- Konular
- 20
- Online süresi
- 3ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yalan iddialarına cevap vermeyip, test etmek için açtığım process hackerı algıladığınız için tebrik ediyorum sizi
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61572s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
lütfen asılsız iddialarınızı bir kenara bırakıp pes edermisinizYalan iddialarına cevap vermeyip, test etmek için açtığım process hackerı algıladığınız için tebrik ediyorum sizi![]()
- Konular
- 20
- Online süresi
- 3ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Hocam saygı sınırını hiç bir zaman aşmadım fakat siz şaka mısınız? Denginiz değil miyim? Neler yaptığımı sanıyorsunuz anticheatiniz içinde programlı veya programsız at koşturuyorum.lütfen asılsız iddialarınızı bir kenara bırakıp pes edermisinizdenginiz değilim thread suspend ile ne yapacağınız sanıyorsunuz video istiyorum video atmıyorsunuz
![]()
Bu konuyu açma sebebim de sizin hakaret ve küçük görmenizdi bunu hatırlatırım. Siz bu tutuma devam etmeseydiniz fixten sonra güncellemeyeceğimi bile söylemiştim arkadaşlara fakat artık söz veremiyorum. Hodri meydan
- Konular
- 134
- Online süresi
- 3ay 61572s
- Reaksiyon Skoru
- 1,572
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 249
- TM Yaşı
- 7 Yıl 2 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 6,672
- DevLira
- -6
sadece video atınız... gereksiz münasebete girmeyiniz.Hocam saygı sınırını hiç bir zaman aşmadım fakat siz şaka mısınız? Denginiz değil miyim? Neler yaptığımı sanıyorsunuz anticheatiniz içinde programlı veya programsız at koşturuyorum.
Bu konuyu açma sebebim de sizin hakaret ve küçük görmenizdi bunu hatırlatırım. Siz bu tutuma devam etmeseydiniz fixten sonra güncellemeyeceğimi bile söylemiştim arkadaşlara fakat artık söz veremiyorum. Hodri meydan![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...