- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,168
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Mob varlık listesini, oyuncu varlık listesini bulmayı biliyorum ancak varlığın türünü nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum. Bir metin mi yoksa bir mob mu olduğunu kontrol etmem gerekiyor, yardımcı olabilecek birisi var mı? Eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim, ana dilim Türkçe değil.
- Konular
- 20
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 237
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 4,674
- DevLira
- 0
Entity list içerisinde 1.offset 0'dan başlayarak +4 ekleye ekleye mobların arasında gezebilirsin. Bu entity'lerin içerdiği özellikleri dissect data/structures yaparak bir liste şeklinde görebilirsin, orada type sayısal olarak mevcut. Örneğin eğer entity metin ise 2 player ise 1 gibi ( Tam değerlerini hatırlamıyorum.)
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,168
- DevLira
- 0
Yardımınız için teşekkürler, ancak şu rakamları bilmem gerekiyordu bulmak için "offset"Entity list içerisinde 1.offset 0'dan başlayarak +4 ekleye ekleye mobların arasında gezebilirsin. Bu entity'lerin içerdiği özellikleri dissect data/structures yaparak bir liste şeklinde görebilirsin, orada type sayısal olarak mevcut. Örneğin eğer entity metin ise 2 player ise 1 gibi ( Tam değerlerini hatırlamıyorum.)
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 113
- MmoLira
- 7,092
- DevLira
- 3
GetInstanceTypeSelamlar arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Mob varlık listesini, oyuncu varlık listesini bulmayı biliyorum ancak varlığın türünü nasıl kontrol edebileceğimi bilmiyorum. Bir metin mi yoksa bir mob mu olduğunu kontrol etmem gerekiyor, yardımcı olabilecek birisi var mı? Eğer yanlış bir şey söylediysem özür dilerim, ana dilim Türkçe değil.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 3d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 33
- MmoLira
- 1,168
- DevLira
- 0
Teşekkürler,Ben kullanırım "pointer" , ama bu çok yardımcı oldu. Temelde silah tipine 62c eklemem gerektiğini buldum.
Bu arada, "autopickup" işaretçisini bulmama yardım edebilir misiniz?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)