- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Nintendo Switch hızla bu neslin en sevdiğim konsolu haline geliyor; dudak uçuklatan grafikleri veya akıcı oynanışı nedeniyle değil, kanepemde otururken, işe gidip gelirken veya ailemle sıkışıp kaldığımda yaşayabileceğim çeşitli farklı deneyimler sunduğu için. hiçbir kaçış yolu olmadan. Esas olarak tek oyunculu kampanya tekliflerini sevsem de, PS Vita'nın yakalayamadığı bir oyun tarzı sunan hızlı seri oyunlar hakkında söylenecek bir şey var. Daha önce atlama deneyimlerinin hiçbiriyle bağlantı kurmamıştım, sanırım sonunda Bearded Brothers'ın yeni platform oyunu Let's Go Nuts aracılığıyla bunu benim için yapan oyunu bulmuş olabilirim.
Oyuncular bir sincabın kontrolünü ele geçirerek, zemine dokunmadan bitiş noktasına ulaşmak için atlamanız ve kutuları itmeniz gereken zemindeki lavlarla oynanan dijital bir oyundur. Önerme yeterince basittir ve her seviyenin daha fazla zorluk getirdiği ve zorluğu arttırdığı bir durulama ve tekrarlama işidir. Kolayca alıp hızlı bir şekilde tek oyunculu olarak birkaç seviyeye sahip olabilirsiniz, ayrıca daha fazla kargaşa için onu değiştirebilir ve ikinci bir oyuncu ve sincap ekleyebilirsiniz.
Bu modların her ikisi de çok eğlenceli ve partnerimle oynayabileceğim, çok fazla zaman gerektirmeyen bir hızlı koşu seviyesinin zorluğundan keyif aldım. Çocuklar için de harika bir oyun, birkaç tur atmayı başardım ve sevimli sincap ve grafiklerin yanı sıra bir konsolda mevcut olan lav tarzı zemin oyununu da beğendiler. Oyun, keşfedilecek 4 farklı temalı dünyayla 40 farklı seviyeye yayılıyor. Yer çekimini kaybetmek ve buz bloklarını eritmek gibi farklı dünyalara farklı öğeler ve unsurlar eklenir. Ahtapot, örümcekler ve Yetiler gibi farklı düşmanların eklenmesi, oyunu daha zorlu bir deneyim için katmanlara ayırıyor.
Grafiksel olarak oyun, manzarayı ve renkleri görsel olarak çekici kılmak için geniş bir renk paleti kullanan basit bir 2 boyutlu platform oyunudur. Hem tek hem de iki oyunculu modda hem elde taşınır hem de kenetlenmiş moddayken Switch üzerinde oldukça sorunsuz çalışır.
Let's Go Nuts, hem tek oyunculu hem de 2 oyunculu co-op'ta keyfini çıkarabileceğiniz bir zıplama oyununun mükemmel bir örneğidir. Grafikler çok güzel ve çok sayıda seviye ve dünya daha fazlası için geri gelmenizi sağlayacak. Bu oyunda biraz kimlik krizi var, bu yüzden bu oyundan keyif alacak izleyici kitlesini hala çözemiyorum. Çocuklar zorluktan ve düşmanlardan çekinebilirken, daha yaşlı bir izleyici kitlesi bunu çok basit bulabilir. Let's Go Nuts, arkadaşlar için yerel işbirliğini zorlayacak ve teşvik edecek eğlenceli bir oyuna girip çıkmak için mükemmel bir oyun. Ayrıca fiyatın bağımsız bir oyun için mükemmel olduğunu, dolayısıyla bütçeyi de zorlamayacağını belirtmekte fayda var.