noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Altın Konu New Super Lucky’s Tale İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,202
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,315
Altın Konu
2,411
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
696,939
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

16f113d936ce3cbbc.jpg

Yıllar boyunca oynadığım her 3D platform oyunu aynı temel konsepte sahipti. Tüm paraları, tüm eşyaları, mektupları, sayfaları vb. toplayın. Beni yanlış anlamayın, platform oyunları eğlencelidir ancak bir süre sonra konsept daha az ilgi çekici hale gelir.

Yeni Super Lucky's Tale, Playful'un Lucky's Tale serisinin sonuncusudur ve Fox Lucky'nin maceralarını konu alır. Büyücü Jinx'in bu büyülü eseri çalmaya çalışmasının ardından Lucky, ailesi ve komşularıyla birlikte Asırlar Kitabı'yla birlikte yıllardır kaçıyor. Elbette Jinx'ten ve tam adı "Kitty Litter" olan klanından sonsuza dek kaçamazlardı. Karşılaşıldığında, Çağlar Kitabı Jinx'e karşı kullanılır ve bu süreçte kitabın sayfaları dağıtılır. Bu, küçük Lucky'yi, kaybolan sayfaları geri almak için Çağlar Kitabı'nda çılgın bir maceraya gönderen bir portal açar.

Beklediğim şey, genel olarak aynı hissi veren, normal görünümlü bir 3D platform oyunuydu. İlk seviyemde başlamam gereken şey buydu. Ancak bir sonraki seviye 2 boyutlu bir yan kaydırma çubuğuydu. Geçmişte hiç 2D ve 3D hibritiyle karşılaşmamıştım ve bu benim için gerçek bir kazanç noktası oldu. Tam da daha iyi olamayacağını düşündüğüm sırada, bulmacalar ve labirent benzeri mini oyun içeren yan seviyelere rastladım. Keşke ikincisi, topu yönlendirmek için Nintendo Switch'in hareket kontrollerini birleştirseydi. Ayrıca yukarıdan aşağıya bakış açısına sahip ve Temple Run'dan ilham alan birkaç seviye de var. Ah, bir de karnaval oyunlarından ibaret bir seviye. Bu noktada zıplayarak, tünel kazarak ve bu renkli ortamların her köşesini keşfederek çok eğleniyordum. Birden fazla oyun tarzını birleştirmek her şeyin taze kalmasını sağladı ve aynı tür seviyelerden tekrar tekrar sıkılmamı engelledi.

image1.jpg

Seviyelerin tamamlanacağı gerçek bir sıra da yoktur ve ilerlemek için başlangıçta hepsini bitirmenize bile gerek yoktur. Farklı sayıda sayfa, her dünyadaki boss dövüşlerinin kilidini açar, bu nedenle oyunun başlarında ilerlemek çok az çaba gerektirir. Bu kavgalar eğlenceli ama hikayeyi bitirmeye yaklaşana kadar çok zorlayıcı hissetmedim. Zorluklardan yoksun olmalarına rağmen hala mekanik olarak ağırdılar ve iyi tasarlanmışlardı. Ancak bunun çelişkili bir görüş olduğunu hissediyorum. Çoğunlukla dövüşlerden keyif alsam da, eldeki patronla daha doğrudan etkileşimin olmasını da isterdim. Bu hem benim hem de onların saldırıları açısından geçerli. Dövüşlerin daha çok küçük düşmanlarla başa çıkmak ve uzaydaki tehlikelerden kaçmakla ilgisi vardı. Patron baktı ve nadir durumlarda hasar verdi. Ancak son patron, her zaman olduğu gibi genel olarak ekmek kazananıydı. Jinx sabrımı defalarca sınayan bir mücadele verdi. Sonunda mağlup olduğumu hissederek bir gecede oradan uzaklaştım ve sonra onu tek seferde yenmek için geri döndüm.

Her seviyeyi tamamlamak bir zorunluluk olmasa da, onlara eski üniversite denemelerini yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Sadece oynanış açısından farklılık göstermekle kalmıyorlar, aynı zamanda sırlarla dolu çeşitli farklı ortamlarda da geçiyorlar. Bu sayfalardan bazıları çok iyi gizlenmiştir ve haritanın her köşesine bakmak her zaman işe yaramayacaktır. Tüm sayfaları bulmak aynı zamanda satın alınabilecek kostümlerin kilidini de açar, böylece mümkün olduğu kadar tamamlamanız için bir bonus teşviki olur. Hikaye, sevimli NPC'ler ve pek de sevimli olmayan düşmanlarla dolu 5 renkli dünyayı kapsıyor. Ve şaşırtıcı bir şekilde bu dünyaların hiçbiri büyük su kütlelerini içermiyordu. Su seviyesi içermiyorsa gerçek bir platform oyunu mu? Hayır, ama bunun kaymasına izin vereceğiz. Nintendo Switch ister takılı olsun ister olmasın, grafikler inanılmaz derecede pürüzsüz görünüyor ve çoğunlukla iyi performans gösteriyor.

New-Super-Luckys.png

Bu hikayenin bittiği yer tam olarak Jinx'i devirmek değil. Hikayeyi bitirmek, 16 ekstra seviyeden oluşan bir oyun sonu dünyasının kapılarını açar. Başparmaklarınız yeni labirent bulmacaları, yepyeni seviyeler ve şaşırtıcı bir şekilde en sevdiğim boss dövüşlerinin zorlu modlarını oynayarak egzersiz yapacak. Ezici bulmadıklarım. Ancak bu sefer gerçekten biraz ter döktüm. Fazladan 16 seviye çok fazla görünmeyebilir ancak oyunun mücadelesinin gerçekten zirveye çıktığı yer burasıdır. Ana hikaye bileşeni parkta biraz yürüyüş yapmaktı, bu yüzden bana meydan okunduğunu ve artık fazladan Hayat biriktirmediğimi hissetmek güzeldi.

Çoklu oynanış seçenekleriyle New Super Lucky's Tale'in bu nesil için yeni favori platform oyunum olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Eline sağlık Paylaşım için TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri