shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Altın Konu Death’s Door İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

149c0a2d58577f4e8.jpg

Devolver Digital'in E3 sunumu inanılmaz derecede eğlenceli olmasının yanı sıra birçok harika oyunu da sergiledi. Kargaların hasat yapmaya gittiği bir fantezi dünyasında gününüz yeterince normal başlıyor. Bir ruhun peşine düşüyorsun (bu da dev bir ruh!) ama tam o salağı toplamak üzereyken birisi kafanın arkasına vuruyor ve onu çalıyor! Ne kaba! Böylece Kargamızın hırsızı ölümün dokunmadığı, yaratıkların son kullanma tarihlerinin çok ötesine geçtiği ve açgözlülük ve güçle dolup taştığı bir diyara kadar takip etmesiyle macera başlıyor.

Oynatma şansına sahip olduğum ön izleme kopyası, Death's Door'un önsözünü ve ilk bölümünü kapsıyordu. Seviyelerin renkleri ve tasarımı hemen ilgimi çekti. Hasat Komisyonu Karargahı dokuzdan beşe kadar bir tür ofis eziyet mekanına benziyor, Yasak Bölge'deki Kayıp Mezarlık ise daha renkli ama sanki burada bir sorun varmış gibi bastırılmış ve solmuş.

278b72af117e61a9d.jpg

Çatışmadan gerçekten keyif aldım ve özellikle oyunun keşifleri bonuslar ve koleksiyon öğeleriyle ödüllendirme şeklini sevdim. Kontrol noktalarının birbirinden çok uzakta olduğunu düşünerek başladım, ancak seviye tasarımı her zaman kontrol noktasına geri dönecek, geriye doğru izleme miktarını sınırlamak için kısayollar ve yeni yollar açacak şekildedir.

Diğer şeylerin yanı sıra saldırınızı ve çevikliğinizi geliştirmek için yeni silahlar bulunabilir ve yükseltmeler satın alınabilir. Zindan benzeri alanlarda yeni yetenekler kazanılır ve bunları daha sonra oyunda ilerlemek ve daha önce geçtiğiniz alanlardaki sırların kilidini açmak için kullanırsınız.

37574d026f4603833.jpg

Karşılaştığınız karakterler esprili ve sevimli, hatta yol boyunca tanıştığım birkaç kötü adam bile. Bu bende giderek daha fazla oynama isteği uyandırdı. Ne yazık ki ön izleme ilk ana boss'tan sonra sona eriyor ancak bu, bu oyunun ne kadar eğlenceli olduğunun bir göstergesi ve gerçekten daha fazla oynamak istedim.

Bazı yerlerde kontrollerin ayarlanmasının biraz zor olduğunu gördüm, özellikle de düşmanların hızla ve hızla geldiği eldiven tarzı bölümlerde. Fare ve klavyeyle oynuyordum ve fareyle saldırmanın yolu, karaktere göre farenin yönüne saldırmanızdı, ancak iş kaçmaya geldiğinde yüzünüz dönük olduğu yöne doğru yuvarlanıyordunuz ki bu benim için bazen saldırdığım yerle çelişiyor.

4edc5ba43517f10be.jpg

Death's Door size söylemek yerine ne yapmanız gerektiğini göstererek iyi bir iş çıkarıyor. Önsöz biraz elinizi tutuyor ama bundan sonra biraz daha eller serbest kalıyor. İlk zindan benzeri alanın başında kilitli bir kapı ve iki farklı görünümlü kapla karşılaşıyorsunuz. Oyun zaten potları kırmanız için eğitilmiştir, bu yüzden yapacağınız ilk şey onlardan birini kırmak olacaktır. İşte o zaman tencerelerin bir anahtar tuttuğunu ve kırıldığında kapının serbest kaldığını anlarsınız. Yani diğerini kırarsın, başka bir anahtar bulursun ve kapı açılır. Oyunda bunun pek çok örneği vardı ve bunların çoğu bana, onları çözdükçe küçük 'evreka' anları yaşattı.

Eline sağlık Paylaşım için TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri