kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Coffee Talk İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,284
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,249
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

capsule_616x353.jpg

Kahve çoğumuzun sevdiği ve muhtemelen bağımlısı olduğu bir içecektir. Ben de onsuz bir gün geçiremem. Sabah, öğlen ve hatta geceleri içiyoruz. Arkadaşlarımızla, ailemizle, sevgilimizle kahvemizi paylaşırken, günlük hayatımız, duyduğumuz en son dedikodular ya da dünya haberleri ve sorunları hakkında sohbet ediyoruz. Ruh hali ne olursa olsun, kahve insanları bir araya getirir ve bazen özel bir anı da beraberinde getirebilir. Toge Productions'ın geliştirdiği yeni görsel roman oyunu Coffee Talk'ta buna benzer anlar yaratıldı. Tek bir lokasyonda yer alan Coffee Talk, hayatın her kesiminden müşterilerin iş hayatı, ev hayatı ve ilişkilerle uğraşırken güzel bir sıcak kahvenin tadını çıkardıkları, duvarda uçup giden bir deneyimdir.

Seattle şehrinde yıl 2020 ve şu anda alışık olduğumuzdan çok farklı bir zaman. Coffee Talk, Elflerin, Cücelerin, Orkların, Vampirlerin, Kurtadamların ve diğer insan olmayan yaratıkların aramızda dolaştığı bir fantastik dünyada geçiyor. Ancak yine de bu alternatif evrende işler hala mükemmel değil. Bazıları birlik içinde yaşarken, paylaşılan hikayelerde hakkında daha fazla bilgi edineceğiniz ırk sorunları hala belirgindir. Ancak farklılıklarına rağmen bu canlılar insanlar arasında ortak bir sevgiyi paylaşıyor: Kahve. Oyunun öncülü hakkında çok temel bir bilgiyle Coffee Talk'a girdiğimde bu fantastik ortam benim için bir sürprizdi. Tek bildiğim, alışmak için bir veya iki fincan Java'ya ihtiyacım olduğuydu. Sakin kahve dükkanı caz müziği, havayı mükemmel bir şekilde ayarlıyor ve retro 90'ların video oyunu estetiği beni her zaman içine çekiyor. Zaten mutlu bir yerdeydim ve ne yazık ki, gece için dükkanı açma zamanı gelmişti.

ss_7df86693fd63aae5209cb3157e2b98f3e7074cdf.1920x1080.jpg

Coffee Talk'taki rolünüz barista, sosyal arabulucu ve aynı adı taşıyan gece kafesinin sahibidir. Yaklaşık bir ay boyunca, kahve içerken hayatlarında olup bitenleri paylaşan birbirinden tamamen farklı on bir kişiyle tanışıyorsunuz. Ve görünüşe göre ÇOK şey oluyor. İlişkilerden iş hayatına, ABD'deki korkunç sağlık hizmetleri ve hatta oyun geliştirme gibi beklenmedik gündemdeki konulara kadar. Her zaman paylaşılacak bir şeyler vardır. Bazen doğrudan size veya buluştukları kişiye. Hikayeleri, her karakterle tanıştığınız andan itibaren tüm kampanyayı kapsıyor ve hatta tezgahta oturan diğer kişilere de açılıyor. Görsel romanların en büyük hayranı olmasam bile, aynı karakteri her gördüğünüzde farklı bir hikaye olmadığı için tüm oyuncu kadrosuna tamamen odaklandım. Ancak bu hikayelerin uygulanma şekli beklediğimden biraz farklı.

Konuşma sırasında ne söyleyeceğinizi seçmek isterseniz hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Diyalog otomatiktir ve kampanyadaki zamanınızın büyük bir kısmı yüzlerce diyalog kutusunu okuyarak geçecektir. Daha önce de belirttiğim gibi, onların hikayelerine beklediğimden çok daha fazla bağlandım. Ama keşke konuşmayı farklı bir yöne yönlendirmenin bir yolu olsaydı ya da yanıtlarım konusunda yaratıcı olma becerisine sahip olsaydım. Ancak satırlar arası diyalog kahve siparişleriyle düzenli olarak bozuluyor ve daha etkileşimli bir kafe deneyimi sunuyor.

ss_692091c94397156816974d1232d7b3628b85c636.1920x1080.jpg

Müşterileriniz için kahve hazırlamak küçük bir mini oyun gibidir ve ya çok iyi gidebilir ya da müşterinin ağzında kötü bir tat bırakabilir. Bazı siparişler, müşterilerin size tam olarak ne istediklerini ve hangi malzemelere ihtiyaç duyulduğunu anlattıkları oldukça basittir. Ancak diğerleri biraz daha karmaşıktır ve size ne istediklerine dair yalnızca belirsiz ipuçları verir. Hatta bunlardan birkaçı size bir içeceğin adını bile verecek ve muhtemelen tarifini bile bilmeyeceksiniz. Sadece latte art isteyen bir müşteriyle karşılaştım. Bu aslında benim tarzım değildi, kafeterya kelime oyununu bağışlayın, bir fincan çay ama yaratıcı olmak için biraz fazladan bir şey. Deneyimlerime göre, yoğun denemeler yapmadığınız sürece kampanya sırasında her tarifi öğrenme şansınız çok az. Ancak kampanyanın dışında, neredeyse hiç konuşmanın olmadığı ve sadece kahve servisi yaptığınız, hem sonsuz hem de meydan okuma modu var. Bu, sıcak içecek kataloğumu doldurmak için birkaç yeni tarife rastlamanın kullanışlı bir yoluydu. Ancak kampanyayı bitirdikten sonra bu modlarda kahve yapma becerilerimi test ettim.

Yeni bir tarif servis ettiğinizde, bunlar oyun içi cep telefonunuzdaki bir uygulamaya kaydedilir. Sadece bu nedenle faydalı buldum. Ayrıca başarı elde etmek dışında çok az kullanılan bir sosyal medya uygulaması olan "Shuffld" adında bir Spotify kopyası ve kısa hikaye uygulaması da var. İkincisi, kampanyayı oynadığınızda anlamlı olacaktır. Oyun içinde her gün güncellenen ilginç ve bazen tuhaf bir okuma. Bu oyunun geçtiği dünyaya kendime hatırlatmam gereken özel bir hikaye vardı. Kesinlikle artık Kansas'ta değildim.

ss_c4253cfc283c92b932286b187ab342e4580bb055.1920x1080.jpg

Kampanya 5 saatlik rahat bir oyun süresine yayılıyor ve bu benim için mükemmel bir süreydi. Hayal kırıklığına uğramamı sağlayacak kadar kısa değildi ama uykuya dalmamı sağlayacak kadar da uzun değildi. Tıpkı mükemmel kahve gibi, ne çok tatlı ne de çok acı. Her hikaye, birkaç tanesinin yüzümde bir gülümseme bırakmasıyla güzel bir şekilde tamamlandı. Lafı fazla uzatmadan bir iki sorum daha var ama görmeyi size bırakıyorum.

Coffee Talk kesinlikle bir süredir yaşadığım en keyifli görsel roman deneyimlerinden biri. Estetiği de uzunluğu da mükemmel ve deneyimlerime göre sade düz beyazla en iyi şekilde eşleştiriliyor.

Eline sağlık Paylaşım için TEŞEKKÜRLER.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri