TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Altın Konu The Station İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

3820ecb7f88e9d94d.jpg

The Station, aynı adı taşıyan geliştiriciler tarafından hazırlanan birinci şahıs bilim kurgu gizem oyunudur. 20 Şubat 2018'de Steam, PlayStation 4 ve Xbox One'da yayınlandı. Axion Uzay Ajansı yaşanabilir dış gezegenlerde yaşam arıyor. İnsansız bir DX700 sondası, akıllı yaşam belirtileri gösteren yaşanabilir bir dünya olan "Psy Prime" gezegeninin görüntülerini ve verilerini bildirdi.

Uzay istasyonu Espial, Psy Prime'daki uzaylı yaşamını araştırmak üzere bir göreve gönderildi. Espial gemisindeki ekibi üç mürettebat oluşturuyor: Kaptan Mila Lexa, Araştırmacı Silas Haze ve Mühendis Aiden Vyze. Espial'in gizleme teknolojisi başarısız oldu ve mürettebattan bir süredir herhangi bir yanıt alınamadı. Siz bir keşif uzmanı olan oyuncu, istasyonda neler olduğunu keşfetmeniz için gönderildiniz.

Event Horizon filmi bana uzayda asla güvende hissetmemeyi ve beklenmeyeni beklemeyi öğretti. Ne zaman bir filmde veya oyunda bir uzay istasyonu kararsa ve ekip kaybolsa, bu kesinlikle gergin bir deneyim olur, bu yüzden her zaman bazı atlayışlara hazırlanırım ve bu beni birkaç kez yakaladı! İstasyon, oyuncunun istasyona binmesi ve sessizlikle buluşmasıyla başlar. Önünde kapalı bir kapı ve yerde bir güç hücresi bulunmaktadır. Hücreyi alıp bir duvar ünitesine yerleştirmek kapıya güç verir ve bir tarama başlatır. İçeri girdikten sonra, keşfinizi başlatan yeni bir hedef olan 'mürettebatın yerini tespit edin' eklenir.

25cbd360ecbe44281.jpg

Bu salon bölümünde ve oyun genelinde çok fazla görsel detay var. Solumda kanepeli bir kaçış alanı görebiliyordum ve görebildiğim tek şey boşluk olduğundan zemin eksikmiş gibi görünüyordu. Gerçek hayatta yükseklik korkum var ve bu bölümün zeminine dikkatlice yaklaştıkça bir miktar korkunun içime sindiğini hissettim. Neyse ki ve tabii ki cam zemin vardı ve bu yüzden kendimi biraz daha güvende hissettim ama yine de gergindim. Grafiklerden ve ne kadar akıcı çalıştığından etkilendim. Kaldırıp bakabileceğiniz eşyalar ve dinlediğim bir ses kaydı var. Oyun geneline yayılan bu ses kayıtları ve mesajlar, mürettebat üyeleri arasındaki ilişkilerin anlatılmasına yardımcı oluyor.

Elektriklerin kesildiği bir kapı keşfettim. Mila ve Aiden arasında, kapıda bakım yapılması gerektiğini açıklayan kısa bir metin diyalogu ve Aiden'dan kısa, sert bir yanıt veren bir mesaj beliriyor. Daha fazlasını araştırırken bakım kapağını buldum ve gücü kapattım. Yukarı baktım ve kapının artık açılabileceğini görebiliyordum ancak istasyonun geri kalanı zifiri karanlıktı. Bu konuda kendimi rahat hissetmediğim için elektriği tekrar açtım ve kapıya doğru yürüdüm ve yukarıdaki platformdan bana bakan birisi elinde meşaleyle beni zıplattı. Ben onlara doğru yaklaşırken onlar dönüp kaçtılar.

Daha fazlasını keşfetmeye ve nesnelerle etkileşime girmeye başladıkça bunun harika bir VR oyunu olacağını düşündüm (geliştiriciler gerçekten de bu ay çıkacak bir VR sürümü hazırladılar). Çeşitli bulmaca türleriyle karşılaştım; bunlardan bazılarını hemen çözemedim, bu yüzden ipuçlarını takip etmek zorunda kaldım. Diğer bulmacalar akıllıcaydı; çünkü bir kutu eşyayı aşağıya çekmek için bazı makineler kullanmam, ardından karanlıkta parıldadıklarında gücün kapatılmasını gerektiren hatalı olmayan eşyaları gözden geçirmem veya bir mıknatıs kullanmam gerekiyordu. çalışan bileşenleri alın. Her odanın her köşesini incelemek, mürettebatın bıraktığı notları okumak, her mürettebat üyesinin odasına bırakılan ses kayıtlarını ve e-postaları ve mesajları dinlemek için oldukça fazla zaman harcadım. Hikaye bulmacasının bazı parçalarını birleştirmeye başlayacağınız yer burasıdır.

1c4b0bc753bf539ee.jpg

Özellikle, bir dizi simge içeren bir kontrol paneline giden güç kablolarını takip etmek zorunda kaldığım makine dairesi bulmacasını beğendim. Bu simgeleri başka bir panele girmek daha sonra bir güç hücresini dolduruyordu, ancak motorun sıfırlanması için iki hücreye ihtiyacı vardı ve ardından çalışan bir hücre aramak zorundaydı. İçerik menüsündeki artırılmış gerçeklik haritası bu konuda çok yardımcı oldu, çünkü birkaç oda arasında ileri geri koşup daha fazla ipucu bulmaya çalışıyordum. Bu rutine alışmaya başladığımda bam, başka bir sahne sıçramamı sağladı ve korku ölçerimi sıfırladı.

Hikaye unsurları kafamda tıklamaya başladıkça, mürettebat üyelerinin başına ne geldiğini ve neden bu duruma düştüklerini keşfettikçe müzik ve ses yoğunlaşıyor. Heyecan verici bir sırayla yoğunluk artarken oyun biter ve jenerikler gelir. 2 saatlik eğlenceliydi ama çok çabuk ve aniden bitti. Diğer insanların Steam forumlarındaki zamanlarına bakıldığında benim 2 saatim diğerlerinden daha uzundu.

Genel olarak oyuna 8/10 verdim. Hikaye çözüldükçe istasyonda çözüm aramamı gerektiren çeşitli bulmaca türlerinden keyif aldım. Oyunun bu kadar çabuk bitmesi utanç vericiydi ama hikaye çok iyi anlatılmıştı ve cevapsız pek fazla soru kalmamıştı. Seslendirme baştan sona harikaydı ve görseller büyüleyiciydi.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri