- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,447
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı olarak alındı ve bu yılın son çeyreğine ulaştığımızda WordPress, kullanılan en çok kullanılan WCM sistemi olarak güçlü duruyor ve bu sadece blog topluluğunda da değil.
Bu yazıda, wordpress'te yazıların nasıl yayınlanacağını göreceğiz. Bu, wordpress sitemize yeni bir yazı eklemek istediğimizde kullanılabilir. WordPress sitenizde bir gönderi yayınlamak için aşağıdaki adımları izleyin.
Bu yazıda, wordpress'te yazıların nasıl yayınlanacağını göreceğiz. Bu, wordpress sitemize yeni bir yazı eklemek istediğimizde kullanılabilir. WordPress sitenizde bir gönderi yayınlamak için aşağıdaki adımları izleyin.
1 Adım: WordPress giriş sayfasına gidin ve WordPress Dashboard'da oturum açmak için kullanıcı adını ve şifreyi girin.
WordPress'inize başarıyla giriş yaptıktan sonra ekranınız aşağıdaki gibi görünür.
2 Adım: Şimdi Gönder sekmesine tıklamanız gerekiyor -> Yeni Ekle.
3 Adım: Yeni Ekle'ye tıkladıktan sonra ekranınız bu şekilde görünür. Şimdi yazınızı yazın.
4 Adım: Gönderinizi tamamladıktan sonra Yayınla düğmesine tıklamanız yeterlidir ve wordpress gönderiniz başarıyla yayınlanır.
5 Adım: WordPress gönderinizi yayınladıktan sonra, WordPress panosuna geri dönmek için WordPress simgesine tıklamanız gerekir.
Artık yayınlanan gönderinizi wordpress Gönderi sekmesinde görebilirsiniz.
WordPress'inize başarıyla giriş yaptıktan sonra ekranınız aşağıdaki gibi görünür.
2 Adım: Şimdi Gönder sekmesine tıklamanız gerekiyor -> Yeni Ekle.
3 Adım: Yeni Ekle'ye tıkladıktan sonra ekranınız bu şekilde görünür. Şimdi yazınızı yazın.
4 Adım: Gönderinizi tamamladıktan sonra Yayınla düğmesine tıklamanız yeterlidir ve wordpress gönderiniz başarıyla yayınlanır.
5 Adım: WordPress gönderinizi yayınladıktan sonra, WordPress panosuna geri dönmek için WordPress simgesine tıklamanız gerekir.
Artık yayınlanan gönderinizi wordpress Gönderi sekmesinde görebilirsiniz.
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,723
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,556
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 59,202
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,315
- Altın Konu
- 2,411
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 696,939
- DevLira
- 234
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)