- Konular
- 0
- Online süresi
- 1ay 10g
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 70
- TM Yaşı
- 7 Yıl 27 Gün
- MmoLira
- 3,010
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Er scheint ein sehr wütender Mensch zu sein, Ich rieche jüdisch aus Alperen.
- Konular
- 36
- Online süresi
- 17g 4509s
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 119
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 3 Gün
- MmoLira
- 6,718
- DevLira
- 21
Tebrik Ediyorum
Alperen Minnacık Kapasiteli Bizler Neler Yapacağımızı Anlamıştır Artık Laf Atmadan 2 Defa Daha Kafasına Vurur
Sözlerinden Alıntı Yapman Da Çok Güzel Bir Gönderme 

Alperen Minnacık Kapasiteli Bizler Neler Yapacağımızı Anlamıştır Artık Laf Atmadan 2 Defa Daha Kafasına Vurur
Sözlerinden Alıntı Yapman Da Çok Güzel Bir Gönderme 

- Konular
- 6
- Online süresi
- 2g 30928s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 45
- TM Yaşı
- 2 Yıl 8 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 1,277
- DevLira
- 0
Alperen alanında gayet başarılı. Sizin yaptığınız yapılan işi baltalamak engine çalışsa ne olur çalışmasa ne olur Alperen bu konuyu burda bu yazılarla görse güler şaka yaptığınızı söyleyin bizde gülelim
- Konular
- 20
- Online süresi
- 3ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Arkadaşlar inatla anlamak istemiyorsunuz, bilmediğiniz konularda konuşup rezil oluyorsunuz.Alperen alanında gayet başarılı. Sizin yaptığınız yapılan işi baltalamak engine çalışsa ne olur çalışmasa ne olur Alperen bu konuyu burda bu yazılarla görse güler şaka yaptığınızı söyleyin bizde gülelim
Ben alperen hakkında veya anticheati hakkında kötü bir şey söylemedim fakat kendisi bana hakaret ettiği için bu konuyu açma gereği duydum.
Son kez açıklıyorum.
Bu sadece cheat engine açmaya yarayan bir bypass değildir. Anticheat tamamen bypass edilmiştir.
Kraldan çok kralcılık yapmayın. Alperen görse güler yazmışsınız bence tam tersi,alpereni biraz tanıdıysam ve cevap yazacaksa bu tebrik mesajı olurdu.
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61572s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
Açıkcası ben sıkıldım cheat engine kapatmaktan oyunda yürümeyi denedinizmi threadlar kapalıyken ? yada saldırı yapmayı. Forumu karalama üzerine kullanmayın insanlar farklı anlıyor bana soruyorlar ve yoruluyorum daha çok ilgi alanım yabancı bot yazılımını avlamak ama gerçekten zaman kaybettiriyorsunuz. CHEAT ENGİNE AÇMAK bir bypass değildir kötülük istemeyin benden hep sevenim oldu düşmanım olmadı garip değişik hallerde böyle şeyler paylaşmak...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...