berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Subdivision Infinity DX İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,439
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2d989ac651ec70513.jpg

Orijinal Subdivision Infinity, 2017'de piyasaya sürülen bir iOS ve Android oyunudur. Yakın zamanda konsollara ve PC'ye taşındı, 8 Ağustos 2019'da Subdivision Infinity DX olarak Mistfly Games tarafından geliştirildi ve konsollar ve Crescent Moon Games için Blowfish Studios tarafından yayınlandı. Bu yıl Rebel Galaxy Outlaw ve Blowfish Studios'un yayınladığı bir diğer oyun olan War Tech Fighters ile birlikte bazı iyi bilimkurgu uzay savaşı oyunlarının yayınlandığını görmekten memnuniyet duyuyorum. Artık uzay savaşı hayranlarına önerebileceğim bir diğer oyun ise Subdivision Infinity DX. Uzayın inanılmaz derecede ayrıntılı bazı alanlarında atari tarzı oynanış ve hızlı tempolu it dalaşları sunuyor. Alpha Tyche'deki Kontrol Merkezi M-t12'den gelen bir tehlike sinyalini araştırmak için tutulan Rebel-1 çağrı işareti Çavuş Jed Riddle olarak oynuyorsunuz.

Açılış sahnesinde, daha büyük bir geminin hangarından ayrılan savaş uçağının kokpitinde oturuyorsunuz, ancak bu, kokpitin içini gördüğünüz tek an. Oyunun geri kalanı üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanır. Birinci şahıs seçeneğinin olması harika olurdu ancak üçüncü şahıs, etrafınızdaki inanılmaz derecede ayrıntılı uzay sahnelerini görmenize olanak tanır. Ayrıca üçüncü şahıs özelliğinin, uzaktan size doğru geldiğini gördüğünüzde gelen ateşten "kaçınmayı" algısal olarak kolaylaştırdığını da hissediyorum. Kendinizi kaçarken ve bir yandan da silah nişangahınızı hedefte tutmaya çalışırken bulacaksınız. Nişan Alma Yardımı varsayılan olarak açıktır ve Xbox kontrolleri bazen hızlı hareket eden hedefleri vurmayı zorlaştırdığı için bu özelliğe sahip olduğum için mutluyum. PC sürümünde fare, klavye kullanımında daha fazla kontrole sahiptim ancak yine de nişan alma yardımını takdir ettim.

1fab6be3d2540dc87.jpg

Daha büyük boss gemileri ve üs taretleri gerçekten çok güçlü, bu yüzden sürekli hareket ettiğinizden ve kaçtığınızdan emin olmak istiyorsunuz, bu da ilk başta düşmana nişan almayı zorlaştırıyor, ancak hedeflerinize liderlik etmeyi öğreniyorsunuz. İlk başlangıç gemisi basit bir gemidir ancak birkaç uygun fiyatlı yükseltmeyle Alpha Tyche'deki ilk 5 görev setini tamamlamanızı sağlayacaktır. Belirli bir gemi yükseltmesini hedefleyerek kaynaklarımı korumaya çalışıyordum ancak başlangıçta son patron gemisiyle mücadele ettim. Kalkanlarını nispeten kolay bir şekilde indirebildim, bu noktada bir güç alanı açıyor ve daha fazla savaşçı ortaya çıkıyor. Savaşçılarla ve kalkan jeneratörleriyle uğraştım, ancak çok yakına gelip havaya uçtuğum için patron üzerime saldırdı. Birkaç denemeden sonra görevden çıkmak ve başarılı olmak için daha iyi bir silaha yatırım yapmak zorunda kaldım. Bu, yeni görevlerin üstesinden gelmek için gemimi, silahlarımı geliştirmeye devam ettiğimden emin olmak için ilk hatırlatmamdı.

Silahlar, dişli kutuları ve kredilerle beş kata kadar yükseltilebilir ve daha yüksek pilot seviyeleriyle yeni silahların kilidi açılabilir. Krediler karşılığında yeni gemiler satın alınabilir ve keşif görevleri ve görev tamamlama ödülleri aracılığıyla bulabileceğiniz belirli planları kullanarak kilidini açabileceğiniz diğer gemiler satın alınabilir. Her gemi modeli bir kez geliştirilebilir, bu da kargosunu ve zırhını artırır ve ona harika bir görsel yükseltme sağlar. Maalesef boya işini kendiniz özelleştiremezsiniz, ancak yine de harika görünen bazı gemiler var. Keşif görevlerinin ve ödüllerinin açıklamaları size hangi planların mevcut olduğunu söyler, böylece istediğiniz planlara odaklanabilirsiniz. Keşif biraz zahmetli olabilir ancak kilidi açılabilir gemiler krediyle satın alabileceğiniz gemilerden daha güçlü olduğundan ve ayrıca gerçekten harika göründüklerinden gemi planlarını almaya değer buldum.

33ae0b00b9475c595.jpg

Keşif görevleri, bir silah yuvasını kaplayan ayrı bir madencilik aracı kullanarak kaynak çıkarmak için bir alan alanı sunar. İstasyonların veya asteroitlerin yakınındaki geniş alanı arayarak bunları bulabilirsiniz. Ayrıca büyük asteroitlerde gizlenmiş en yakın ganimet sandıklarına bir geçiş noktası ekleyen radar sondalarına da erişiminiz var. Bazı asteroitlerde, görev ödülü veya sandık ganimeti olarak bulunan anahtar kartları gerektiren madencilik erişim portları bulunur. Ganimet sandığı ara noktasını görebildiğim birkaç kez oldu, ancak bu büyük asteroitlerin içinde ve çevresinde uçarak hayal kırıklığına uğradım. Bazen yavaşlarsanız ve havalandırma delikleri ararsanız bulabileceğiniz bazı gizli erişim yolları vardır veya daha önce kaçırdığınız arkadaki devasa deliği görebilmek için asteroitten uzaklaşmanız gerekebilir.

Buradaki önemli tavsiyelerden biri, ilerlemenizin bir görev veya keşif görevi sırasında kaydedilmediğini, yalnızca o sistemden, görevden ayrıldığınızda kaydedildiğini hatırlamanızdır. Bunu, bir keşif alanında cevher madenciliği yaparak 45 dakika geçirdikten ve dokuz ganimet sandığının tamamını bulmaya çalıştıktan sonra zor yoldan öğrendim. Sonunda mayın tarlasıyla çevrili son sandığı buldum. Sandığın etrafındaki mayınlardan bazılarını yok ettim ama sonra bir taret beni patlatmaya başladı ve diğer gemiler de bana vızıldamaya başladı. Kuleyi ve düşman gemilerini yok ettim, ardından sandığın içindekileri almak için hızla yaklaştım. Sonuç olarak, mayınları yeterince temizlemediğim için havaya uçtum ve görevdeki tüm ganimet ve zamanı kaybettim. Sahip olduğunuz ganimeti toplamak için hangara geri dönebileceğinizi ve bunun keşif ilerlemenizi kaydedeceğini ve böylece istediğiniz zaman geri dönebileceğinizi unutmayın.

4d293d6536b191f11.png

Uçarken ve savaşırken uzay sahnelerinin ne kadar inanılmaz olduğunu yeterince söyleyemem. Yok edilecek oldukça çeşitli düşman savaşçıları ve ana gemilerin yanı sıra, hareketsiz durursanız yenmesi zor olabilecek taretler ve lazerlerle keşfedilecek üsler var. Geminizin hareket kabiliyetini fare, klavye veya Xbox kumandasıyla kontrol etmek kolaydır, bu sayede düşmanınıza ateş yağdırırken gelen ateşten kaçabilirsiniz. Oyun, her görevde çok fazla ayrıntıyla çok akıcı çalışıyor, ancak gemiler patladığında kare hızında bazı düşüşler yaşandı. Kapsamlı hikaye, uzayda inanılmaz derecede ayrıntılı beş konuma yayılmış 30 ana görev ve 10 keşif görevi boyunca ilerlemenizi sağlayacak kadar ilgi çekicidir. Oyunda seslendirme yok, sadece karakterlerin metin kutularına sahip görüntüleri, sürükleyiciliği azaltıyor, ancak çeşitli karakterler arasında sıkıcı ya da sıkıcı olmayacak kadar mizah ve şakalaşma var. Ancak bu, geminize geri dönmenize ve oyunun parladığı yer olan uzay savaşı aksiyonuna konsantre olmanıza olanak tanır.

Genel olarak oyuna 7.5/10 verdim. Subdivision Infinity DX, inanılmaz derecede ayrıntılı ortamlara ve harika aksiyon savaşlarına sahip muhteşem bir uzay arcade nişancı oyunudur. Görevler kısa ama aksiyon dolu, oyunu küçük oturumlarda oynamanıza olanak tanıyor ve gemi, silah yükseltme ilerlemesi sizi oyun boyunca ilerletmeye devam ediyor. Seslendirme olmadığı için hikaye olması gerektiği kadar sürükleyici değil ama boşlukları doldurmaya ve sizi tekrar aksiyonun içine sokmaya yetiyor.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri