- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,314
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,936
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pikuniku, kısmen platform oyunu, kısmen bulmaca çözen, sağlıklı dozda komedi içeren yeni bir bağımsız oyundur. Geliştiriciler, iki oturuşta yuttuğumuz Switch için oyunun perakende bir kopyasını bize sağlama nezaketinde bulundu.
Pikuniku'nun iki oyun modu vardır. Bunlardan ilki, eğlenceli bir hikayeye, keşfedilecek üç bölgeye ve kilidini açacak bir avuç öğeye, kostüme ve kupaya sahip tek oyunculu bir harekâttır. İkincisi, dokuz farklı seviyedeki bulmacaları çözmek için bir arkadaşınızla birlikte çalıştığınız iki oyunculu bir işbirliği modudur. Her iki mod da oldukça kısadır, özellikle zorlayıcı değildir ve bulmacaları çözdükten sonra tekrar oynanma değeri çok azdır. Bu oyunu 3-4 saat içinde bitirmeyi bekleyebilirsiniz, ancak dürüst olmak gerekirse, geliştiricilerin oyun uzunluğunu hemen hemen doğru şekilde ayarladığını düşünüyorum.
Pikuniku, basit animasyonlara ve gerçek dokular olmadan parlak tek tonlu renklere sahip çok temel şekillerden oluşan sanat eserleriyle oldukça minimalist bir oyundur. Müzik ve ses efektleri de minimum düzeyde tutuldu ve önemli anları vurgulamak için kullanıldı. Sonuç, açık ipuçlarının olmamasına rağmen etkileşime geçmesi kolay, ancak sonuçta meydan okumanın olmayışı bağlı kalmayı zorlaştıran benzersiz ve çekici bir stildir.
Oyunla ilgili yaşadığım en büyük sorun, oyunu oynarken kendimi beceriksiz hissetmem. Kontroller kesin değil, fizikler biraz bozuk ve varsayılan düğme eşlemesiyle uğraşmak sinir bozucu. Sonuç olarak, oyunun platform unsurlarının belirsiz kontrolleri hesaba katarak çok daha bağışlayıcı olduğunu düşünüyorum. Oyunun en büyük gücü beni neredeyse tüm oyun boyunca güldüren çok zekice espriler yazması ve sunması. Yazar, oyunu aşırı doyurmadan modern pop ve meme kültüründen harika bir şekilde yararlanıyor. Daha fazla hikaye görmeyi çok isterim.
Sonuçta Pikuniku her şeyi iyi yapıyor ama yazarlık dışında hiçbir alanda pek başarılı olamıyor. Bir kez oynadığıma memnun olduğum bir oyun ama kendimi ihtiyaç duyduğumdan daha uzun süre oynarken göremiyorum.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 2,176
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 1y 4mo
- Reaksiyon Skoru
- 5,109
- Altın Konu
- 497
- Başarım Puanı
- 449
- MmoLira
- 137,024
- DevLira
- 27
Paylaşım için Teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)