- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,432
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı olarak alındı ve bu yılın son çeyreğine ulaştığımızda WordPress, kullanılan en çok kullanılan WCM sistemi olarak güçlü duruyor ve bu sadece blog topluluğunda da değil.
Bu yazımızda WordPress'in medya ayarına geçiyoruz. Bu, WordPress'in önemli ayarlarından biridir. Medya ayarında, WordPress sitemizde kullanmak istediğimiz görsellerin yüksekliğini ve genişliğini belirliyoruz.
Bu yazımızda WordPress'in medya ayarına geçiyoruz. Bu, WordPress'in önemli ayarlarından biridir. Medya ayarında, WordPress sitemizde kullanmak istediğimiz görsellerin yüksekliğini ve genişliğini belirliyoruz.
1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress'te oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /login ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz. Benim durumumda, bu -
Giriş yaptıktan sonra, şuna benzer bir kontrol paneli göreceksiniz:
2 Adım: Şimdi Ayarlar sekmesine tıklayın ve ardından Medya'ya tıklayın.
Medya ortamında birden fazla seçeneğimiz var, hepsini tek tek tartışalım,
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Giriş yaptıktan sonra, şuna benzer bir kontrol paneli göreceksiniz:
2 Adım: Şimdi Ayarlar sekmesine tıklayın ve ardından Medya'ya tıklayın.
Medya ortamında birden fazla seçeneğimiz var, hepsini tek tek tartışalım,
- Küçük resim boyutu: Sahip olduğumuz ilk ayar Küçük Resim Boyutu'dur, bu ayar küçük resmimizin boyutunu ayarlamak için kullanılır.
- Orta boy: Orta boy ayarı, wordpress sitemiz için orta boy resimlerin yüksekliğini ve genişliğini ayarlamak için kullanılır.
- Büyük boy: Büyük boyut ayarı, orta boyut ayarı gibi, daha büyük boyutlu görüntülerin yüksekliğini ve genişliğini ayarlamak için kullanılır.
Adım 3: Sonunda Değişiklikleri Kaydet butonumuz var. Medya ayarını kaydetmek için bu düğmeye tıklayın
- Konular
- 1,673
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 9mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 8,722
- Altın Konu
- 297
- Başarım Puanı
- 374
- MmoLira
- 41,553
- DevLira
- 753
Paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 3,135
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 4mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 5,377
- Altın Konu
- 67
- Başarım Puanı
- 409
- MmoLira
- 1,432
- DevLira
- 0
Rica ederimPaylaşım için teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)