Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu WordPress Medya Ayarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 274

gameserverplay

⭕️⭕️\_____/⭕️⭕️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,135
Çözüm
3
Online süresi
4mo 15d
Reaksiyon Skoru
5,377
Altın Konu
67
Başarım Puanı
409
MmoLira
1,432
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

WordPress, ücretsiz ve açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemi (CMS) çerçevesidir, yani web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenleyen bir araçtır. WordPress, günlük yazıların düzenli tipografisini geliştirmek için bir iyileştirme aracı olarak yolculuğuna başladı. Ancak bir blog aracı olarak alındı ve bu yılın son çeyreğine ulaştığımızda WordPress, kullanılan en çok kullanılan WCM sistemi olarak güçlü duruyor ve bu sadece blog topluluğunda da değil.

Bu yazımızda WordPress'in medya ayarına geçiyoruz. Bu, WordPress'in önemli ayarlarından biridir. Medya ayarında, WordPress sitemizde kullanmak istediğimiz görsellerin yüksekliğini ve genişliğini belirliyoruz.

1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress'te oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /login ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz. Benim durumumda, bu -

1699623972546.png

Giriş yaptıktan sonra, şuna benzer bir kontrol paneli göreceksiniz:
1699623996268.png

2 Adım: Şimdi Ayarlar sekmesine tıklayın ve ardından Medya'ya tıklayın.
1699624022036.png

Medya ortamında birden fazla seçeneğimiz var, hepsini tek tek tartışalım,

• Küçük resim boyutu: Sahip olduğumuz ilk ayar Küçük Resim Boyutu'dur, bu ayar küçük resmimizin boyutunu ayarlamak için kullanılır.
  • Orta boy: Orta boy ayarı, wordpress sitemiz için orta boy resimlerin yüksekliğini ve genişliğini ayarlamak için kullanılır.
  • Büyük boy: Büyük boyut ayarı, orta boyut ayarı gibi, daha büyük boyutlu görüntülerin yüksekliğini ve genişliğini ayarlamak için kullanılır.
Dosya yükleme: Medya ayarı bölümünde sahip olduğumuz son ayar, bu onay kutusunu işaretlersek Dosya Yükleme ayarıdır, böylece yüklenen resim yıl ve ay bazlı klasörler halinde düzenlenecektir.

Adım 3: Sonunda Değişiklikleri Kaydet butonumuz var. Medya ayarını kaydetmek için bu düğmeye tıklayın

1699624064192.png

Paylaşım için teşekkürler.

çok güzel olmuş eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri