noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Lamplight City İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,281
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,225
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1308d016693144dbe.jpg

Lamplight City, Grundislav Games tarafından geliştirilen ve Application Systems Heidelberg tarafından yayınlanan bir işaretle ve tıkla dedektif macera oyunudur. Oyun, 13 Eylül 2018'de Steam ve GOG.com'da yayınlandı. Benim için en ilgi çekici yerlerden biri olan Monkey Island ve Quest for Glory gibi 90'ların klasik işaretle ve tıkla macera oyunlarından bazılarına görsel bir geri dönüş. Dedektiflik doğası da bana Karındeşen Jack ve Sherlock Holmes hikayelerini hatırlattığı için beni kendine bağladı.

Vespuccia Geçidi, Hava ve Işık Şehri, Lamplight Şehri olarak da bilinen Viktorya döneminden kalma 19. yüzyıl şehri New Bretagne'de, ortağı öldürülen ve peşinizden gelen özel dedektifliğe dönüşen dedektif Miles Fordham olarak oynuyorsunuz. Onun sesi. Miles, biraz uyuyabilmek için sesini uyuşturmak amacıyla uyuşturucu ve alkol alıyor, ancak bu, karısı Adelaide ile olan ilişkisini olumsuz etkiliyor. Bill öldürüldüğünde Miles, ortağıyla birlikte bir çiçekçiden bazı Paskalya Zambaklarının çalınmasıyla ilgili bir dava üzerinde çalışıyordu; bu nedenle, oyunun hikayesi boyunca beş vaka üzerinde çalışırken bu çözülmemiş vaka her zaman aklınızın bir köşesinde yer alır. . Bill'in Miles'ın kafasındaki sesi sabit, onun ölümüne neden olan ilk vakayı çözmenizi istiyor ve araştırdığınız hikayeyi veya sahneyi anlatmaya yardımcı oluyor. Bu, oyuna sadece Miles'ın iç monoloğundan daha fazla karakter katıyor ve karşılaşacağınız bazı acımasız sahnelere iyi bir mizah katıyor.

Oyun size belirli bir vakaya ilişkin ilk kanıtları sunsa da, her bir suç mahallini nasıl araştıracağınız, şüphelileri nasıl sorgulayacağınız ve tanıklarla nasıl görüşeceğiniz size kalmış. Şu ana kadar topladığınız tüm önemli notları ve bilgileri içeren, başvurabileceğiniz bir vaka defteriniz var ve ben de buna sık sık başvurdum. Bazen size şüpheliler ve tanıklarla konuşma seçenekleri sunulur ve bunlar soruşturmalarınıza ya yardımcı olabilir ya da engel olabilir ve Bill'in uyardığı gibi, bir tanığı çok fazla zorlarsanız tüm sorgulama hattını kapatabilir ve o tanığı/konumu size kapatabilir. . Bu birkaç kez başıma geldi; ilki küçük bir rahatsızlıktı, ancak ikinci örnek bir davadaki ilerlememi tamamen durdurdu ve bu, başka bir yerde yeterli kanıt bulamadığım anlamına geliyordu, bu yüzden davayı çözülemez ilan etmek zorunda kaldım. Hikaye sizin kararlarınıza göre devam ediyor, polisin bu davayı nasıl çözdüğünü açıklayan gazete makaleleri, neyi yanlış anladığım konusunda bana bazı bilgiler verdi.

272285aa911e7b00c.jpg

Diğer durumlarda, düşünce sürecimin o vakadaki ipuçlarıyla nasıl örtüştüğünden ve kötü adamı yakalamak için yeterli kanıtı bulduğumda sonunda hak edilmiş bir başarı elde ettiğimden etkilendim. Her sahnede bakılacak/işaret edilecek birçok nesne var ve bazen bundan sonra ne yapacağımı bulmaya çalışırken saçlarımı yoluyordum. Envanter sistemi olmadığından sahnedeki her etkileşimli nesneyle her envanter öğesini denemek gibi eski yöntemleri kullanamazsınız. Belirli bir örnekte, en sonunda boyalı bir portreye tıkladım ve bu genellikle Bill'in o kişinin portrede nasıl göründüğüne dair anlık yorumlar yapmasına neden oldu, ancak bu daha sonra tamamen yeni bir sorgulama hattı açtı ve sonunda beni vakayı çözmeye yönlendirdi. Bu nedenle, öne çıkan, gördüğünüz her şeye tıklamaya değer.

