Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Lego Jurassic World, tüm klasik Jurassic Park üçlemesini ve Jurassic World filmini tek bir destansı oyunda birleştiriyor. Bu sürüm, arabalar, karakterler ve dino'lar da dahil olmak üzere ilk sürümde yayınlanan tüm DLC'leri içerir. Switch'te Lego oyunlarını çalıştırırken herhangi bir sorun yaşamamış olsam da Jurassic World'de inanılmaz görünen bir şey var. TT oyunlarının ölçeklendirmesi, dock'a bağlandığında hem elde taşınır cihazda hem de büyük ekranda güzel bir görsellik sağlıyor. Yeni bir içerik olmamasına rağmen, hiçbir zaman yeni bir deneyim olarak tanıtılmadı, bu nedenle bu, ek içerik içermeyen doğrudan bir bağlantı noktasıdır.
Bu oyunla ilgili tek şikayetim kilidi açılabilir karakterler. Lego DC ve Marvel oyunlarını bu kadar harika kılan şeylerden biri de kilidini açabileceğiniz ve serbest modda oynayabileceğiniz çok çeşitli belirsiz çizgi roman karakterlerinin şaşırtıcı olmasıdır. Bana çizgi roman ve Lego oyun tarihinin en unutulmaz anlarından bazılarını sağladı ve bu çoğu oyunda işe yarasa da Lego Jurassic World'de GERÇEKTEN işe yaramıyor. Güvenlik Görevlisi #25'in kilidini açmak tam bir telefon gibi görünüyor. Kilidini açacak 50 değerli karakter yoksa, onları oraya koymamalısınız. Bence bu oyuna büyük bir zarar veriyor ve tam puan alamamasının sebebi de bu.
Bunun dışında oyun tarzı, ilerlemek için düşmanların saldırısıyla savaşmak yerine bulmacalara odaklanan önceki Lego oyunlarından kesinlikle bir geçiştir. Bu gerçekleştiğinde, genellikle düşmanı (çoğunlukla büyük bir dinozoru) vurmak ve durulayıp tekrarlamak için çözmeniz gereken bir bulmacaya eklenir. Bunu hem tek oyunculu hem de iki oyunculu olarak, hem joy-con'ları ayrılmış hem de bir profesyonel denetleyici ve bir joycon denetleyicisi ile oynadım ve deneyim sorunsuzdu. Girişte çok az gecikme var veya hiç yok ve hem yerleşik hem de elde taşınır modda çok oyunculu olarak iyi çalıştı.
Peki bunu kim isteyecek? Benim gibi klasik oyunu yeniden yaşamak isteyen Lego oyunu sevenler için bunun oyunun PS4 ve Xbox One'a gelen tam konsol versiyonu olduğunu belirtmekte fayda var. Jurassic Park serisini seviyorsanız bu da tam size göre olacak. Noel yaklaşıyor ve büyük oyunlara harcayacak bir ton paranız yoksa, bu mükemmel bir fiyattır ve 59,95 $ tavsiye edilen fiyatıdır ve yine de tam oyun deneyimi sunar.
Lego Jurassic World çok eğlenceli bir zaman ve hareket halindeyken tam konsol oyunu deneyimi yaşayabilmek, Switch'in sunduğu en iyi özelliklerden yararlanıyor. İlk sürümden bu yana hiçbir şey değişmemiş olsa da, düşük fiyat noktasını haklı çıkarmak için bu yeterli. Oyun, ekranda hem elde taşınır hem de sabitlenmiş modda güzel görünüyor ve çok oyunculu modun ve taşınabilir sistemde yerleşik denetleyicilerin bulunması eğlence faktörünü artırıyor. Lego Jurassic World artık Nintendo Switch'te mevcut.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)