Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
E-posta günümüz işyerlerinde temel iletişim biçimidir. E-postanızı nasıl kapatmayı seçtiğiniz, profesyonelliği, detaylara gösterilen ilgiyi ve mesajınız için uygun bir üslubu aktarmanıza yardımcı olabilir.
Bu makalede, bir e-postayı nasıl düzgün bir şekilde sonlandıracağınızı tartışıyor, beş senaryo için e-posta kapatma örneklerini paylaşıyor ve e-postalarınızı profesyonel bir şekilde kapatmanız için ipuçları sağlıyoruz.
Bir e-posta nasıl sonlandırılır
Bir şirkette çalışmaya başladığınızda ve meslektaşlarınızla iletişim kurmaya başladığınızda, daha sıradan e-posta kapanış cümleleri iyi olabilir , ancak işe alım sürecinde ve müşterilere gönderdiğiniz iş e-postalarında kullandığınız ifadelerin daha anlamlı olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. profesyonel.Profesyonel e-posta kapatma örnekleri
Profesyonel bir e-postayı sonlandırmanın en yaygın yollarından birkaçı:- En iyi
- Samimi olarak
- Saygılarımızla
- Teşekkür ederim
- saygılarımla
- Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bana bildirin.
- Toplantımızı sabırsızlıkla bekliyorum.
- İlginiz için teşekkür ederim.
- Şimdiden teşekkür ederim.
Sıradan e-posta kapatma örnekleri
Daha sıradan bir e-postayı kapatmanın en iyi yolları şunlardır:- Teşekkürler!
- En iyi
- Yakında görüşürüz.
- İyi günler!
- Bu yardımcı olur umarım!
Bir e-postanın nasıl sonlandırılacağına ilişkin örnekler
Aşağıdaki örnek senaryolar, profesyonelliğinizi ve detaylara verdiğiniz önemi yansıtan bir e-posta sonu oluşturmanıza yardımcı olabilir:1. Bir işe başvururken
Beni bu pozisyon için düşündüğünüz için teşekkür ederim. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum!
Saygılarımla,
Mohammad Rahim
Deneyimli Satış Uzmanı
123-555-4567
2. Telefon taramasından sonra
İncelemeniz için portföyümü ekledim. İhtiyacınız olan başka bir şey varsa lütfen bana bildirin.
Saygılarımızla,
Erica Garza
Web Tasarımcısı ve İllüstratör
456-555-1234
3. Bir toplantı isteğine yanıt verirken
Gelecek pazartesi sizinle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ederim,
Jeff Richards
Sosyal Medya Pazarlama Uzmanı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.789-555-4567
4. Görüşmeyi tamamladıktan sonra
Sürecin bir sonraki adımını sabırsızlıkla bekliyorum.
En İyi,
Anika Patel
Tam Yığın Yazılım Mühendisi
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.111-555-6789
5. Bir iş teklifini kabul ederken
Ayrıntıları ve sonraki adımları tartışmayı sabırsızlıkla bekliyorum!
Minnettarlıkla,
Yung Lee
Deneyimli Finans Uzmanı
678-555-6789
Milyonlarca şirket derecelendirmesine ve incelemesine erişin
E-postaları profesyonelce kapatmak için ipuçları
Kapanış cümlenizi hatırlayın
E-postanızın son satırı, yalnızca e-posta alıcısına mesajınızı okuduğu için minnettarlığınızı paylaşmamalı, aynı zamanda alıcıyı yanıt vermeye motive edecek veya bir yanıt beklediğinizi gösteren bir harekete geçirici mesaj (CTA) veya ifade içermelidir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Örneğin kapanış satırı şöyle görünebilir:Özgeçmişimi ve mesleki referanslarımı incelemeye zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Yakında sizden haber bekliyorum!
İletişim bilgilerinizi paylaşın
Mesajınızı alan kişi zaten e-posta adresinizi biliyor olsa da, doğrudan telefon numaranız gibi ek iletişim yöntemlerini eklemeniz önemlidir.Profesyonel olmayan oturum kapatmalardan kaçının
Nasıl sonlandırılacağını ve e-posta gönderileceğini öğrenmek istiyorsanız, kaçınılması gereken belirli e-posta kapanışlarını hatırlamanız faydalı olacaktır. Unutmayın, bu alıcının sizden okuduğu son şey olacaktır. Profesyonel ortamlarda kaçınmanız gereken bazı e-posta kapanış cümleleri şunlardır:- Senin arkadaşın
- Şerefe
- Barış
- Çok teşekkürler
- Yakında yazışırız
- Saygılarımla
Teşekkür ederim.Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkür ederim.Paylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)