Ancak son davada, eğer davayı zamanında çözmezsem resmi soruşturmaları engellediğim için beni hapse atacak olan polis komiseri tarafından tehdit edildim. Davada ilerledikçe katili bulduğumu sandım, ancak OKB'nin görev tamamlama doğam teğet geçmeme neden oldu. Daha sonra bir yerde saldırıya uğradım ve birkaç saat sonra uyandım, bu da davayı çözmemin çok uzun sürmesi nedeniyle beni hapse attırdı. Bu, oyunu aniden sona erdirdi ve krediler aktı. Bununla yetinmedim ve çok şükür otomatik kaydetme beni aptal kararımdan hemen önce yerleştirdi, böylece davayı tamamlayabildim ve hikayeyi tamamlamak için kötü adamı haklı olarak yakalayabildim. Lamplight City, her durumu mükemmel bir şekilde çözmeye çalışmak için iyi bir tekrar oynanabilirliğe sahiptir.

Oyun boyunca 50'den fazla profesyonel seslendirilmiş karakterle seslendirme gerçekten iyi yapılmış. Müzik aynı zamanda oyunun ruh halini ve tonunu belirlemeye de yardımcı oluyor, karanlık grafiklerle birleşerek sizi gerçekten Miles'ın yerine koyuyor. Bazı oyunlar sadece konuşma seçenekleri eklediğinden ve çoğu macera oyununda olduğu gibi, çoğu zaman her karakterden bize sunulan her konuşma seçeneğini duymak istediğimizden, yanlış soruları sorarak vakaları doldurmanız hoşuma gidiyor. Ancak bu oyun, iyiyi kötüyle dengeliyor ve Bill'in sizi daha fazla zorlamamanız konusunda uyarmasına rağmen yanlış seçimlerin bedelini ödemenize neden oluyor. Sonuçta bir cinayet veya kayıp çocuk vakasını araştırıyorsunuz, bu nedenle gerçeğe ulaşmak için ciddi bir şekilde oynamanız ve perişan haldeki tanıklara karşı hassas olmanız gerekir.

3964856ff14142c30.jpg

Vakayı çözdüğüm ancak tam olarak ilerlemediğime dair bazı kanıt izlerim olduğu zamanlar oldu ve hala gizli olan birçok başarım var; bu nedenle, oyunu tekrar oynamak istiyorsanız her vakayı çözmenin birkaç yolu var. Şimdi bile, bağlantıyı bu makaleye yapıştırdığımda yayın fragmanını yeniden izledim ve tamamen kaçırdığım bazı eylemleri/sahneleri fark ettim, bu yüzden geri dönüp adaleti sağlamak için bu vakaları tekrar tamamlamak istiyorum! Bu oyunu oynamak isteyen herkes için her vakanın başında bir kaydetme noktası oluşturmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde, eğer işleri karıştırırsanız yeniden yükleyebilirsiniz, ancak aynı zamanda bir vakayı çözerseniz ancak daha fazlasını yapabileceğinizi düşünüyorsanız, benim yapmak zorunda kalacağım gibi tüm oyunu baştan sona tekrarlamak zorunda kalmadan tekrar deneyebilirsiniz.

Genel olarak oyuna 8/10 verdim. Lamplight City, bana Monkey Island ve Quest For Glory IV gibi eski tarz oyunların hissini veren, aynı zamanda da beni doğrudan 19. yüzyıl Miles'ın cinayetleri ve kayıp şahıs vakalarını çözmeye çalışan hafiye ayakkabılarına sokan harika bir işaretle ve tıkla oyunudur. Seçimlerinizin her vakanın sonucunu etkileyeceği yer. Şüphelileri sorgulamak veya tanıkları ikna ederek yanıt vermek için nesnelere tıklayarak ve akıllı konuşma seçeneklerini kullanarak her sahneyi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz gerekir. Vakalar çeşitli yollarla çözülebilir, bu nedenle bu oyunda iyi bir tekrar değeri vardır.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri