Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Fallout 76 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

23ea1c6205bf26fe98.jpg

Şaka yapmıyorum, bu incelemeyi yazmam biraz zaman aldı çünkü nereden başlayacağımı bilemedim. Bu oyun o kadar büyük ki, o kadar çok hareketli parça var ki, bunu bir araya getirmek göz korkutucu (ve ödüllendirici) bir işti.

Bu yüzden sanırım en baştan başlayacağım…

Fallout 76'dan önce Bethesda serisinin diğer oyunlarıyla ilgili sadece iki anım var. 1998'de Fallout 2'yi oynarken, 8. sınıftaki küçücük aklım "siiiiiiiiiiiiiiiiick grafikleri" karşısında uçup gitti, ardından ICQ'ya geçip "woggy_Perth_nerds" kanalındaki herkese (dört kişiydik) bunu anlattı ve Fallout 4'ü rafa kaldırdı. Evde çığlık atan bir yeni doğmuş bebek varken bu oyundan en iyi şekilde yararlanamayacağımı fark ederek sadece 4 saat harcadım.

Fallout 4'ü hiçbir zaman yedek almadım, her zaman tam olarak tadını çıkaracak zamanım olmayacağını hissettim, bu yüzden Fallout 76 duyurulduğunda ve tüm ebeveyn-oyuncu arkadaşlarım onu almak hakkında konuşmaya başladığında, en iyi ihtimalle tereddütlüydüm, özellikle de çünkü evimizdeki yeni doğanların sayısı son zamanlarda ikiye katlandı.

56771c05561b61354.jpg

Size, evinizdeki durumunuz ne olursa olsun, bu oyunun her oyuncu için mükemmel bir dengeye sahip olduğunu ve almaya değer olduğunu söylemek için buradayım ve arkadaşlarınıza da aynısını yapmalarını söylemek için buradayım.

76. kasada uyanır uyanmaz size karakterinizi yaratma fırsatı sunulur. Hiçbir zaman avatarımı kişiselleştirmenin en büyük hayranı olmadım, genellikle karakter özelleştirmeli oyun geliştiricileri, karakterinizi benzersiz kılmak için çok fazla seçenekle işi çok ileri götürüyorlar (gerçekten kimin 50 farklı burun şekline ihtiyacı var ki?!). Yine de Fallout 76'daki seçenekler arasında dolaşırken bu şekilde hissetmedim. Hevesli bir hayranı mutlu etmeye yetecek kadar karakter özelleştirmesi var, ancak ortalama bir oyuncuya veya yeni gelene, her şeyi gözden geçirmek için bir saat boyunca orada oturmak zorunda olduklarını hissettirecek kadar çok değil.

Geçenlerde “Bir Yıldız Doğuyor”u izledim ve gerçekten Bradley Cooper görünümünü hissettim.

Diğer harika şey ise, farklı görünüme sahip birden fazla karakter istiyorsanız ana menüdeki "karakter"e geri dönüp bunları oluşturabilmenizdir.

4d249af028037b3d2.jpg

Buradan kasaya doğru. Odamda uyandığımda bunun tamamen çevrimiçi bir sosyal deneyim olmasının sonuçlarını duyabiliyordum. Lobimde sohbet sırasında aptalca şeyler bağıran randolar vardı. Oyunun varsayılan sosyal sohbet ayarı bana göre değildi, hemen kapattım, sessizlik altın rengindeydi.

Açıkçası, benimle birlikte kasada bulunanları engelleyerek üzmüştüm çünkü kısa süre sonra kendimi onların saldırısı altında buldum. O zamanlar uğraşmaya değmezdi ama oyuna birkaç saat ayırdığımdan beri Fallout 76'da kurulan PvP seçeneklerinden gerçekten keyif aldım. Karşılık vermezseniz ya da karşılık vermezseniz başka bir oyuncudan yalnızca inanılmaz derecede küçük hasar alırsınız. Düelloya girin, eğer yaparsanız, biri düşene kadar düello yapmak standarttır.

Kazanırsanız birkaç kapak alırsınız, ancak kaybettiğinizde yalnızca birkaç hurda malzemeyi kaybedersiniz. Daha yüksek seviyeli oyuncular, daha düşük seviyeli oyunculara göre küçültülür, bu nedenle tek atış veya zorbalık yoktur. Bu bana Bethesda'nın bu oyunda PvP'nin sadece eğlence amaçlı olduğu ve bunu seviyeler arasında ilerlemenin bir yolu haline getirmediği konusunda gerçekten iyi bir fikir edindiğini hissettiriyor; bunun, bunun keşifle ilgili bir oyun olmasının genel hissine mükemmel bir şekilde uyduğunu hissettim.

Seriye yeni katılan oyuncular için Bethesda, ilk birkaç "eğitim egzersizini" akıllıca görev olarak gizleyerek sizi oyunu ve oynanış şeklini tanıtmak konusunda gerçekten güzel bir iş çıkardı ve oyunda biraz daha derinlere ilerledikçe, Yeni ve daha zorlu görevler tetiklendiğinden, kendimi hiç eğitimdeymiş gibi hissetmedim.

212c3b560aaf7ca7b.jpg

Görevler, günlük etkinlikler, yan görevler ve ana hat görevleriyle geri dönmenizi sağlayacak her türlü fırsatı içerir ve siz yeni alanları keşfederken, NPC'lerle konuşurken veya terminalleri geçerken ara sıra ortaya çıkarlar. HUD'unuzun sağ tarafının onlarla dolması çok uzun sürmez. Bir üs ele geçirmek ve kamp kurmak gibi bir görev veya olay doğurmasını beklemeyeceğiniz şeyler yapsanız bile, diğer oyuncular veya düşmanlar tarafından saldırıya uğrayacağınızı göreceksiniz.

Bir grup arkadaşınızla oyundayken, onların tetiklediği görevleri de otomatik olarak üstleneceğiniz için deneyim daha da iyi hale gelir. Onlar işlerini yaparken onları görmezden gelmeyi veya onlara yardım etmeyi seçebilirsiniz; her iki durumda da, bir grupta olduğunuz sürece tamamlanan tüm görevler, partideki herkese XP ve üst sınır verir; artı eğer görev sahibi olduğunuzda bazı güzel ödüller alacaksınız.

Kısaca gruplardan bahsetmişken, aynı oturumda olsanız bile oyunun alınan ödüller veya bölgedeki önbelleklerde bulunan öğeler açısından gruptaki her oyuncuya farklı davranması gerçekten hoşuma gitti. Bu, oyuncular arasındaki takas seçeneklerine gerçekten çok uygun, herkesin aynı donanıma sahip olması oldukça aptalca olurdu!

Bu görevlerin bazılarında hala düzeltilmesi gereken bazı hatalar var, bunu yazdığım sırada toplulukta "Evan'ı öldüremediğinden" şikayet eden bir zemin kabarması vardı, ben de aynı sorunu yaşıyordum. Bu konuda sinir bozucu olan tek şey onu görev listemden çıkaramamaktı, ama aslında birinci dünya sorunları, Bethesda düzeltene kadar başka bir şeye geçtim. Bu kadar büyük bir oyunda bazı sorunların olması kaçınılmazdır.

content_633585eb7c2e6_76437.jpg

Bahsi geçmişken, haritanın boyutu gerçekten aldatıcı! Diğer GOA içerik adamlarından biri olan Inferno, B.E.T.A'dan beri benimle oynuyor ve ikimiz de başlangıçta haritanın bu kadar büyük olacağını vaat eden bir oyun için nispeten küçük göründüğünden bahsetmiştik. Çok yanılmışız! Seyahat etmeye ve keşfetmeye başladığınızda oyunun ne kadar büyük olduğunu anlıyorsunuz.

Çok sayıda mevcut görevin yanı sıra oyun, sabrınızı gerçekten sınayabilecek bulmacalarla doludur. Kilit açma ve terminaller geri döndü, ancak bu fırsatlardan yararlanmak için uygun düzeyde beceriye sahip olmanız gerekiyor. Kilit açma veya hackleme konusunda kartlarınızda yalnızca birinci seviyedeyseniz, yalnızca birinci düzey terminalleri veya kilitleri tetikleyebilirsiniz.

Bu beni az önce bahsettiğim kartlara getiriyor.

Fallout 76'nın nostaljiyle dolu olduğunu biliyorum, ancak çorbamı gerçekten tatlandıran oyunun bu özel kısmıydı, çocukken hevesli bir takas kartı hayranıydım ve bugün bile onları toplamaya devam ediyorum.

Oyunda seviye atladıkça açabileceğiniz bir dizi takas kartı alacaksınız; açılan her pakette karakterinizi güçlendiren bir yığın kart ve ayrıca zamanlanmış tüketilebilir bir güçlendirmeye sahip bir parça sakız bulunur.

vlcsnap_2018_06_10_16h15m39s368.0.jpg

Takas kartı avantaj sistemi ilk başta oldukça korkutucu görünüyor, ancak seviye atladıkça, kilidini açtıkça ve onu daha fazla kullandıkça, çok hızlı bir şekilde gerçekten kolaylaşıyor! Her avantaj kartının bir yıldız derecelendirmesi vardır ve bu kartların çiftlerini topladıkça, yıldız derecelendirmesini ve atfedilen güçlendirmeyi artırmak için bunları birleştirebilirsiniz.

Bazı durumlarda oyun, farklı güçlendirme seçeneklerinden birine, yani S.P.E.C.I.A.L.'ye ekstra bir kart yuvası atamanıza da olanak tanır. Karakterinizin seviyesini yükseltmenin ilk aşamalarında bu biraz bir ödünleşimdir, ancak 20. seviyeye ulaştığınızda dengenin çok daha iyi hale geldiğini, bu aşamada bazı avantaj kartlarındaki yıldızları artırmış olacağınızı gördüm.

Oyunun dışında bugünlerde üçlü A şampiyonluklarından bulduğumuz olağan şeyler var. Fallout 76'nın bir mağazası var ve kendi gerçek dolarydoo'larınızla oyun para birimini (atomları) satın alabilirsiniz, ancak bunların hepsi kozmetiktir ve bu benim için kesinlikle sorun değil. Oyundaki görevleri ve seviyeleri geçerek atom kazanma fırsatını da görmek beni gerçekten çok memnun etti.

Biraz daha fazla eğlence için, oyunda tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte pozlar ve çerçeveler kullanarak fotoğraf çekebileceğiniz fotoğraf modu da var. Bununla çok eğlendik ve küçük ama harika bir özellik de, bir oturuma yüklenirken veya farklı konumlara hızla giderken fotoğraflarınızın bir slayt gösterisine dönüşmesidir.

fallout-76.jpg

Son olarak, geliştiricilerin Appalachia manzarasını yakalayarak ne kadar inanılmaz bir iş çıkardığını belirtmek istedim. Ses ekibi, hiçbir tehlike olmadığında gerçek bir sükunet duygusu, uygun olduğunda ise mutlak terör veya dehşet duygusu yaratmak için doğayı müzikle harmanlayarak harika bir iş çıkardı.

Hiç şüphe yok ki çorak bir arazidesiniz, ancak kasabalarda dolaşırken ve sanal kasetler, kayıtlar, belgeler vb. bulduğunuzda, nükleer bombaların çarpmasından sonra meydana gelen mutlak felakete dair gerçek bir duyguyla çarpılırsınız. Ekibim ve ben, Fallout 76'nın hikaye bölümlerini oynarken deneyimlediğimiz duygusal duygular hakkında sık sık konuştuk ve bir oyunun bizi eşit derecede ilgi çekici sohbetlere, eşit parçalarda maceraya sürüklemesi için bu büyük bir başarı.

Kaçıp bu nükleer bombayı fırlatmam neredeyse ikiyüzlülük ama bunu yapmamak için çok fazla eğlenceyi kaçırmış olacağım.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri