Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba,
Bugün Vmware Fiziksel veya Nested Sunucu'nun SSH Erişimini Açma'yı anlatacağım.
1. Adım
Karşımıza aşağıdaki Karşılama Ekranı Açılacaktır.
Ekran'daki İşlemleri uyguladıktan Sonra Vmware Sunucumuzun SSH Erişimi açılmış olacaktır ve kolaylıkla
Putty Üzerinden İp adresi Port :22 olacak şekilde bağlanıp gerekli işlemleri yapabilirsiniz ayrıca FTP erişimide açılmış olacaktır böylelikle.
İyi forumlar diliyorum.
Bugün Vmware Fiziksel veya Nested Sunucu'nun SSH Erişimini Açma'yı anlatacağım.
1. Adım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
' olarak Vmware Web Client'imize giriş yapıyoruz. Karşımıza aşağıdaki Karşılama Ekranı Açılacaktır.
Ekran'daki İşlemleri uyguladıktan Sonra Vmware Sunucumuzun SSH Erişimi açılmış olacaktır ve kolaylıkla
Putty Üzerinden İp adresi Port :22 olacak şekilde bağlanıp gerekli işlemleri yapabilirsiniz ayrıca FTP erişimide açılmış olacaktır böylelikle.
İyi forumlar diliyorum.
Merhaba,
Paylaşım için teşekkür ederim. Fakat local area olmadan bu işlemi yapmak tehlikelidir. VMWare üzerinde bir çok açık mevcut. SSH üzerinde açtığınızda sunucunuzu ve verilerinizi dışarıya karşı savunmasız bırakıyorsunuz. Bunun için ilk önce firewall kısmından sadece kendi IP adreslerinize izin verilerek bu işlem gerçekleştirilebilir.
Paylaşım için teşekkür ederim. Fakat local area olmadan bu işlemi yapmak tehlikelidir. VMWare üzerinde bir çok açık mevcut. SSH üzerinde açtığınızda sunucunuzu ve verilerinizi dışarıya karşı savunmasız bırakıyorsunuz. Bunun için ilk önce firewall kısmından sadece kendi IP adreslerinize izin verilerek bu işlem gerçekleştirilebilir.
Son düzenleme:
Merhaba,
Bu işlemi anlık yapmak mantıklı zaten 20 30 dakikalık bir işlemi yapıp tekrar geri kapatmak mantıklı olacaktır.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim, iyi forumlar..