TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Altın Konu Lost In Play İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

12.jpg

Lost In Play, geliştirici Happy Juice Games'in büyüleyici bir macera oyunudur. Kardeşler Toto ve Gal, evlerinden çok uzaklaşınca kendi yarattıkları bir dünyada oynuyorlar. Erkek ve kız kardeş artık birlikte çalışmalı ve eve dönüş yolunu bulmak için bulmacaları çözmelidir.

Lost In Play'in amacı budur. Bir kız kardeşin, ağabeyini uyandırmaya çalışmasıyla başlayan şey, kardeşlerin eve dönüş yolunu bulmaya çalıştıkları yaratıcı, neredeyse işaretle ve tıkla tarzı bir maceraya dönüşüyor.

2.jpg

Beni ilk etkileyen şeylerden biri yazılı veya sözlü hiçbir diyalogun olmamasıydı. Oyunun hikayesi piktogramlar ve karakterlerin eylemleri aracılığıyla anlatılıyor. Bu yaklaşımı seviyorum ve bunun nedeni sadece okumak zorunda olmadığım anlamına gelmesi değil. Bu, daha genç bir izleyici kitlesinin daha yaşlı birinden fazla yardım almadan oynayabileceği ve ilerleyebileceği anlamına geliyor.

Bulmacalar eğlenceli ve esprili. Çözümün oldukça açık olduğu ancak doğru öğeler doğru şekilde kullanıldığında sonuç beklediğim gibi olmadığı zamanlar oldu. Bir cevap beklenmedik bir sonuç sunduğunda birçok kez küçük bir kıkırdama yaşadım.

3.jpg

Müzik ve sanat tarzı, en sevdiğim çizgi filmlerden bazılarına benzeyen tuhaf bir duygu uyandırıyor. Lost In Play'i keyifli bir deneyime dönüştürmek için her şey bir araya getirildi. Aslında bu konuda söylemem gereken tek hafif olumsuz şey, gerçek fantastik dünya motifini erkenden terk etmiş gibi görünmesi. Oyunun, kardeşlerin hayal gücü ile böylesine harika bir ortam yaratmak için kullandıkları sıradan nesneler arasında geçiş yapmasını sevdim.

Lost In Play, eğlenceli bulmacalar içeren muhteşem bir oyundur. Tarzı ve sözsüz hikaye anlatımı, onu rahatlamak ve rahatlamak için harika bir oyun haline getiriyor.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri