Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
engellemeyi kaldır butonunu bilerek target a zaten eklemedim. Çocuk oyuncağı haline getirmesinler diye. Arkadaş listesinde engellediğin oyuncuyu seçip sil dersen engellemeyi kaldıracaktır. PM ekranında engelleme butonunu da bilerek koymadım buda bir eksik değil. Ek olarak bağırmada yazdığın gözükmüyor. Anlatıma şimdi baktım. Add below yazmışım add above olacaktı üste eklenicek.eksikler var ekleme yaparmısın uitarget.py + messengerwindow.py + locale_game.txt + uiwhisper.py
ben 1 kaç eksiği tamamladım fakat
pm ekranında engelleme butonu yok
targettte engelliyorsun ama engellemeyi kaldır butonu gelmiyor targete
chatte yazdığı gözükmüyor ama bağırmada gözüküyor.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Böyle olması gerek. messengerwindow.pyde de bir eksik göremedim.
Pm içinde bir güzelik yapsan süper olur :d genelde fısıltılarda mevzu patlıyor .dengellemeyi kaldır butonunu bilerek target a zaten eklemedim. Çocuk oyuncağı haline getirmesinler diye. Arkadaş listesinde engellediğin oyuncuyu seçip sil dersen engellemeyi kaldıracaktır. PM ekranında engelleme butonunu da bilerek koymadım buda bir eksik değil. Ek olarak bağırmada yazdığın gözükmüyor. Anlatıma şimdi baktım. Add below yazmışım add above olacaktı üste eklenicek.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Böyle olması gerek. messengerwindow.pyde de bir eksik göremedim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)