mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Oyuncu Engelleme Sistemi 2025-06-05

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr. Kio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 43
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

eksikler var ekleme yaparmısın uitarget.py + messengerwindow.py + locale_game.txt + uiwhisper.py

ben 1 kaç eksiği tamamladım fakat
pm ekranında engelleme butonu yok
targettte engelliyorsun ama engellemeyi kaldır butonu gelmiyor targete

chatte yazdığı gözükmüyor ama bağırmada gözüküyor.
engellemeyi kaldır butonunu bilerek target a zaten eklemedim. Çocuk oyuncağı haline getirmesinler diye. Arkadaş listesinde engellediğin oyuncuyu seçip sil dersen engellemeyi kaldıracaktır. PM ekranında engelleme butonunu da bilerek koymadım buda bir eksik değil. Ek olarak bağırmada yazdığın gözükmüyor. Anlatıma şimdi baktım. Add below yazmışım add above olacaktı üste eklenicek.

Böyle olması gerek. messengerwindow.pyde de bir eksik göremedim.

engellemeyi kaldır butonunu bilerek target a zaten eklemedim. Çocuk oyuncağı haline getirmesinler diye. Arkadaş listesinde engellediğin oyuncuyu seçip sil dersen engellemeyi kaldıracaktır. PM ekranında engelleme butonunu da bilerek koymadım buda bir eksik değil. Ek olarak bağırmada yazdığın gözükmüyor. Anlatıma şimdi baktım. Add below yazmışım add above olacaktı üste eklenicek.

Böyle olması gerek. messengerwindow.pyde de bir eksik göremedim.
Pm içinde bir güzelik yapsan süper olur :d genelde fısıltılarda mevzu patlıyor .d

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri