romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Altın Konu WordPress Düzenleme Kategorisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gameserverplay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 389

gameserverplay

⭕️⭕️\_____/⭕️⭕️
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
3,135
Çözüm
3
Online süresi
4mo 15d
Reaksiyon Skoru
5,377
Altın Konu
67
Başarım Puanı
409
MmoLira
1,447
DevLira
0
Ticaret - 100%
1   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

WordPress, dinamik bir web sitesi oluşturmak için kullanılan tamamen PHP ve MySql tabanlı açık kaynaklı bir İçerik Yönetim Sistemidir. Matt Mullenweg, WordPress'i geliştirdi ve PHP dilinde yazıldı. WordPress, kullanıcıların web sitesini arka uç içerik yönetim sisteminden özelleştirmesine ve yönetmesine olanak tanıyan en popüler arayüzlerden biridir. Web içeriği oluşturma, depolama ve sergileme sürecinin tamamını en uygun şekilde düzenlemek için kullanılır. WordPress başlangıçta günlük yazıların düzenli tipografisini geliştiren bir iyileştirme aracı olarak geliştirildi.

Bu yazıda, WordPress'teki Gönderilerdeki Kategorileri nasıl düzenleyebileceğimizi tartışacağız.

WordPress Gönderilerinde Kategoriyi Düzenle: Kategori, sitenizin bölümlerini ve grupla ilgili gönderileri belirtmek için kullanılan bir arayüzdür. İçeriği farklı grup bölümlerine ayırmamızı sağlar.

WordPress Gönderilerinde Kategoriyi Kolay ve Hızlı Bir Şekilde Düzenleme adımlarını görelim:

1 Adım: WordPress giriş paneline gidin ve WordPress Dashboard'da oturum açmak için kullanıcı adı ve şifreyi girin. Web sitenizin URL'sinin sonuna /wp-login.php ekleyerek giriş paneline erişebilirsiniz.

1699623629934.png

WordPress Giriş Paneli

WordPress'e giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki gibi bir gösterge panosu görebileceksiniz:

1699623663821.png

WordPress Kontrol Paneli

2 Adım:
Post'u arayıp açmalıyız. Bunun için:

Sol taraftaki menü seçeneğinden birçok seçenek var. Gönderi>> kategorisine gidin.

1699623707393.png

Kategori Bölümünün Açılması

Kategori'ye tıkladıktan sonra, şuna benzer bir Sayfa göreceksiniz:

1699623744656.png

3 Adım: Şimdi Düzenlemek istediğiniz Kategoriyi seçmeniz yeterlidir.

Düzenlemek istediğiniz seçili Kategori için "daha fazla horiz" düğmesine tıklayın, ardından Kategoriyi düzenlemek için "Düzenle"ye tıklayın. Veya Doğrudan Düzenlemek istediğiniz Kategoriye Tıklayın.

1699623777529.png

Düzenle'ye tıkladıktan sonra, şuna benzer bir açılır pencere göreceksiniz:

1699623809214.png

Şimdi "Yeni Etiket Kategorisi", "Açıklama" ve bunun gibi kategori düzeyi sağlayın.
1699623845709.png

Ardından Kategoriyi düzenlemek için Güncelle düğmesine tıklayın.
1699623868401.png

İşte bu, artık WordPress web sitenizden WordPress Gönderilerinde Kategoriyi nasıl düzenleyeceğinizi başarıyla öğrendiniz.​

Paylaşım için teşekkürler.

çok güzel olmuş eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri