- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,883
- DevLira
- 21
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
pesimist zaten ty1ty1 kendini kandırma ve benim yaptığım tüm hileler asm den , kimsenin yanına birini sokmama ve böyle bir çabaya ihtiyacım yok , pack yapmak basit iş gibi anlatmışsın komik buyur yap , ben her server de hileyi açarım bunun en iyi örneği rascal koruması olan M.G.Sunucuları bu video mu da izle sonra benle aşık at, kopayala yapıştır demen daha da komik capo2 serverine girip player ptr bulamayan sen ve arkadaşların... paylaştığım .CT dosyasına gir de player ptr al! Hiç bir zaman kimseden yardım almadım ne yapıyorsam saatlerce günlerce kafa patlatıp çözüyorum deneme-deneme ve pes etmeden o yüzden abin ve ablan artık cinsiyeti bile belli olmayan şahıs dan yardım almaya devam et bir gün kendi başarın olur da paylaşırsan kendini de kandırmamış olursun! Kanalıma gir de bak bakalım bildiğini sandığın şeyleri nasıl rahatlıkla yapmışım izle...
Dipnot: Daha hilenin orjinal adını bile bilmiyorsun pessimist yaverine söylemiştim adını oradan öğrenebilirsin!
- Konular
- 705
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 2,824
- Altın Konu
- 26
- Başarım Puanı
- 324
- MmoLira
- 897
- DevLira
- 6
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 2
- Online süresi
- 7d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 2,901
- DevLira
- 0
Vermiş olduğun yöntem sadece senin bulunduğun svde çalışıyor sanırsam korumasız svde bile aynı metotla sonuç alamadım. 1 yaptığın değerlerin açılımını tam olarak yapabilirsen en azından o değerleri araştırıp 1 yapıp biz de skill hack yapabiliriz.
- Konular
- 36
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 17d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 80
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 119
- MmoLira
- 6,883
- DevLira
- 21
Kolay Yoldan Direk Göstersinler Yapayım Kafasından Çıkın!Vermiş olduğun yöntem sadece senin bulunduğun svde çalışıyor sanırsam korumasız svde bile aynı metotla sonuç alamadım. 1 yaptığın değerlerin açılımını tam olarak yapabilirsen en azından o değerleri araştırıp 1 yapıp biz de skill hack yapabiliriz.
"Birde Başka Yöntemi Bulunmakta C.E Üzerinden Yine O Yöntem İle Tüm PVP Serverlerde Yaparken Bu Yöntem İle Şuan Denedeğim 8-9 PVP Serverde Çalıştı Sizlerde Bu Yöntem İle PVP'lerde Denersiniz Olmazsa Bu Yöntemin Üzerinden Biraz Kurcalamanız Lazım"
İnsanlar Yazıları Niye Kaçırıyor Anlamıyorum Yazdım Şeyi Okumuyorsunuz Ne Yazmışım Tekrardan Okuyun Lütfen!
1. Bu Yöntem Üzerinden İlerlemenizi Kurcalamanızı Söylemişim Tüm Serverlerde Bulamanız İçin!
2. Bu Yöntem 8-9 PVP Çalıştırdım Sadece Demişim
3. İnsanlara Basit Yöntemler Gösterip Hile Yapımına Teşvik Ediyorum
4. Kimsenin Parasını Bir Oyun Hilesi İçin Almıyorum En Baba Hileyi Yaparım A-Z Haftalık 200'e Satarım 500'e Satarım Yapmıyorum Bu Bilgileri Sizlere Paylaşıyorum Teşvik Etmek İçin Bir Şeylere
5. Lütfen Lütfen Okuma Yazma Ve Dinlemeyi İyi Öğreniniz Sadece Bunu Yazarak Değil Sizlere Video Bahsetmişim
6. Yapamadın Discord Gelip Dostum Böyle Böyle Bunu Sence Nasıl Yapabiliriz Diye Sorabilirsin Verdiğin Yöntem Korumasızda Bile Çalışmıyor Demek Boş
7. Yapmak Mı İstiyorsun Her Zaman Farklı Bir Yer Gösteriyorum Oralara Bakın Basit Nereye Bakacaksın Söylüyorum Ama Yine Detaylı Değil Basit Bir Anlatım Araştırarak Yapın. Memory Wiew Kısmına Gir > Tools > Dissect Data > Bulduğun CIns Base Adresi Player Adresi Ne Adresse Gir Ara > Adrese Sağ Tık Yap Stop De Oyuna Gir Skill At Oranın Üstünden İlerle Neler Değişmiş Neler Olmuş Bak Yapamadın Mı Farklı Şekilde Dene Yapamadın Mı Farklı
8. Gösterdim Yöntemleri Ben Yapabiliyorum Video Çekip Atıyorum Ulan Yapmasam Video'da Bile Hatalar Bulursunuz Yapmışım Ki Paylaşıyorum.
Not: Uzun Süre Belki Videolar Gelmeyecek Ameliyat Olacağım Bundan Kaynaklı Uzun Süre 3-5 Ay Olmaya Bilirim Bildiklerimi Paylaşmak İsterim İyi Oldum Zamanlarda Video Çekip Atabilirim İyi Forumlar Size Quest Bölümünde Aktifim Hile Bölümüne Sadece Paylaşım Yapacağım Zaman Bakıyorum. Kendi Files Yapıyorum İşler Biraz Yoğun Ameliyat Süreci de Girince Videolar Gelmeyebilir.
Not2: Bu Yazdıklarım Sadece Sen Yazdın Diye Değil Dostum Karalama Yapmaya Çalışan Kişi Ve Kişiler Boş Yapan Kişilere Bu Çünkü Araştırmayıp Kendileri Üretmeyip Eski Şeyleri Yeni Bir Şeymiş Gibi Göstermeleri Ben Sürekli Farklı Şekillerde Hile Bulma Yöntemleri Gösteriyorum Niye O Fix Yerse Burdan Olabiliyormuş aa Böyle Yöntemde Varmış Desinler Diye Uğraşıyorum Sürekli Bir Şeyler Farklı Yöntemler Geliştirmeye Çalışıyorum Yoksa Basit Şeylerle Kendi Hilemi Yaparım Satarım.
Konunun Yazılara Kapanmasını İstiyorum @tytyty1 Teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)