırladığım kısımları yarışı bitirmeye ve diğer yarışçıları havaya uçurmaya çalışırken çılgına dönüyordu. Pod Racer'dan, yarış pistinde inanılmaz hızlarda dolaşmak, manevra yaparak üstünlük sağlamaya çalışmak ve en ufak bir hatanın size yarışa mal olabileceği ilk yarışı bitirmek için diğer yarışçılardan uzaklaşmaya çalışmak. Hospital Records tarafından desteklenen davul ve bas ses parçaları da oyunun hızlı tempolu doğasıyla iyi uyum sağlıyor.
İlk beş yarışı yeterince kolay başardım ama altıncı yarış berbattı! Birçok öfke dolu denemeden sonra ikinci oldum ve 2. sırayı kabul ettim. Menüye döndüğümde başarılar listesine bakıyordum ve arka arkaya 6 kez birinci olan nadir bir başarı vardı ve onu kaçırdım, artık oyunda adil bir ilerleme kaydettiğim için, bırakın art arda 2'yi, yakın zamanda art arda 6 kazanacağımı sanmıyorum!
GRIP'te, yükseltilmiş tekerlekleri olan fütüristik bir araçta yarışıyorsunuz, bu da hemen hemen her yüzeyde sürüş yapmalarını sağlıyor ve zeminde sürüşten tavanda sürüşe geçebiliyor, bu da daha sonra bükülüp zemin haline geliyor ve ardından sizi döndürüp döndürüyor. bu sadece çılgınlık. Yukarı doğru doğru bir yol yoktur ve ihtiyaç duydukları anda yanlara dönüp ileriye doğru hızlanmaya devam edebilirler. Hızlanmayı bırakırsanız, havadayken bile manevra yapılabilir. Bir tilt makinesindeki topların bir yüzeyden diğerine sıçramasının nasıl bir his olduğunu anlamaya başlıyorum. Bazen her şey o kadar hızlı oluyor ki, hızlanmayı basılı tutuyorum ve en iyisini umuyorum, araç yukarı aşağı ve her yerde çılgın dönüşler yaparken çok fazla ayarlamamaya çalışıyorum.
Hangi yönün yukarı olduğunu anlamaya çalışırken, aynı zamanda mücadele etmeniz gereken başka yarışçılar da var. Yarışların başlarında bitiş çizgisine ilk ulaşan araç dahil edilir ve güçlendirmeler yalnızca hız artışıdır. Buna alışmak biraz zaman aldı ancak dönemeçlerin, dönüşlerin ve engellerin neye benzediğini anladıktan sonra yapmanız gereken hamleleri önceden yapabilirsiniz. Bana gerçekten yeniden Star Wars Pod Racer oynuyormuşum gibi hissettirdi, ancak bu sefer zeminin yanı sıra çatı ve duvarları da kullanmam gerekiyordu. GRIP'teki tüm araçlar ağır silahlıdır ve çoğu da ağır zırhlıdır. Tamamen hız için yapılmış gösterişli ve hafif araçlardan, sadece cezayı vermekle kalmayıp aynı zamanda göğüs gerebilen zırhlı devlere kadar, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli seçenekler var. Beş araç modeli vardır: Terra, Cygon, Vintek, Pariah ve Nyvoss, her birinin seviye atladıkça kilidi açılabilen 3 çeşidi vardır.
Yarışlarda ilerledikçe, güçlendirmeler silahlara dönüştü ve bunlar hem muhteşem hem de asil sırt ağrıları. Arka kalkan olan Painkiller gibi güçlendirmelerden bazıları sizin için faydalıdır ve ayrıca önünüzdeki araçları yavaşlatırken sizi hızlandıran ve arkanızdaki araçları hızlandıran Disruptor da vardır. Ayrıca büyük kalibreli, yüksek hızlı, yarı hedefli bir makineli tüfek olan Raptor gibi saldırı silahları da vardır; bunlar, rakibinizin gövdesine parçalar kopararak onları rotadan saptırır. Şu ana kadarki favorilerim Scorpion Missiles (güdümlü füzeler) ve arabanızın hemen önünde bir yıkım sarmalı şeklinde konuşlandırılan minyatür roketlerden oluşan bir baraj ateşleyen Hydra'lardır. Bir füzeye kilitlenip indiğinizde, patlamalar anında gerçekleşir ve bir veya iki aracı hızlı bir şekilde arka arkaya geçmenize olanak sağlayabilir. Açıkçası, aldığınız silahlar rakipleriniz tarafından da alınabiliyor ve başlangıç çizgisinden sonraki ilk aşamalarda, ilk güçlendirmeyi almak her zaman bir koşuşturmadır.
Tek oyunculu harekatta, her yarış aşamasını tamamlamak için şampiyona etkinliklerinde yarışacaksınız. Bu seviyeyi tamamladığınızda bir sonraki seviyenin kilidini açacaksınız ve oynatıcınızın seviyesini yükselttiğinizde yeni araçların, boya işlerinin ve lastik ve jantlarda kozmetik yükseltmelerin kilidini açacaksınız. Kilidini açabileceğiniz bazı araçlar kötü görünüyor ve kişiselleştirmeleri harika. Birkaç aşamayı tamamladığınızda daha fazla oyun modu tanıtılacak. Standart Speed Demon yarış modunun yanı sıra, Classic Race (standart yarış ama silahlarla), Ultimate Race (verilen hasar miktarına göre puanlar), Death Match Arena ve Elimination Race de mevcut. Şu ana kadar en sevdiğim mod Death Match Arena. Bu, herkes için ücretsiz bir yıkım derbisi tarzı etkinliktir; ilk önce güçlendiricilere ulaşmaya ve maksimum katliama neden olmaya, mümkün olduğunca çok sayıda yarışçıyı alt etmeye çalışırken aynı zamanda hayatta kalmaya da çalışacaksınız. Her harita 5 dakika sürüyor ve bu modu tekrar tekrar oynamaya devam edebilirim, çok eğlenceli! Gerçekten keyif aldığım bir diğer özellik de Rivals'dı. Seviye 3'e ulaştığınızda şampiyona etkinliklerini tamamlamaya başladığınızda diğer yarışçılarla rekabet kurmaya başlayacaksınız. Tüm şampiyonaları tamamladıktan sonra, bir sonraki aşamanın kilidini açmadan önce rakibinizle yarışmalı ve onu yenmelisiniz. Bunun gibi yarış oyunlarında her zaman en üst noktaya ulaşmak için güreştiğiniz birkaç yapay zeka yarışçısı vardır, bu yüzden oyunun bunu fark etmesi ve ardından aşamaları ilerletmek için sizi en zorlu rakibinizle karşı karşıya getirmesi harika.
11 seviyenin her birinin kilidini açtığınızda, yeni güçlendiricilerle, yeni yarışlarla ödüllendirilirsiniz ve artan AI yarışçılarının zorluğuyla ödüllendirilirsiniz. Kolay yarışçılardan normal yarışçılara geçerken zorlukta büyük bir sıçrama fark ettim ve bazı pistlerde 3'üncü ve 4'üncülerden daha iyi olmak için mücadele etmeye başladığım noktaya ulaştım. Önce ben geldiğim, sonra bir kayaya çarptığım ya da bir kenardan düştüğüm, sonra da son sıraya yerleştiğim sayısız öfke anlarından bahsetmeyeceğim! Neyse ki tek turda 10. sıradan 1. sıraya çıktığım için bir 'Underdog' başarısı var ve bu beni daha iyi hissettirdi - bum! Birkaç kez o kadar hızlı gidiyordum ki pistten uçtum, bir duvara tırmandım ve kayalar ile çimento duvar arasında sıkışıp kaldım. Başka bir sefer arabam tünel girişinden hemen önce bazı kaya görsellerine çarptı ve beni duvara çarptı. Bunun dışında oyun gerçekten akıcı ilerliyor ve 4 farklı gezegendeki 22 pistte yarıştan yarışa iyi farklılıklar vardı.
Genel olarak bu oyuna 7.5/10 verdim. GRIP: Combat Racing, kuyruğunuzda füzeler ve diğer silahlar tehdidiyle, birincilik için yarıştığınız koltuğunuzdan kıpırdamamanızı sağlayacak hızlı tempolu, çılgın bir yarış oyunudur. Kelimenin tam anlamıyla herhangi bir yüzeyde sürüş yeteneği ilk başta kafa karıştırıcı olabilir, ancak bir kez alıştığınızda heyecan ve dökülmelerle dolu çılgın bir yolculuk haline gelir. Hızlı tempolu müzik yoğunluğu artırıyor ve Death Match Arena, uzun zamandır bir yarış oyunu arasında açık ara en sevdiğim oyun modu.
- Konular
- 1,676
- Online süresi
- 9ay 24g
- Reaksiyon Skoru
- 8,719
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 20 Gün
- MmoLira
- 41,544
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,176
- Online süresi
- 1y 4ay
- Reaksiyon Skoru
- 5,071
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- TM Yaşı
- 17 Yıl 26 Gün
- MmoLira
- 136,976
- DevLira
- 27
Paylaşım için Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)